За Работницте, Работодателите и Работните места в БГ

От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

niks ако направим една статистика, някъде до 4 - 5 години може би ще се свършат "идиотите". Общо взето, до тогава работа няма да си намериш. :D :d
 
От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

Оспамихте на човека тема. Май ще е по-добре да се раздели на 2 отделни теми. Като се тръгнало и аз да оспамя:

Хората които си ценят труда и качествените кадри отдавна са извън България. Тука са останали само такива които за 5лв. човек убиват или хора които нямат избор.

Работодателите съм съгласен, че са измекяри по официални данни плащат с 30% по-малко от заработеното на работниците си. Пък по неофициални....

Плащат малко защото има балъци да работят за малко и им е надалавера евтината работна ръка. Затова не изплуваме и не се вдига стандарта на живот, а само цените.
 
От: От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

niks ако направим една статистика, някъде до 4 - 5 години може би ще се свършат "идиотите". Общо взето, до тогава работа няма да си намериш. :D :d

От твоите уста в божиите уши а ако може и до още 40-50 години(толкова ми остават да живея статистически ) да не си намеря работа и да не се наложи да работя ще бъде най-добре, но засега съм го планирал само за следващите 5 години.:twisted:
 
От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

1. niks действително не мога да разбера доводите ти да "вмирисваш" темата на човека...
Заглавието на темата е "Предлагам ПОСТОЯННА работа" и адекватните мнения под нея биват от сорта на:
-отговарям на даден процент от изискванията
-от Варна съм
-въпроси възникнали следствие прочитане на Вашето предложение
-тнн

2.Понятията ти са тотално объркани човече... незнам... някаква супер омотана специалност си завършил и съм сигурен че успехът ти е над 5.50 (подравление за което!) това те прави един полуперфектен (перфектни неща няма) работник и изпълнител. Покажи си дипломите, докажи способностите и ако ти харесва фирмата и заплащането в нея - работи. Ако искаш за 2000 ако искаш за 200 а ако си на кеф за 20 това е ТВОЙ ИЗБОР. Избор на всеки от нас е какво да прави, как да го прави и срещу каква цена го прави и именно това ни прави свободни...
А роби.... роби са тези, които се чувсват и мислят като такива...

3. Специално за теб съм пуснал специална тема, в която държа да продължим разговора си. Моля те спри да спамиш в тази.... най-малкото не е културно, да не говорим че за хора на които е от части понятно "как се върти света" е и доста забавно :)

Подпис: неламронЕН и навозарбоЕН нидЕ
 
Последно редактирано:
От: От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

1. nicks действително не мога да разбера доводите ти да "вмириваш" темата на човека...
Заглавието на темата е "Предлагам ПОСТОЯННА работа" и адекватните мнения под нея биват от сорта на:
-отговарям на даден процент от изискванията
-от Варна съм
-въпроси възникнали следствие прочитане на Вашето предложение
-тнн

Специално за теб спирам но първо трябва да уточним някои неща.

1. Когато поставяш изисквания най-адекватното поведение е да кажеш и какво предлагаш(само с топъл офис не става)

2. За успеха позна малко над 5.50, а за специалността не е трудно да отгатнеш коя, отиваш на стената на плача пред химическия факултет на СУ лятото и гледаш тази с най-висок бал от класираните кандидатстващи с История.

3. Не бих се определил като перфектния работник или служител освен ако работата не е единствено и само върху мен и за мен а като перфектния съдружник за даден бизнес, но единствено и само при Ясни права и задължения на страните и Коректни отношения.

4. Ако понятията са ми объркани това е защото живея в объркана система при която 2+2 не е 4 а колкото каже Чорбаджията за да са доволни всички

5..... хайде стига толкова

PS

В заключение ще кажа само че не бих започнал спаменето в тази тема ако човека пуснал обявата беше посочил не само изискванията но и заплащането за тези които отговарят на тези изисквания.

