За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Не е точно така, кредита те вкарва в зависмост поне сегшаната формана кредитиране и повярвай сериозни драми има. Само за месец 3ма лекари под 50 дадоха фира при нас. Един завинаги с инфаркт, двама с инсулт. За да успяват да плащат висчко в пазадния свят са принудени буквално да живеят на работното си място.
Да изкушаващо е да има лесен напин да се сдобиеш с лъскави неща, но това не те прави човек с висок стандарт на живот а обикновен длъжник.
Кое точно не е така?
Да, има може би и такива истории. Но пак ти го пиша, напълно изолирани и индивидуални съдби има. Зависи за какво за теглили кредити. Надявам се това го отчиташ. Ако да държат висок стандарт, както повечето правят, вече е глупост, и ако не са кредитите, повярвай ми - ще намерят други начини за самоунищожение. ;) Пък около мен тия с кредитите са абсолютно лигави примери - излезе новия Айфон, пък нямам гараж за мотора си (а в София няма гаражи, които да си купиш от днес за утре със спестени пари), съседа ми има новата Тесла, оня контейнер за боклук от бъдещето, искам по 500 кубика във всяка, не ми се живее като скъсаняк, искам къща около София....и куп такива примери са около мен. И повечето, да не кажа всички, си ги погасяват успешно, защото са решили, че това е за което да прегъват от сутрин до вечер. Треперене и стрес, никаква финансова грамотност, отварят си яма след яма пред себе си... Но да, живеят както искат. И разбира се икономически погледнато - добре са дошли такива работливи роботчета.

Горе