$INeed$
Well-Known Member
Що, не го ли намираш в нета?Ама що си режеш източника? Твоя пътеводител в живота - фейсбук пропагандата Копейкин?
Виж файлът 36461
Да взема да ти го намеря?
Що, не го ли намираш в нета?Ама що си режеш източника? Твоя пътеводител в живота - фейсбук пропагандата Копейкин?
Виж файлът 36461
Пак не разбра, нали?Що, не го ли намираш в нета?
Вас не държа да разбирам.Пак не разбра, нали?![]()
![]()
![]()
Намери ми статийката, която споделяш, чрез Копейката. Искам да разгледам този новинарски сайт. Мерси.Що, не го ли намираш в нета?
Намери ми статийката, която споделяш, чрез Копейката. Искам да разгледам този новинарски сайт. Мерси.
Дай ми сайта, където Копейкин цитира, понеже ползваш него за източник, искам да прочетата статията там. Мерси.![]()
"Има заявки да стане до края на 2026": Сърбия затяга режима за руснаците?
Сърбия може да въведе визи за руснаците, за да изпълни критериите за присъединяване към ЕС. Към момента е известно, че сръбските власти обсъждат ...www.actualno.com
![]()
В Сербии допустили отмену безвиза с Россией до конца года
Глава комитета сербского парламента по вопросам диаспоры и сербов региона Драган Станоевич допустил отмену безвиза с Россией до конца года для вступления в ЕС.russian.rt.com
Ще изскочат и още. Още някакви задачи за бавноразвиващи се. Нещо, оправяш ли се баланса, да мина да подпирам? Пак заповядай.![]()