Започна новата световна война

От: Започна новата световна война

Канада разсекрети бункер от 60-те :
http://www.publikuvaj.com/index.php...d=119:2011-07-24-19-44-50&catid=1:latest-news
Някъде бях гледал нашите бункери (в момента които са в София най вече), и ми направи впечатление, че тоя бункер в Канада от 60-те е все едно в далечното бъдеще построен спрямо това в какво състояние са нашите (ако не са превърнати в чалготека или свърталище на дроги).
 
От: Започна новата световна война

Ни по новини съм чул, понеже телевизоро седи почти постоянно на FLN и се образовам във фонов режим къде по света по колко вървят виличките, как да си обзаведем гъзарски къщичката, къде сервират най-харните манджи.

Даже поста на никс му прочетох само първите 2 изречения.


много хубав каналс изключение на някакви модни парцалки и свалки :) иначе за плюскане и къщи е супер... има една там която обикаля и плюска...
мали да ми доди на село и намажа 3 мекици с шоколад и докато набива да я подкарам на задна... няма да свари три минути да преглътне...


а на никс темите... винаги е така... четеш първите два реда, прозяваш се и затваряш :)
 
Последно редактирано:
От: Започна новата световна война

Някъде бях гледал нашите бункери (в момента които са в София най вече), и ми направи впечатление, че тоя бункер в Канада от 60-те е все едно в далечното бъдеще построен спрямо това в какво състояние са нашите (ако не са превърнати в чалготека или свърталище на дроги).

В Русе съм чувал, че целият град бил отдолу като мрежа от бункери от ВСВ, даже в много от тях все още стояли знамената на SS и разни нацистки символи.
Колкото до Третата световна - ако ще трепем цинго-манго, гърци, мюмюни, хамериканци или посерковци (СССР-ковци де) - казвайте откъде да си взема Steyr AUG, без друго съм добър на Modern Warfare 2 :D
 
От: Започна новата световна война

2012 дойде, а още няма край на света. Какво става? За декември 12.12. ли се отлага? Ами и после, ако не дойде, какво ще правят "пророците"? :D:D
 
От: Започна новата световна война

2012 дойде, а още няма край на света. Какво става? За декември 12.12. ли се отлага? Ами и после, ако не дойде, какво ще правят "пророците"? :D:D

Ще преместят датата напред, разбира се.
 
От: Започна новата световна война

The United States has an insatiable appetite for conflict.

[video=youtube;fM1zULp-26E]http://www.youtube.com/watch?v=fM1zULp-26E[/video]
 
От: Започна новата световна война

САЩ обявява война на Иран до 2 седмици, според руски сайт


САЩ ще обяви война на Иран до 2 седмици. Това прогнозират анализатори на руския сайт „Свободная преса”. Те обръщат внимание на факта, че първите 2 седмици от началото на новата година са преминали под знака на обострената военно-политическа криза около Иран. А към бреговете на страната се приближават все повече военни кораби на НАТО и САЩ.

В статията на руския сайт се припомня, че президентът на Китай Ху Цзинтао вече предупреди, че ако САЩ или друга страна нападне на Иран, Китай ще предприеме бързи мерки и ще се включи във военните действия. А причината за това е ясна, защото в наскоро публикуваната в китайския вестник «Чайна дейли» статия, подготвена от Китайската академия за съвременни международни отношения се пояснява: «Иранския нефт заема по-големия дял от китайския внос.
Иран е третия най-голям доставчик на въглеводород за китайския пазар. КНР ежегодно купува в порядъка на 20 % от нефта, който ислямската република добива за износ.
 
От: Започна новата световна война

ПРИБЛИЖАВАЩАТА ВОЙНА - Преди възцаряването на антихриста

Хенри Кисинджър: Трябва да си глух, за да не чуваш барабаните на войната

Съединените щати ще минимизират Китай и Русия и последният гвоздей в техния гроб ще бъде Иран, който, разбира се, е главна цел на Израел. Ние позволихме на Китай да увеличи своята военна мощ, дадохме време на Русия, щото да се оправи от съветизацията си, съдадохме им едно измамно усещане за превъзходство, но всичко това още по-бързо ще ги доведе до гибел. Ние сме като един отличен стрелец, който не се нуждае от избор на оръжие, подобно на новобранеца, и когато те се опитат, ние ще им направим „банг-банг”.

Приближаващата война ще бъде така сериозна, щото само една свръхдържава да може да спечели, и това ще сме ние (- евреите). Ето защо ЕС припряно се стремят да сформират своя свръхдържава, защото те знаят какво иде, и за да оцелее, на Европа ще се наложи да бъде едно цялостно сплотено господарство. Тази неотложност на мен ми говори, че те добре знаят какво да очакват от нас. О, как съм мечтал за този възхитителен момент...”

„Ако сте обикновен човек, вие може да се подготвите за войната, придвижвайки се в селски район, но сте длъжни да вземете и оръжие със себе си, тъй като навсякъде ще бродят орди от гладуващи. Дори и елита, макар да имат собствени убежища и приюти за специалисти, ще трябва да бъдат внимателни по време на войната, както самите редови граждани, тъй като техните убежища също ще са под заплаха.”

