За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Може ли либерстната сган да ми обясни как всеки път при природни бедствия или нещо друго спасениеот идва чрез съветска техника на възраст над 50-60 години....къде са турбо-ултра-мега-гига евро ползи?Виж файлът 36470
Ще ти обясня, тъпак задръстен.
Нямаме пари за нова и по-добра. Прекалено много се краде, емигранте неориентиран, за да имаме съвременните машини. Дори тия не знам как да ги запалили. Дано си го разбрал, бързо, лесно и просто написано, като теб. ;)

Ще ти обясня, тъпак задръстен.
Нямаме пари за нова и по-добра. Прекалено много се краде, емигранте неориентиран, за да имаме съвременните машини. Дори тия не знам как да ги запалили. Дано си го разбрал, бързо, лесно и просто написано, като теб. ;)
Пари няма викаш?!? 🤨 Значи, помогни ми да разбера. Или сме супер добре, никога по-богати не сме били. Икономиката лети, развитие, бизенси, инвестиции, света знае за нас, джиро де жабаре донесе егати печалбите, бамбарунда тумба-лумба е удара на века за България и т.н. екстри. Или сме си ебали капаците и немаме пари?!? 🤨

Изясни си нещата в главата първо и тогава отговаряй. Ако си объркал чатовете/форумите/социaлките бих те разбрал. Имаш нелеката задача да разпръскваш мъглата с която е пълна главата ти навсякъде и е възможно тука да си пейстнал грешния тескт.
stalin-love.gif

Може ли либерстната сган да ми обясни как всеки път при природни бедствия или нещо друго спасениеот идва чрез съветска техника на възраст над 50-60 години....къде са турбо-ултра-мега-гига евро ползи?Виж файлът 36470
В казармата съм ги карал тея боклуци, така че не ми ги хвали. Ако се позаглеждаш малко ще видиш, че масово ги ползват да свалят дърва от балкана и разни пресечни местности заради блокажите, не че е баси надеждната техника, разваля се през 10 минути. Реално за цена около 5000 евро няма по-добра алтернатива

В казармата съм ги карал тея боклуци, така че не ми ги хвали. Ако се позаглеждаш малко ще видиш, че масово ги ползват да свалят дърва от балкана и разни пресечни местности заради блокажите, не че е баси надеждната техника, разваля се през 10 минути. Реално за цена около 5000 евро няма по-добра алтернатива
Ясни са ми и джугани и татри и матри. Въпроса ми е дриг. Цъвтим вув великия ес ама не могат да се спратвя с две наводнения...

Горе