За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
**ФАЛШИВИЯТ МИТ ЗА „ВИДЕНОВАТА ЗИМА“**

И защо ме си писал името на авторът Константин Миладинов от клоаката на пог;лед

Или кой ми сра в гащите,некадърници-комунетата и в пустинята ще предизвикат търсене на пясък..... Вашият мунчо го чака същото....
Няма как православна християнска, славянска държава да е добре в Западната система, ние за тях сме врагове, които трябва да бъдат унищожени. Западът воюват с нас няколко века, а после воюват с Русия над 1000 години.
Западът ни прие, само за да ни унищожи - и това е очевиден факт.

Ако желаете да сте добре със Запада, условието е да се откажете православието, кирилицата, да бъдете асимилирани и да сте врагове на Русия.

Цивилизационният избор на българите е направен от нашите царе преди повече от 13 века. Българите създават собствена независима цивилизация и я разпространяват между народите.
Българите не приемат латиницата, българите не приемат католическото християнство, въпреки предложенията на Ватикана

До ден днешен българите не се поддават на асимилация, за това Западът се опитва да ни унищожи физически през последните 36 години.

Има "българи", които искат да се разтворят в Западния свят, това поставя под въпрос доколко те са българи изобщо? Тук може да добавим теб, Абажур Нужников и останалите макаци😉

Въпросът и днес е между това да си "европеец" или българин.

Комуне,това е позицията на слабият/некадърникът/ готованин! Ако беше вярна идеята ви камунизЪмЪТ,щеше ли да се провали катастрофално и безславно?

И защо скри авторът на фалшивата статийка?

Запомни:

Във всяко общество има наложено състояние на свобода, която то може да си позволи. Tова е равнищетo на поносимата свобода. Тази свобода отразява изминалият път,превратностите ,които е претърпяло самото общество!Средната класа се заражда именно от равнището на тази свобода!

Два са начините на въвеждане на демокрация и просперитет-демокрация отгоре и демокрация отдолу! И двата вида при нас са неприложими"отгоре" водачите са бивши неудачници комунисти,а отдолу е смачкано от бившата диктатура мнозинство.... демокрацията не може да съществува без да има за основа гражданското общество.

Прикачени файлове

• 704811786_2989219391268277_2413949965833354224_n.jpg
    704811786_2989219391268277_2413949965833354224_n.jpg
    86.5 KB · Преглеждания: 1
Този палячо @livret явно пак не можа да се дореди до голямата хранилка и сега бръмчи на микрогрантове :D

Комуне,това е позицията на слабият/некадърникът/ готованин! Ако беше вярна идеята ви камунизЪмЪТ,щеше ли да се провали катастрофално и безславно?

Запомни:

Във всяко общество има наложено състояние на свобода, която то може да си позволи. Tова е равнищетo на поносимата свобода. Тази свобода отразява изминалият път,превратностите ,които е претърпяло самото общество!Средната класа се заражда именно от равнището на тази свобода!

Два са начините на въвеждане на демокрация и просперитет-демокрация отгоре и демокрация отдолу! И двата вида при нас са неприложими"отгоре" водачите са бивши неудачници комунисти,а отдолу е смачкано от бившата диктатура мнозинство.... демокрацията не може да съществува без да има за основа гражданското общество.
Всъщност социализма или наричан от бавноразвищите се комунизъм успя и за това вече не беше необходи. А именно по време на соца за по-малко от 40 години обществото от тотална нищета и неграмотност достигна до ниво на пълно задоволяване на основните нужди за живот и образование. И съответното това обшество започна да търси задоваляване на други потребности и страсти. Въпроса, че и това щеше да се случи, но се наложи западния модел на получаване на всичко веднага и сега без реално да има таква възможност а чрез кредити което видимо води до криза след криза. Няма да разбереш написаното, не се напъвай.

Последно редактирано:
Както се казва - не е проблем да си глупак, проблема е когато се опитваш ежедневно да го доказваш!

Къснокомунистическият циник има широк спектър на проявление. . Поради възрастта си те нямат ортодоксално минало зад гърба си и по същество имат твърде малко общо с комунизма като комунизъм.

Национализмът се ражда в края на XVIII-ти и се усилва до средата на XX-ти век, като дава идеологическа основа на борещите се за надмощие европейски сили. Цената, която Европа плати за национализма, се оказа нейното саморазрушаване. Двете световни войни, които е много по-правилно да се наричат граждански войни на Европа, я превърнаха в руини.

Последно редактирано:
Както се казва - не е проблем да си глупак, проблема е когато се опитваш ежедневно да го доказваш!

