$INeed$
Well-Known Member
Дрън, дрън...Ти сам не мое да си я уловиш.. очакваш другите. Изразяваш се като женЗи на протест за промяна... Твоята реалност е далеч от реалността.
Причини си малко.
Дрън, дрън...Ти сам не мое да си я уловиш.. очакваш другите. Изразяваш се като женЗи на протест за промяна... Твоята реалност е далеч от реалността.
Офисните едноклетъчни да си траят....
Ти не си, други са. Ще стане, вярвай. Нека ти го обясня, ние написахме да имаме гости, не са дошли да ни молят да влязат. Нещо бъркаш кой на кого се сложи, за да влезе госта. Често казано сега по ми допада от реденето за хляб.Да не сме канили ЕС в България? Правилно е Европа да си бие камшика, коеот разбира се ще стане. Ти като имаш досадници у вас махаш ли се или ги гониш?
Европа може да си прави каквото иска когато е в нейните граници. На теб хубвао ли ти е, че Българи е съсипана? Да, знам не била Европа виновна а политиците.... ЕС целенасочено финансира българските политици и подхранва корупцията в България, вкара икономиката в зависимост и още и още.... много жалко ако не си го разбрал толкова години.
Често, не знам за какво ревете. Що ти да не работиш на къра? Поне не рева всеки ден в нета, че запада ме прецаква.Офисните едноклетъчни да си траят.
От толко напъни да влезем в Европата, скоро ще станем част от Мала Азия...Не баш за тука ама понеже има две европейски гювендии в текста става:
Президентът на САЩ Доналд Тръмп публикува в профила си в социалната мрежа "Трут Сошъл" лична кореспонденция с френския си колега Еманюел Макрон и с генералния секретар на НАТО Марк Рюте. В sms-ите двамата го обсипват с похвали, но в същото време европейският му колега дава да се разбере, че "не разбира какво прави с Гренландия".
В съобщението от Макрон до Тръмп френският президент се обръща към него с "приятелю" и заявява, че са "напълно на едно мнение" за Сирия. "Можем да постигнем страхотни неща по отношение на Иран. Не разбирам какво правиш с Гренландия", пише в sms-са си Макрон.
Той предлага на Тръмп "да се опитат да съградят велики неща" и добавя: "Мога да организирам среща на Г-7 след Давос в Париж в четвъртък следобед. Мога да поканя украинците, датчаните, сирийците и руснаците в кулоарите. Нека вечеряме заедно в Париж в четвъртък, преди да се върнеш в САЩ. Еманюел".
Второто публикувано от Тръмп съобщение е от шефа на НАТО Марк Рюте и е сходно до дух с това от Макрон.
"Г-н Президент, скъпи Доналд, Това, което постигна днес в Сирия, е невероятно. Ще използвам медийните си изяви в Давос, за да изтъкна работата ти там, в Газа и в Украйна. Ангажиран съм с намирането на път напред по въпроса за Гренландия. Нямам търпение да те видя. Твой, Марк", гласи то.
Също днес президентът на САЩ каза, че според него европейските лидери "няма да се съпротивляват много" на опитите му да купи Гренландия, предаде Франс прес, цитирана от БТА.
"Не мисля, че ще се съпротивляват много. Трябва да я имаме (Гренландия). Те трябва да го направят", каза той пред репортери в отговор на журналистически въпрос по темата.
По думите му Дания, от която арктическият остров е част, не е в състояние да гарантира отбраната му, предаде Ройтерс.
Впоследствие в социалната си мрежа "Трут Сошъл" стопанинът на Белия дом съобщи, че е имал "много добър" телефонен разговор с генералния секретар на НАТО Марк Рюте по темата.
"Гренландия e от решаващо за значение за националната и международната сигурност. Няма връщане назад - всеки е съгласен с това!", написа Тръмп.
Източник
Дончо ги врътка както му кеф. Ако някой още си мисли, колко правилно е било решениеот да сме в ес е хибаво да започне да се осъзнава.
Всъщност дедо Ердоган го спира Путин. Инак вече да си е отрязал от Карлово до Бургас едно хубаво парче.От толко напъни да влезем в Европата, скоро ще станем част от Мала Азия...
Няколкото американски бази на наша територия вероятно все още спират това да стане.
Ама времето ни изтича, като гледам.
Съмнявам се. Путин не спря отрязването на парче от Армения.Всъщност дедо Ердоган го спира Путин. Инак вече да си е отрязал от Карлово до Бургас едно хубаво парче.
Тук той има повече интереси. България е слаба държава в момента с много лесни манипулация политици, но е на стратегическо за геополитиката на Балканите място. Евротъпанарите това не го разбират и малките им мозъчета не осъзнават какви ползи може да имаме.Съмнявам се. Путин не спря отрязването на парче от Армения.
Глей ко става.Съмнявам се. Путин не спря отрязването на парче от Армения.
Ми да - Тръмп даде достатъчно сигнали че тая част на света не му е много интересна. Украйна я ползва само като лост при преговорите с Русия.Глей ко става.
Лавров сравни Гренландия с Крим, готови са за преговори за Балканите със САЩ
![]()
Лавров сравни Гренландия с Крим, готови са за преговори за Балканите със САЩ
Руският външен министър очерта твърдата линия на Москва към Америка и Европа в годишната си пресконференцияdnes.dir.bg
За това казвам Владимир Владимирович за сега спира резаните карабини. За това наште е време да провождат делегации и да правят волни съчетания в две топки и една бухалка из КремълМи да - Тръмп даде достатъчно сигнали че тая част на света не му е много интересна. Украйна я ползва само като лост при преговорите с Русия.
Всеки момент очаквам да започне да изтегля контингента от европейските бази. И ние оставаме с един чудно оголен и лъснат задник, насочен към югоизток.
Кво ти пукаОт толко напъни да влезем в Европата, скоро ще станем част от Мала Азия...
Няколкото американски бази на наша територия вероятно все още спират това да стане.
Това го пях наскоро ама предпочитам САЩ или Русия да ни колонизират.Кво ти пука
Като гледам как не може да издрапаме вече 30 години, сме си за колонизиране. Нищо не става от нас като цяло. Влизаме под шапката на някоя голяма сила и това е. Не знам какво се мъчим въобще. Така че, където и да влезем, все ще е по добре.![]()
Виж това:От толко напъни да влезем в Европата, скоро ще станем част от Мала Азия...