За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Може ли либерстната сган да ми обясни как всеки път при природни бедствия или нещо друго спасениеот идва чрез съветска техника на възраст над 50-60 години....къде са турбо-ултра-мега-гига евро ползи?Виж файлът 36470
Ще ти обясня, тъпак задръстен.
Нямаме пари за нова и по-добра. Прекалено много се краде, емигранте неориентиран, за да имаме съвременните машини. Дори тия не знам как да ги запалили. Дано си го разбрал, бързо, лесно и просто написано, като теб. ;)

Ще ти обясня, тъпак задръстен.
Нямаме пари за нова и по-добра. Прекалено много се краде, емигранте неориентиран, за да имаме съвременните машини. Дори тия не знам как да ги запалили. Дано си го разбрал, бързо, лесно и просто написано, като теб. ;)
Пари няма викаш?!? 🤨 Значи, помогни ми да разбера. Или сме супер добре, никога по-богати не сме били. Икономиката лети, развитие, бизенси, инвестиции, света знае за нас, джиро де жабаре донесе егати печалбите, бамбарунда тумба-лумба е удара на века за България и т.н. екстри. Или сме си ебали капаците и немаме пари?!? 🤨

Изясни си нещата в главата първо и тогава отговаряй. Ако си объркал чатовете/форумите/социaлките бих те разбрал. Имаш нелеката задача да разпръскваш мъглата с която е пълна главата ти навсякъде и е възможно тука да си пейстнал грешния тескт.
stalin-love.gif

Може ли либерстната сган да ми обясни как всеки път при природни бедствия или нещо друго спасениеот идва чрез съветска техника на възраст над 50-60 години....къде са турбо-ултра-мега-гига евро ползи?Виж файлът 36470
В казармата съм ги карал тея боклуци, така че не ми ги хвали. Ако се позаглеждаш малко ще видиш, че масово ги ползват да свалят дърва от балкана и разни пресечни местности заради блокажите, не че е баси надеждната техника, разваля се през 10 минути. Реално за цена около 5000 евро няма по-добра алтернатива

В казармата съм ги карал тея боклуци, така че не ми ги хвали. Ако се позаглеждаш малко ще видиш, че масово ги ползват да свалят дърва от балкана и разни пресечни местности заради блокажите, не че е баси надеждната техника, разваля се през 10 минути. Реално за цена около 5000 евро няма по-добра алтернатива
Ясни са ми и джугани и татри и матри. Въпроса ми е дриг. Цъвтим вув великия ес ама не могат да се спратвя с две наводнения...

Пари няма викаш?!? 🤨 Значи, помогни ми да разбера. Или сме супер добре, никога по-богати не сме били. Икономиката лети, развитие, бизенси, инвестиции, света знае за нас, джиро де жабаре донесе егати печалбите, бамбарунда тумба-лумба е удара на века за България и т.н. екстри. Или сме си ебали капаците и немаме пари?!? 🤨

Изясни си нещата в главата първо и тогава отговаряй. Ако си объркал чатовете/форумите/социaлките бих те разбрал. Имаш нелеката задача да разпръскваш мъглата с която е пълна главата ти навсякъде и е възможно тука да си пейстнал грешния тескт.
stalin-love.gif
Да. Правилно си разбрал.
Да, по-богати сме, но тъй като ни управляват корумпирани, няма пари за хората. Кое не може да стоплиш? Вземи си хапчета за стимулация на това, което го нямаш.

Ти си объркал пола, това е цялото объркване тук. Сори да хейтиш, глупако, и двамата знаем какво беше и какво е сега. Ела, виж как е тук. Всеки с последни телефони, с по три коли и скъпи хобита, заведенията пълни. И ако обичаш не ми давай за пример нещастниците като теб с кредити, и то лоши. Не ги гледай, че се оплакват и реват, това е типична черта на българина - да се оплаква за всичко, но е съвсем друга ситуацията. Нужно е само да се огледаш.

Ползват ги, защото това имат. Изкарват ги по веднъж да свършат някаква такава мизерна работа, и после им лежат една седмица да ги оправят, пълен шит.

Ето това е вече друга бира и технология:

Screenshot_20260604-222146.png

Screenshot_20260604-222007.png

Screenshot_20260604-222035.png

Screenshot_20260604-221936.png

Това е технология. И ако някой ми каже, че Русия излиза с по-добра е време да си кастрира чучура публично в центъра на София в час пик, за самонаказание.

И ако обича да слезе от неруската си кола и да си го пъхне в кошер, лично аз ще го разръчкам. ;)

Както написах на оня евнух, няма средства, защото се краде на поразия.

Последно редактирано:
Ясни са ми и джугани и татри и матри. Въпроса ми е дриг. Цъвтим вув великия ес ама не могат да се спратвя с две наводнения...
Момче, ние никога не сме се справяли с нищо. Не знам къде си живял? Нещо ЕС не го виждам какво общо има. Но не искам и да разбирам, защото ментално ще пропадна много. Стига писа небивалици и тъпни, че и кастрираните ти фенове с фетиш към линкове и пропаганда, да лъскат на постовете ти. ;)

За оня с линковете и пропагандата. :)

Горе