Къснокомунистическият циник има широк спектър на проявление. . Поради възрастта си те нямат ортодоксално минало зад гърба си и по същество имат твърде малко общо с комунизма като комунизъм.

Национализмът се ражда в края на XVIII-ти и се усилва до средата на XX-ти век, като дава идеологическа основа на борещите се за надмощие европейски сили. Цената, която Европа плати за национализма, се оказа нейното саморазрушаване. Двете световни войни, които е много по-правилно да се наричат граждански войни на Европа, я превърнаха в руини.

Именно при това с мойте дъвки ластици си правиш. Казах ти, че няма да разбереш написаното и ти се забърза да го докажеш.

Само тотален имбецил може да посочва национализма или изобщо идеология като причина за война. Ама толкова си можеш....

Комуне безпросветно,чел ли си Платон? Макар и да е идол на партията ти,казал е и доста истини!

Попитали Сократ: Защо си потен,Учителю? Отговорът: Препирах се с простаци!

Под достойнството ми си,глупако!

Комуне безпросветно,чел ли си Платон? Макар и да е идол на партията ти,казал е и доста истини!

Попитали Сократ: Защо си потен,Учителю? Отговорът: Препирах се с простаци!

Под достойнството ми си,глупако!

И за това се обясняваш след всеки мой пост 🤣🤣🤣🤣. Същия кавал си като Абажур Нужников....

**ФАЛШИВИЯТ МИТ ЗА „ВИДЕНОВАТА ЗИМА“**

И защо ме си писал името на авторът Константин Миладинов от клоаката на пог;лед

Или кой ми сра в гащите,некадърници-комунетата и в пустинята ще предизвикат търсене на пясък..... Вашият мунчо го чака същото....
Защото е педал, роб на Руската пропаганда. За това.
Не разбрали ли, че този глупак взима някаква статия, независимо каква, на рандом принцип, пуска я тук и я обръща така изкривена през русо-робския си поглед, изкарвайки ЕС в корена на всичко зло. Олигофрен, на който всички нормални се радваме, че е емигрирал и в момента бърше задниците на ония робинзоновци. Пълна скръб е този. Дори се чудя как се събужда всеки един с мисълта, че България е Европа, че никога повече няма да погледнем към кочината и най-вече, че скоро и по неговата телевизия ще е това. А по-тъжното е, че седи в тези държави и ги храни, щото е пълен безпишковец, на който не му стига куража да предприеме правилното за него решение - да се изнесе, за където милее. С две думи - пълен олигофрен.

Ето какво е положението, за нещастниците дето дават по 50-100 не вече по заведения да хвърлят салфетки, за последните айфони, ама им е скъпо.

В Хърватия, Латвия, Естония и др. по-млади държави в ЕС, приели еврото се наблюдава малка тегавина в първите 1-2 години, докато нещата след това не се стабилизират и всичко се изравнява в рамите на нормалното.

След този период нещата си идва на мястото и нещата се изравнява, доходи, разходни, продукти, всичко влизат в нормата, както е било с лева. Всяка промяна е трудна, особено като вървиш в посока, която за първи път поемаш - и се очертава да е правилната.

Изключвам момента с кризите и спекулациите, което е най-големия повод за това вдигне, но олигофрените смятат, че е всичко то еврото.

Да, кофти е, но някои пръдльовци въобще не са чували за Виденовата зима, да видят какво е инфлация.
Сега дали не са добре е Нидерландия, в Ирландия (ИТ хъба на ЕС), Италия? В която и да е бил някой, ще разбере какво е било в първите години, после е ставало добре. Но българина е свикнал да мрънка за всичко, да се стиска за всичко, а за простотия да дава пари.

И тук нещата не вървят на добре:

Факт е, че Румъния, Македония, и сега Сърбия, гледат към нас, "уж най-големите глупаци, приели еврото, в ЕС на 100%", на които им се случват доста по-хубави неща от тях последните месеци. Някак не са много щастливи, особено тези, които още мислят, че Русия е техния верен път. :) Но нека копейките не плачат много, през 2027-ма ще се усети сериозната разлика, те първа се набира скорост. Помнете ми думите, ако имаме кадърни управляващи, до година ще се откроим много значимо тук на Балканите. Скептиците не очаквам да се съгласят, но ще се радвам да доживеят момента, за да го коментираме отново. ;)

и като ми кажат, че @nandibandi сваляла нивото на форума ....

