Споко. Ако Ония Отгоре е решил да рестартира системата, ние не можем да направим нищо по въпроса.
Ето защо:
[video=youtube;-OxIR43HjuI]http://www.youtube.com/watch?v=-OxIR43HjuI[/video]
Е що пък точно с астероид![]()
Демек да теглим кредити?)
Къде го прочете това? Звучи ми като в-к "Шок"- вулкана Йелолстоун изригва на всеки 600 мил. година, като по часовник, а отдавана сме прехвърлили тези 600 мил. даже сме 1-2 год отгоре. само да спомена - този вулкан е предизвикал най-голямото измиране в историята на Земата.
Що не каза по-рано ? Вчера поднових един ... rofl :wink: :wink:
Къде го прочете това? Звучи ми като в-к "Шок"![]()
Това е най-сериозното изригване, което ще доведе до масово измиране. Следя такива неща много, за Земята и космоса. Нещо като страст ми е. Като изригне се хващаме за палците (на краката) и чакаме.Има го в доста научни предавания(discovery и т.н.) както и в доста научни списания. Порови се малко и ще намериш доста източници за този вулкан. Даже в момента там има разположена подвижна лаборатория която следи вулкана и ще предупреди ако наближава изригване (не че с нещо ще ни помогне ако реши да "пръдне" вулкана). Видяхте как един вулкан парализира въздушния транспорт на цяла Европа. С майката природа шега не бива. Каквото ще става ще стане. Няма да се спасим ако ни е писано. За това пийте си ракията/бирата/уискито и носете новите дрехи докато можете.
Хахахаха, стига бе верно ли.
Ето някои други факти, което в духа на темата ще ви замсилят за подновяване:
- вчера на около 347 хил. км. мина астероид с размерите на офис сграда.
- вулкана Йелолстоун изригва на всеки 600 мил. година, като по часовник, а отдавана сме прехвърлили тези 600 мил. даже сме 1-2 год отгоре. само да спомена - този вулкан е предизвикал най-голямото измиране в историята на Земата.
- нашата галактика Млечен път и Съседната Андромеда се движат една към друга с няколко хил. км в секунда. Предполага се, че след 200 мил. години ще се слеят.
- изрично е да споменавам, че Земата истива и магмата в дълбините й се втвърдява, което ознаава, че при затихване няма да имаме махнитно поле - добре дошла радиация.
- Слънцето след няколко мил. години ще започне да се расте - типично е за умиращите звезди.
.........сигурен съм, че има и други, но в момента не съм се ровил толкова.
Има за какво да се притесняваме, но това е природа и нищо не може да се направи. Така, че си гледайте бизнеса и да не ви пука.![]()