Другия вариант е да не посочваш нито изисквания нито възнаграждение каквато е и обичайната практика за подбор на нискоквалифициран персонал при който е налице и огромно текучество от което предполагам се е опасявал и нашия работодател на който му оспамих темата за което още веднъж му се извинявам, но вярвам моите лекции само му били от полза или поне се надявам.:mrgreen:

Аз спирам да пиша който иска да продължим диалога ТУК, макар че новата тема е за Кофата и се надявам да отиде там
 
Последно редактирано:
От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

Всички сте объркани! Положението в което е държавата ни няма да се оправи скоро или поне докато съм ЖИВ! Така , че учете и бягайте навън.. няма спасение тука!
 
От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

NIKS,
благодаря за старанието, но не - твоите "лекции" не ми помогнаха. Мисля, че ясно заявих, че подобни неща съм слушал и не са ми интересни. Няма да стигам дотам да заявявам, че и подобни на теб индивиди съм гледал достатъчно и също знам колко струват, защото не те познавам и моето четене между редовете не е толкова кристално като твоето, но лай на бито куче се познава в тишината (това май не трябваше да го казвам след робските нападки...греда).
Аз не разбрах просто какво търсиш ти тук, тъй като работа не искаш. Направи всичко възможно да оставиш потенциалните заинтересовани, че търся роби за по 300 лева, без това да е нито случая, нито да е загаднато. Ти естествено си го прочел някъде там между редовете. Аз ако почна да чета виждам приятелство между теб и въпросният избягал съфорумник. Но избирам да не го правя. За щастие фанатизмът ти облъсна хората от идеята ти или може би те виждат това, което ти не можеш. Топлият офис също ти бодеше очите, а има хора които не могат да си платят сметките за тока и цял ден на топло, че и пари им идват добре. Или това сам не можеш да прецениш? Въпросителните относно това на какво почиват доводите и каква точно е целта ти тук стават все повече затова спирам.

Ясно е, че не търсиш работа, но изцяло в духа на спора можеш да представиш в някакъв нагледен вид възможностите си, какво си постигнал и какво заплащане търсиш. Това с ясната за всеки човек със собствен бизнес или поне здрав разум презумция, която друг изтъкна, че ако искаш 1500 заплата трябва да си способен да носиш 4500 на фирмата. Достатъчно квалифицирани хора ще проверят колко точно можеш на интервюто и ако не си се изхвърлил никъде ще ти бъде заплатено за изгубеното ти време (изгубено, тъй като никога не бих те наел независимо колко квалифициран си). Само не разбрах понеже си фен на физическата саморазправа, това означава ли, че ако не си толкова способен за колкото се представяш, трябва да ти сритам задника и да те изхвърля от офиса ми за това, че ти си загубил моето време...Тъй като то не е по-малко ценно от твоето, нали така? Вероятно си е проличало по това, че въпреки бидейки далеч по-важно за мен да не съсипваш темата ти отговарям едва за втори път, докато ти изписа 3 страници.


Благодаря на всички опитали се да запазят добрия дух и целенасоченост на темата.
 
От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

Колкото и да искам не мога да не отговоря на провокацията от страна на този "Работодател"

За твое голямо съжеление не съм приятел на Роба който е избягал от теб избирайки Свободата пред Ангарията за 300 лева в твоя "Топъл" офис

NIKS,
Топлият офис също ти бодеше очите, а има хора които не могат да си платят сметките за тока и цял ден на топло, че и пари им идват добре. Или това сам не можеш да прецениш?

А ето какви "Хора" търсиш да ти вършат Мръсната работа, които не могат да си платят Тока.

Браво, да ти имам и "Работата" и теб като " Работодател", ти си представителна извадка на 90 % от така наречените "Бизнесмени" в България.

Ми така де при минимална "заплата" от 260 лева всеки Миндил който ги извади се Изявява като "Работодател" и реве че няма РОБИ да му слугуват или че Робите му избягали още първия ден какъвто е случая при теб и който случай придаде 100% достоверна информация за теб като "Работодател" и за твоята фирма.

А факта че отново не обявяваш какво е възнаграждението за предлаганата от теб "работа" още веднъж потвърждава и без това вече доказаната моя теза.

Що се отнася до моите възможности не си ти човека пред който ще ги демонстрирам или от който ще търся работа или съдружие, нито си ми на акъла, нито на образованието, нито на способностите ми.

По отношение на загубеното време слабо ме интересува твоето време а само моето. Ти ако си достатъчно Ясен и готов да дадеш Конкретни Отговори на Конкретни Въпроси( ти доказа че не си ) още по телефона, няма да се стигне до загуба на време нито от моя нито от твоя страна.