giphy.gif

От няколко дни ми спамят пощата със съвети ''как да спрем алкохола''. :(

Но нека копейките не плачат много, през 2027-ма ще се усети сериозната разлика, те първа се набира скорост. Помнете ми думите, ако имаме кадърни управляващи, до година ще се откроим много значимо тук на Балканите. Скептиците не очаквам да се съгласят, но ще се радвам да доживеят момента, за да го коментираме отново. ;)

1779780995716.png

Помним, мина ли достатъчно време за един кратък анализ? :D

Виж файлът 36411

Помним, мина ли достатъчно време за един кратък анализ? :D
Мислиш ли, че е достатъчен периода? Моля те, следи добре как върви по света такива тип промени. И хубаво е, че ме цитираш със скриншоти, защото няма да прочетеш нещо различно от преди каквото съм писал. :)

Иначе ето ти кратък анализ: Копейките още не могат да си намерят място, идиотите дето не са имали в лева, сега нямат в евро, а тия дето от 2 години им вдигат постоянно цените на всичко, от тази година са решили, че само еврото е виновно.

Мислиш ли, че е достатъчен периода? Моля те, следи добре как върви по света такива тип промени. И хубаво е, че ме цитираш със скриншоти, защото няма да прочетеш нещо различно от преди каквото съм писал. :)

Иначе ето ти кратък анализ: Копейките още не могат да си намерят място, идиотите дето не са имали в лева, сега нямат в евро, а тия дето от 2 години им вдигат постоянно цените на всичко, от тази година са решили, че само еврото е виновно.

Еми, за зоната даваш време през 27-ма да "усетим сериозната разлика", т.е. след 6-7 месеца. От Шенгена минаха година и половина..., трееше да сме изхъврчали ехеееее.... то, гей-дружинка детелинка чакат от 89-та некой да ги оправи и все некой от миналото да им е виновиен..., така че явно чакането не ви е проблем.

Че ти от време оно си пишеш тъпории, как да очаквам да пишеш нещо различно?

https://www.facebook.com/share/r/1XDJco5P8q/ Поредния успех на българо европеец и качествените демократични умения.... Абужере, всичките европеизирани отрепки сте толкова недъгави. Това видео е израз на целия преход.

Еми, за зоната даваш време през 27-ма да "усетим сериозната разлика", т.е. след 6-7 месеца. От Шенгена минаха година и половина..., трееше да сме изхъврчали ехеееее.... то, гей-дружинка детелинка чакат от 89-та некой да ги оправи и все некой от миналото да им е виновиен..., така че явно чакането не ви е проблем.

Че ти от време оно си пишеш тъпории, как да очаквам да пишеш нещо различно?
И твоите глупави постове четем, и нищо. Да, следи. Ако не усещаш как става по ок, значи си от другата част олигофрени, които по рождение са нещастници и нищо не им се случва. За вас и да влезем в седма галактическа колония, пак нищо. Не го разбирам това с гейовете, явно си ви влече яко с Крумов. :) Звънни му, сигурен съм, че ще уредите нещо. ;) Бой с шпаги. :)

Някои не чакат, а се възползват. Други като теб неудачници, само си седят и плюят.

Крумов, глупец, още нещо несвързано ни пусни тук. Ти си грешка не природата, а прехода винаги ще си остане смотан. Куп дс-та и Комуняги има да измрат, за да се компенсира всичко засрано от тях. Твоите хора. Маде ин Раша.

И твоите глупави постове четем, и нищо. Да, следи. Ако не усещаш как става по ок, значи си от другата част олигофрени, които по рождение са нещастници и нищо не им се случва. За вас и да влезем в седма галактическа колония, пак нищо. Не го разбирам това с гейовете, явно си ви влече яко с Крумов. :) Звънни му, сигурен съм, че ще уредите нещо. ;) Бой с шпаги. :)

Някои не чакат, а се възползват. Други като теб неудачници, само си седят и плюят.
За тебе знаем, че са нищо. Проблема ти с четенето с разбиране е всеизвестен, затова си фен на множество фейсбук дебилски групи, където предимно комуникират с картинки. Поне съм от правилната част олигофрени, другата сте роби на пропагандата, чакащи някой да ги оправи. Това с гейовете е ясно защо не може да го рабереш. И лудия не разбира защо е луд.. въпреки, че му казват, че е луд - психични заболявания.

Крумов, глупец, още нещо несвързано ни пусни тук. Ти си грешка не природата, а прехода винаги ще си остане смотан. Куп дс-та и Комуняги има да измрат, за да се компенсира всичко засрано от тях. Твоите хора. Маде ин Раша.
Твойте

Горе