„Ние говорим на нашите военни, че на нас ще ни се наложи да превземем седем блозкоизточни страни заради ресурси, и те на практика почти изпълниха своята задача. Вие знаете какво е мнението ми за нашите военни, но аз трябва да кажа, че те изпълняваха заповедите този път с излишно усърдие. Това все пак е последното стъпало, тъй като Иран действително нарушава баланса. Колко дълго Китай и Русия ще стоят и гледат как Америка ги ограбва? Великата руска мечка и Китайският дракон ще бъдат принудени да се пробудят от дълбокия си сън, но в същото това време Израел е длъжен да се бори с всички сили, така щото да убие колкото се може повече араби. Колко точно – колкото успее.

Надявам се, ако всичко мине добре, половината от Близкия изток да стане израелски. Нашата младеж през последното десетилетие и преди това се обучаваше в компютърни игри, които отразяват именно това, което иде в близко бъдеще с интелектуалното му програмиране. Нашите младежи, в САЩ и на Запад, са готови, защото са вече програмирани да бъдат добри войници и когато им заповядат да излязат на улицата да се борят с тези откачени китайци и руснаци - те ще се подчиняват на заповедите. От пепелта ние ще построим ново общество и в него ще остане само една свръхдържава и това ще бъде глобалното (еврейско - сатанинско) правителство, което ще спечели. Не забравяйте, че Съединените щати разполагат с най-доброто оръжие, което няма никой друг народ, и ние ще покажем това оръжие на света, когато настъпи нужното време.”
 
От: Започна новата световна война

url
 
От: Започна новата световна война

Следете блога на един от малкото останали истински антикомунисти Григор Симов за да сте готови

http://grigorsimov.blog.bg/
 
От: Започна новата световна война

url
 
От: Започна новата световна война

хахахахах :-o

туй фото шоп ма ко са лензиш :)

ви пикая на войните...

да не ми прецакат само плажа иначе ми е през новия....
да се бият да се трепят и без това е много населението.
Като не можаха да пуснат успешен вирус, и ядрена война е изход...
 
От: Започна новата световна война

Само да спомена, че не е случайно посещението на Хилъри Клинтън само след няколко дни в България, уж по покана на външният ни министър. Сега ще почнат едни совалки на Балканите, Турция и Близкия Изток, а това е сигнал че скоро ще почват действия и от нас ще се иска нещо. Следете къде след България ще отиде Клинтънката или къде е била преди това и наредете пъзела.

Интересно какво ще искат от нас, макар че надали ще разберем ...
 
От: Започна новата световна война

Ето нещо интересно :

A high guest from Russia will land in Sofia after the visit of US State Secretary Hillary Clinton.
Gazprom CEO Alexey Miller is scheduled to visit Bulgaria in February.
Next Sunday, Mrs. Clinton is coming on a brief but strenuous working visit, during which she is going to meet all of the state’s leaders.
She is expected to raise questions concerning the US energy projects in Bulgaria and the situation in the Middle East, while Sofia will be seeking a long-expected US entry visa waiver for the Bulgarian nationals.

Пак ще сме лакома хапка за големите сили
 
От: Започна новата световна война

url
 
От: Започна новата световна война

Правете мангизи докато е време, щото след 2012 ще станем като в Аватар такива духовни и няма да е на мода вече да си алчен капиталист :)
 
От: Започна новата световна война

Не е зле да помислите и за други методи за комуникация във военно време, след апокалипсиса.

418475_336163553082019_191882914176751_1038939_621876243_n.jpg
 
От: Започна новата световна война

И на мен това ми направи впечатление :) Това е 1:1 с Zeitgeist първия филм. Там имаше част за религията, за ЦБ в Америка и за 11 септември. Във втората част само на икономически теми и за проект "Венера" се говореше. Има и 3та част вече, ама не съм я гледал все още... Сигурно ще е интересна :) Интересно ми е дали са утрепали някой от мейкърите на филма? Все пак толкова разкрития...
А не се ли питаш как след толкова много "разкрития" авторите на филма си живуркат спокойно и дори се радват на популярност?

По теммата (че не съм писал явно по нея):
Колкото и фантастично да звучи и аз очаквам нещо такова (като описаното в първия post). Първата стъпка е да се предизвиква масова психоза. Това става с изкуствено умишлено причиняване на фалити на банки, поръчкови терористични актове и непрекъснато излъчване на такива новини по медиите (за момента добре управляват телевизиите, а с интернет напредват). Целта на това е хората да бъдат в постоянен страх
Междувременно чрез сълзливи сериалчета и филми се съсипват моралните устои у човека като масово се насажда атеизмът чрез използването на човешкото его (подобно на България от времето преди 1989-та). Целта на тези действия е човек да няма никаква опора. Няма семейство, няма връзка с близки хора, няма вяра в нищо по възвишено, нито надежда.
С комбинация от тези двете лесно се създават зомбита, доверяващи се на великия спасителен план създаден то тези, които са причинили нуждата от него. Страхът тика към действие, а липсата на опора те кара да търсиш такава.
Към това вървим - създаване на послушно население, което няма никакви лични цели в живота и живее само за идеите на господарите си.
 

Горе