Но ако извадиш изтъркания вече псевдо мотив на т.н Български "Бизнесмени" за да могат да ти подхвърлят коматчето хляб наречено "Заплата" ела на интервюто да видим какво можеш без да си готов да ми предложиш срещу моето можене адекватно заплащане, тоест с една дума ми загубиш времето тогава ще видим кой е Бито и кой Пребито куче.

PS

Не е въпроса какво аз мога а какво ти и твоята така наречена фирма можете и каква ще бъде ползата и материална и духовна от моето присъствие при вас, както и каква ще бъде вредата за мен от ежедневните ми срещи с теб, които могат да станат реалност само в мечтите и сънищата ти.
 
От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

По телефона вече обявих цифра на трима.
А с теб роднините ти не мечтаят да се виждат, камо ли аз. Крайно неприятен и негативен човек си. По-глупаво изказване нямаше как да сътвориш. Ако не си кандидат за работа - ближи си раните друдаге. Никой тук вече не го интересува труният ти живот и омраза към света. Ако си - не си в позицията да постовяш подобни условия. Кратко и просто. Приятно губене на безценното ти време в още 3 страници безсмислици и мъка за четящите.
 
От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

Естествено че не съм кандидат за Работа, да не говорим пък и за "работодател" като теб.

Условията които касаят МЕН ги поставям единствено и само АЗ, независимо дали става въпрос за работа или друго нещо.

Що се отнася до роднините ми това вече е лична нападка не само към мен но и към семейството ми, която издава твоята Безпомощност доказана и от заявеното от теб отегляне.

Но аз няма да ти остана длъжен и ще ти кажа че за разлика от теб АЗ имам Семейство и Роднини на които дължа това което съм днес -ЧОВЕК а не РОБ.

Знам че Истината боли но по добре е да е приемеш отколкото да бягаш от нея, така по добре няма да се почувстваш, а напротив ще дойде време когато Лъжата ще излезе наяве но вече може да баде прекалено късно за теб......

PS

Лека нощ на всички участвали, присъстващи или присъствали на дискусията и нека не приемат всичко казано от мен или от друг от коментиращите за чиста монета а да го претеглят през собствените си мозъци и сами решат кое е правилно и кое грешно и ще имат ли някаква полза или вреда от всичко казано до тук
 
Последно редактирано:
От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

Не се оттеглям. Ако беше конструктивен спор с радост бих намерил време за него, но мисля и за теб самият е ясно, че ти си силно фанатично настроен по темата. Не вярваш в отношенията Работодател - Работник и автоматично нямаш място тук. Просто няма какво стойностно да кажеш по темата, тъй като за теб всеки работник е роб и не съществува добра работа. Стилът и изказът ти говорят за религиознно вярване в робството и мъката под формата на заплащане срещу труд (което само по себе си опревергава тезата ти, робство далеч не означава това). Това е твоя философия и мога да я уважавам, но не й е мястото тук. Ти тръгна от това, че моите условия не са добри за да си признаеш, че няма работни условия, които те устройват. Започна пръв с абсолютно ЛИЧНИ нападки, които си бяха достатъчно сериозни - деспотичен робовладелец ме изкара. Развали темата ми. Изля всичката омраза и помия, която таиш към всички работодатели на този свят в няколко агресивни "секта-стил" поста и накрая ми се държиш като ощипана пикла, че аз съм те нападал лично? Еми нямам време за спорове с толкова нестабилен човек. Пожелавам ти всичко хубаво и наистина да намериш време за проблемите си, защото знаеш че имаш.
 
От: Предлагам ПОСТОЯННА работа.

niks - ако всички бяха като теб, да не работят, не криза ами незнам какво щеше да е положението...
И да завършим темата с едно заключение.
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." - Алберт Айнщайн.
 
От: За Работницте, Работодателите и Работните места в БГ

Значи продължаваш, окей.

Първо аз не мразя никой още повече пък типичния Български "Работодател" а само му се надсмивам на това че си е повярвал че е Човек а не Цървул само защото по чиста случйност се е озовал или са го поставили от по-добрата страна на тоалетната.

