Има ли живи от дъртите предприемачи още тук?

biaaro

Well-Known Member
Има ли някой останал от старата генерация потребители на форума? Днес си погледнах регистрацията и осъзнах, че някои от по новите потребители не са били родени, когато когато тук беше единственото място в българския интернет, където можеш да намериш смислена информация и съмишленици.

Та, какво става с вас, живи ли сте, изкъртихте ли бизнеса?😀

То, това си е чиста проба проверка :)

Просто чеквам какво е мод/админ настроението срямо мен самият ахахаах и не защото съм толкова любопитен, ами защото има неща, които наистина ме озадачават хах

На първо място, а и НАЙ-ВАЖНОТО е, дали вярно съм ултра-турбо слепецЪТ, който 12 години не е забелязал, че МОД-а му е съсед ахахахахаха макар да има ЯВНО и друг, но подобаваш и близък по визия и характер - човечец, който също така (колкото и глупаво да изглежда) също нито съм забелязал, нито отчел чисто като фактор в дружествената кооперация ахахгагха

ОК, това са 100% факти, няма нито преувеличаване, нито сантиментализъм, но има едно ГОЛЯМО учудване като минимум за човешката глупост и слепота на очевадното :)

Майната му, влизам за найсти път, не защото имам някакви угризения – НЯМАМ (рекламата с пърхута), просто УВАЖЕНИЕ към БИАРО и неговоте дерзания в момента – Какво се случи със СТАРОТО ФИРУМНО КЕЧ???

Преди всякаквите дерзания и галимации, и преди всичко от Уважение към него, само да спомена ан агейн ан агейн, че това поредно включване няма нищо общо нито със шуробаджанащината, нито с лизаролапачеството.. :cool: Сега просто сверяваме едни часовници, НИЩО ДРУГО! А после, по-натам дали ще стане нещо и в каква посока, вече си е съвсем отделно извращение (комиците) 😆

Надзъртам тук от време на време, така по навик.
Иначе сега погледнах че рег-а ми е от май 2008-ма

Само да кажа, че преди да дойда в този форум имаше друг, който в последствие се прекръсти на searchengines bg и западна, та затова се преместих тук.. това преди 17 години

Само да кажа, че преди да дойда в този форум имаше друг, който в последствие се прекръсти на searchengines bg и западна, та затова се преместих тук.. това преди 17 години
Вече е наша собственост. ;)
И да, малко няма там вече кой да пише. Ще се опитаме да го съживим, но малко трудно е там. Вече беше тръгнал надолу.

Горе