За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Крумов, глупец.

Едно време имаше качествени храни, ама празни витрини. И щом не ти пречи Чернобил, добре. Щото на соц отайката не и пречеше, има специални доставки за тях.

Светът се променя към по-добро,разбира се. Изключвайки откачалките като твоите кумири, ама и те скоро ще станат храна за червеите.

Много късно си заминал, малко си позакъснял даже. Мислех, че сте от тумбата, изнесла се по Луканово време. Щото на такъв звучиш. Като дърт пръдльо, на който са му сложили рога '95-та.

А аз ти казвам, че навсякъде има граница между богати, бедни, средна класа и т.н. и това не можел да го промениш с какъвто и да е режим и политики. А, да, можем - по соца всички бяха еднакво бедни. Там където е соц е така, и какво съвпадение - не сме и някакво покачване на стандарта.....като е така ходи ги питай в Русия, Северна Корея, и Куба дали имат такива покачване на стандарта, и то на световно ниво. :) Глупак си момче. Има покачване на стандарта, да, но го усещат свободните държави. Тъпир.

Не ме карай пак ти обяснявам за кредитите. Явно и ти си разбрал или нечел, все едно, какво ти писах за тях.

Що, не го ли намираш в нета?
Да взема да ти го намеря?
Намери ми статийката, която споделяш, чрез Копейката. Искам да разгледам този новинарски сайт. Мерси.

Намери ми статийката, която споделяш, чрез Копейката. Искам да разгледам този новинарски сайт. Мерси.

Ще изскочат и още. Още някакви задачи за бавноразвиващи се. Нещо, оправяш ли се баланса, да мина да подпирам? Пак заповядай. ;)

Ще изскочат и още. Още някакви задачи за бавноразвиващи се. Нещо, оправяш ли се баланса, да мина да подпирам? Пак заповядай. ;)
Дай ми сайта, където Копейкин цитира, понеже ползваш него за източник, искам да прочетата статията там. Мерси.

Докато търсиш... прати това на Копейката, че да се успокои...

Виж файлът 36465
Значи и тия няма да видят ЕС. :)

И тъй като на Нова му е много важно да има линк:

Щото по принцип не се знае. И щом има опровержение, което е съмнително като достоверност, значи е имало и информация за това, че Сърбия да тръгнали да спират безвизовият за Русия. ;) Ама логиката е бетон при скептиците.

И тъй като на Нова му е много важно да има линк:
Не искам... линк, искам конкрентен линк, на уебсайта, от който Копейката ти пълни мозъчето с пропаганда. Още го чакам.

Не искам... линк, искам конкрентен линк, на уебсайта, от който Копейката ти пълни мозъчето с пропаганда. Още го чакам.
Чакай си го. Поразрови се и се го намери. Важното е, че при вас няма пропаганда, и си рупахте марулята след 16-ти април.

Той Копейкин малко се кротна напоследък след като ходи на вечеринка с танци в ДАНС 🤣 🤣 🤣 🤣 Имаше и един Алекс някакъв си подозирам го него зад профила Копейкин или са близки защото редовно имат еднакви публикации. Та мисълта ми е преди тоя Алекс се снимаше с нацисчетата сега и той малко е свил ушите.

Последната седмица на амбразурата са лелките Татяка Крисит, Тетяна някаква си българо-украинка ,Манол. Днес гледам и Христо Грозев се включил да обвинява Путин и Радвев за незаконния град ... Тео Ушев се бори със руските състезателки по художествена гимнастика пълна истерия навсякъде...

Чакай си го. Поразрови се и се го намери. Важното е, че при вас няма пропаганда, и си рупахте марулята след 16-ти април.
Ама чакай са.. време оно светът е бил на съвсем друго информативно ниво... сега имаш достъп до секва информация, по секъв начин.. и пак си роб на пропагандата. Тъжно. Иначе за линка е ясно..., не че съм очаквал да го дадеш. :D

време оно светът е бил на съвсем друго информативно ниво... сега имаш достъп до секва информация, по секъв начин.. и пак си роб на пропагандата
Точно за това им е изчезнала частта от мозъците отговаряща за критичното мислене. Прекалено много информационен поток и тотално им е изгорил тунерите 🤣

Ама чакай са.. време оно светът е бил на съвсем друго информативно ниво... сега имаш достъп до секва информация, по секъв начин.. и пак си роб на пропагандата. Тъжно. Иначе за линка е ясно..., не че съм очаквал да го дадеш. :D
За линка, нарочно, щото много настояваш, и все едно дали ще ти го пусна като ви го говори майка Русия. Честно казано пет пари не давам вас кой и какво ви облъчва, но света в който живеят свободни хора, за жалост не четат такива източници от обречен и подробен народ. От където явно вие се информирате доста успешно.

Точно за това им е изчезнала частта от мозъците отговаряща за критичното мислене. Прекалено много информационен поток и тотално им е изгорил тунерите 🤣
Говори кенефа, емигрант. :)

Я ни пусни поредния безсмислен линк и обвини Европа. Ето, единия иска линкове, другия ги има в изобилие. Според мен ще можете да си запълвате кухините и празнините.

Съжалявам хората, които обвиняват за несгодите си, соц. управление, което го нямя вече над 30 години.

Горе