Да мразиш някой означава да изпитваш чувства към него и той да те е засегнал Сериозно, а аз от Галоши не се засягам и чувства не изпитвам.

Целта която преследвам продължавайки да пиша в тази тема е да поставя на мястото някои Цървули (не всички работодатели са такива) които си мислят "че трябва да им целувам ръцете за дето ми дават хляб и топъл офис" или други които смятат че кандидатстващия за работа " не е в състояние да поставя условия

На Цървул-Работодателите изказали горните мнения искам да ги Култивирам малко макар че едва ли ще има ефект, най добрия ефект за тях ще бъде ФАЛИТ и липса на Идиоти които да работят за 300-400 лева, което в цивилизованите европейски държави отдавна се случило а скоро ще е Факт и в нашата "държава" или поне така надявам макар и да не го вярвам

Уважаеми Чорбаджии наречени "Работадатели" Хляб и топъл офис на Работниците си осигурявате точно толкова колкото и ТЕ на вас ви го осигуряват, защото ако не са те да ви вършат Работата която вие НИ ИСКАТЕ или НЕ МОЖЕТЕ да свършите няма да има ХЛЯБ нито за вас нито за тях.

Когато се научите сами да правите бизнес и пари без да експлоатирате хората и да използвате тяхната работна сила и време, тогава и само тогава можете да си повярвате че бялото по устата ви е остатък от изпито мляко а не от семенната течност на последният ви покровител бил той данъчен, политик или кварталния милиционер ,който вежливо сте обслужили за да върви бизнеса ви.(това последното не се отнася за всички но само за около 60% от "Бизнесмените" в България).

Другари Бизнесмени Комунизма свърши поне на хартия, а в условията на пазарна икономика каквато ние все още не сме поради наличието на "Чорбаджиите" и "Идиотите" за които вече споменах не веднъж отношенията Работник-Работодател са равнопоставени тоест 50-50 колкото едната страна може да поставя условия толкова и другата а и в повечето български фирми от почти всички отрасли реализиращи Гарантирани и Атрактивни печалби Чорбаджиите са назначени за такива и в един момент може да си сменят местата с работника ако не задоволяват качествено тези които са ги сложили на тези места(за справка вижте по горе за семенната течност и млякото). Така че от утре не се знае кой ще е шефа и кой работника

И накрая бих препоръчал на нашия "Работодател" да не ми преписва думи които не съм казал или да вади такива от контекста.

Аз описвам ИСТИНАТА за Работодателите и Работниците, както и за отношенията между тях само и единствено в нашата родна КОЛОНИЯ наречена България, защото говоря от Личния си опит и от опита на хора на които вярвам а не се изказвам Наизуст и със заучени фрази и клишета.

Знам за доста "Бизнесмени" които треперят от страх да не дойдат данъчните или да не ги измести някой конкурент от конфортната и печеливша ниша на пазара на която са ги поставили или те са заели с голяма доза ФИНАНСОВ КЪСМЕТ, за което са готови да платят отново съответна ЦЕНА (пак погледнете горе за млякото и семенната течност)

Уважавам Бизнесмени които могат сами да правят пари или ако използват наети служители то те трябва да получават своя дял от печалбата в резултат на положения труд като съдружници а не само "Заплата" която им определи Чорбаджията или с други думи казано:

Достоен Работодател е този който ако си позволи да кара Бентли или да си купи къща на Френската Ривиера то това означава че неговите подчинени (в зависимост от приноса им) трябва да могат да си купят поне S класа и едно апартаментче от 100 тина квадрата на българското черноморие или в Гърция.

