Кретен аз не ...
Хубаво ще съберете едни клиенти - много на брой, и ще нацвъкате 3 хиляди малки сайтчета (успех с бройката), но макар и на по-малко използваната, но все пак доста използвана друпал платформа, подръжка поне с ъпгрейда на основната версия и модули, ако не се прави.. Направо не те виждам как ще се оправяш тогава с бившите си клиенти като почнат да пищят, че сайта има вирус, не зарежда или дава 20 реда с грешки и не може да се види даже фирмения телефон, че да поръчат..
8) Изплюф т'ва бездиханно послание...
ок поръчвам ти един сайт за каталог на фирми,че не ми се занимава с word pressa
става ли
:lol:
вапе, на тоя ще му взема парите предварително и некви координати за контакт освен лично, че до обяд може да е изял бананите
Колега здравей.
Първо по-горе писах че сайта още е в ъпдейт. Ама моля ви се четете преди да говорите.
Второ ти какъв си че ще наричаш работата ми майтап?
Да най доброто е хвърлих почти 50хил. лева за бизнес в Истанбул, а това което остана го пренесах тук във Варна.
Искаш документите ли?
В момента клиентите ми с които работя си знаят много добре за какво става въпрос. Казвам ти още един път сайта е в Ъпдейт и ще бъде още 1-2 дена след това ела и намери косури. Макар, че не ти искам мнението.
Това не е тема за мнение на моя сайт, а тема за хората които искат да имат сайт. Капиш?
До Кретен:
Аз да не мислиш, че ще му обърна внимание. За 40лв. каталог за фирми?. Предложението не звучи сериозно. Опитай се да го произнесеш и ще разбереш.
Какво ви е страх от този Drupal не разбрах. За 30 минути се сглобявя в такъв вид че ти като влезеш можеш без да ти обеснявам нищо да си направиш всичко...