Идея- сподели за отстъпка. Приложима ли е тя?

Madi

New Member
Здравейте, аз съм нов член във форума.

Занимавам се с онлайн бизнес от около 2 години. Първоначално започнах с афилиейт, преминах през микро нишови сайтове и сега се занимавам с дропшипинг.

Имам онлайн магазин, където продавам изкуство (картини, дизайнерски чудеса и т.н.). Както всеки друг ден и днес се чудих, как мога да привлека повече клиенти и ми хрумна една идея. Има сайтове, където може да свалиш електрона книга например, като го споделиш чрез твитър или фейсбук. Аз искам да направя същото, само че клиентът да получава отстъпка от 10% например при споделено съдържание.

Търсих доста в интернет, но не намерих небоходимата информация, как мога да прокарам такава система в моя сайт. Накрая попаднах на този форум, където се надявам някой да ми помогне. Също така видях, че има доста компетентни мнения по някои други теми. Какъв мислите, че може да бъде ефектът от това?
 

coolice

Owner
хъм точно в този вариант не съм го виждал но лесно за реализация е например да постнеш във фейсбук страницата купон код който е видим само за хора който са я харесали ... и да упоменеш това на сайта
 

poriazov

New Member
От: Идея- сподели за отстъпка. Приложима ли е тя?

Зависи какъв е сайтът, готова система ли е (OpenCart, Prestashop & etc.) ако е сайтът ти е с такава система потърси в интернет за подобен плъгин, но и аз не съм виждал такъв.
Ако сайтът ти е къстъм, ще трябва да намериш някой, които да ти го направи.
 

Madi

New Member
От: Идея- сподели за отстъпка. Приложима ли е тя?

След дълго търсене в интернет намерих Shopinterest.co. Има възможност да си отвориш безплатен магазин, а като влезнеш получаваш 1$ намаление след като споделиш страницата в Фейсбук. Ще потърся дали ще мога да намеря програмист, който да ми свърши работа за популярните социални мрежи.
 

Fozzy

Well-Known Member
http://www.justuno.com/ - ТОВА Е ЗА ТЕБ :)

Виж в сайт им вдясно 10% отстъпка, където е. Цъкаш, излиза ти прозорец за споделяне. След като споделиш, автоматично ти се показва кода. Има доста опции за стилизиране, така че ще пасне на магазина ти.

Успех!
 

2fast4you

Well-Known Member
От: Идея- сподели за отстъпка. Приложима ли е тя?

Имам модул за опенкарт който позволява след като някой хареса сайта в някоя от социалните мрежи да му дава процент отстъпка.
Ако си на опенкарт драсни лично и ще се разберем нещо :)
 

Madi

New Member
От: Идея- сподели за отстъпка. Приложима ли е тя?

Благодаря много за бързите отговори, определено са полезни!
 

Горе