Не си Работодател а Робовладелец ако караш Порше а служителите ти се возят с градския транспорт и получават по 300лева, това красноречиво говори за теб, твоята фирма и твоят "Бизнес"

PS

Много често използваш понятието фанатик, първо си го изясни и тогава продължавай, аз ако съм фанатик изобщо няма да се занимавам с теб или подобни на теб дребни риби а само с акулите от които зависят нещата или поне те така си мислят, но може и да стана Фанатик бъдещето е пред мен
 
Последно редактирано:
От: За Работницте, Работодателите и Работните места в БГ

Това за което говори Никс се предлага от АД-та в технологичният и интернет бранш.
Задачка, за който иска да участва:
Получаваш премия от 1000 акции на компанията в която работиш.
Премията ти е в размер на 100К пари и ти я изплащат под формата на тези 1000 акции.
Да приемем че в момента акциите се търгуват на борсата за 120 пари.
Любопитен съм кой от двата избора ще предприемеш:
а)Ще продадеш акциите като реализиращ допълнителна печалба от 20%
б)Ще задържиш акциите
 
От: За Работницте, Работодателите и Работните места в БГ

б) Ще задържа акциите, защото фирмата има прогрес, но ако се задават условия за намаляване на доходите на фирмата, ще продам акциите.
 
От: От: За Работницте, Работодателите и Работните места в БГ

Това за което говори Никс се предлага от АД-та в технологичният и интернет бранш.
Задачка, за който иска да участва:
Получаваш премия от 1000 акции на компанията в която работиш.
Премията ти е в размер на 100К пари и ти я изплащат под формата на тези 1000 акции.
Да приемем че в момента акциите се търгуват на борсата за 120 пари.
Любопитен съм кой от двата избора ще предприемеш:
а)Ще продадеш акциите като реализиращ допълнителна печалба от 20%
б)Ще задържиш акциите

Всичко зависи от моментното ми Финансово и Материално състояние както и от търсенето и предлагането пазара на тази премия под формата на акции.

Ако не ми трябват КЕШ пари и преценя че има потенциал и бъдеще в тази фирма към която и аз принадлежа и допринасям за нейния успех не само че не бих ги продал но по скоро бих се опитал да изкупя премиите-акциите на другите служители които не са така мотивирани като мен и по този начин им помогна да намерят своето поприще на друго място където ще се чувстват по-добре
 
От: За Работницте, Работодателите и Работните места в БГ

NIKS,
не прочетох цялото ти мнение. Спрях дотам, където ме постави по чиста случайност като ръковидетел на собственият си бизнес. Вчера колега от форума искаше допълнителни разяснения с какво точно се занимавам, тъй като ника ми му звучал несериозно и му обясних, че преди време, когато се регистрирах бях работник някъде си (не роб) и не съм предполагал, че ще започна свой бизнес, камо ли да изпитвам постоянна нужда от разширяване на екипа си (обърни внимание на думата ЕКИП и го съчетай с новината за теб, че повечето хора, с които работя взимат процент от печалбата за бизнес модел и идеи, които АЗ създавам и развивам). Не знам коя беше тази случайност, която ме прати там. Май беше онази ЧИСТО СЛУЧАЙНА комбинация от смелост да напуснеш дадена служба, максимум 4 часа сън на ден и адски здрава работа (наложена от факта, че нямах и 1 лев да инвестирам). Мернах още едно изречение по-надолу, което беше почернил и се убедих по-ясно, че ти си напълно неспособен да разбереш друга гледна точка, краен егоцентрик и че ще имам по-голям успех да споря с дърво. Наблягаш на някакви прочетени по-рано фразички за целуването на ръце, крака и задници, които никога не са дошли от мен. Опитваш се да ме убедиш че ти или някои друг, които търси работа трябва да постовя условията относно моя бизнес, а не аз? СЪБУДИ СЕ! Това е моят бизнес, аз го изградих и условията поставям аз! Наистина ли има хора, които не знаят това? Всеки служител си има лични изисквания и те се обсъждат и 99% от случаите - задоволяват. Но никой не влиза в офиса ми, поставяйки ми условия, както аз не влизам в техните домове без да ме канят и не си качвам краката на масата. Правя това, което е прието и разрешено. Когато искам чаша вода - любезно питам. Колко откъснат от реалността си по дяволите? Имам чувството, че говоря с дете!

П.С.: Най-тъжното е, че не изповядваш собствената си религия. Аз съм ВРАГЪТ и олицетворявам деспотичните шефове, които трябва да бъдат смазани в тази дискусия и всичко, което кажа води до обиди. takamato е също толкова несъгласен с теб, но много послушно подвиваш опашка след всяко негово мнение (не си променяш мнението, но далеч не кълнеш насреща). Защо? Вероятно изпитваш сериозна доза респект към него от адски полезните и интелигентни мнения, които дава всеки ден. Да ти напомня на нещо?
 
От: За Работницте, Работодателите и Работните места в БГ

Абе момче (niks), може ли да питам само, ти на колко си години и от колко време правиш "бизнес", та говориш "от Личния си опит"? Щото аз останах с впечатление, че си второкурсник, нещо такова....

Значи аз също съм си патил от каруцари работодатели, при това доста, затова и се научих да внимавам. Само че и каруцарите служители също не са малко.
Има и много сериозни фирми, които далеч не са Робовладелци, само че за да работиш с тях, трябва и ти да не си каруцар. Само с говорене на глупости не става.

Общо взето тъпаците работят с тъпаци, сериозните хора работят със сериозни хора. Ако се омешат, едната страна винаги ще е прецакана.

А ти на човека му налепи едни етикети, как едва ли не подкупи на куките плащал и тн... Без изобщо да знаеш за какво иде реч??
 
Последно редактирано:
От: За Работницте, Работодателите и Работните места в БГ

Ето пак вадиш мои думи от контекста на изказването.

Знаеш ли какво означава 50 на 50

Запомни:

Когато АЗ участвам в даден Бизнес бил той мой, твой или на колегата с каруците от по-горния пост, Аз имам толкова права колкото останалата страна или страни, освен ако АЗ по собствено усмотрение не съм се отказал от определен процент от моите права в полза на отсрещната страна.

А инче браво на теб че си се развил от нищото (по твоите думи), НО Условията за твоя бизнес може да поставяш единствено ТИ тогава и само тогава когато си въртиш Бизнеса САМ, тоест ти си си ШЕФ, ти си си и Работник.

Когато искаш АЗ или някой друг да участваме в твоя бизнес било като Работници, била като Съдружници трябва да си готов да се откажеш от 50% от твоите Права и Задължения в полза на нас и от Безумната идея само ти да определяш Условията.

NB

Правилата или Условията на дадена игра или Бизнес могат да се определят само от едната страна тогава когато в играта участва единствено и само страната претендираща да определя условията без значение на кой са картите за игра.

Тоест ще определяш условията само когато си редиш Пасианса сам, нещо не изискващо втора, трета и прочие страна. НО когато играем двойка Белот, Тройка 3-5-8, или Четворка Белот ти имаш точно толкова права колкото и останалите играчи без значение на кой са Картите за игра или Мястото на което се провежда играта-на МЕН, ТЕБ или Колегата с Каруците.

А ако не ти харесва ще си редиш Пасианса сам, ще спиш не по 4 а по 1 час или изобщо няма да спиш и тогава вече ще си определяш условията сам и при това положение картите накрая ще ти се наредят, Обещавам ти.

Нали знаеш на Вълка защо му е дебел врата ?

Ако не знаеш ще ти кажа: ЗАЩОТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА САМ

Ако искаш да си Вълк - бъди Вълк, ако искаш да си Овца - бъди Овца, но не може да си и двете (може но това вече е клиничен случай и е тема на друг разговор и друг форум).
 
Последно редактирано:
От: За Работницте, Работодателите и Работните места в БГ

пак се сещам за "Маргарит и Маргарита" - конфликт на хора, работили цял живот на високи постове, и току-що навлизащи в живота нагли тийнейджъри, които си мислят че всичко което лети се шиба, и че 1 свирка струва колкото апартамент в София!

филмът е гениален просто (конфликт на 2 поколения необразовани егоисти) до най-дребните подробности, както че келешът до колкото си спомням нямаше баща - такива по шаблон са хейтъри или неудачници - не искам да обидя никого, но имам лични наблюдения 99%

имахме 1 работник навремето в мрачните години на прехода - никва полза от него - напращялата му палава жена работеше вместо него в извънработно време :mrgreen: накрая обаче и мацката взе да бърка удоволствието с работата и да се изживява като съучредител на фирмата :mrgreen: което не е лошо ако имаш идеи, но в случая просто ги върнахме в джунглата и двамата!

работата(а и живота като цяло) е като порното - има си режисьори - има актьори - а има и злобни чекиджии които седят зад РС-то, жулят порното и ръмжат: "мммръсни уруспии, на всички давате, а на мене не давате!"
 

Горе