Има ли живи от дъртите предприемачи още тук?

На мен ми провървя много повече - тук си намерих не просто работа, а най-добрите хора, с които работя и до днес. Винаги ще бъда благодарна на форума, че ми даде тази възможност, както и възможността да практикувам любимото си хоби - тролинг риболов. ;)
Еха, това ме изненада много. :) Не толкова за работата, колкото за хората, и че си благодарна. :)
Значи съм бъркал. Мислех си, че само виждаш закани и търкания в темите.

Аз намерих Предиприемач форума на по-късен етап, но помня друг форум Get Paid to BG с ISRalien админ, или нещо подобно (или по-скоро не помня вече щом не се сещам имената). То бе беше paid to click, paid to surf, HYIP, e-gold и какви ли още не схеми за стотинки, които често се оказваха и скамове :D Доста яки времена бяха. Помня каква радост беше като отвориха PayPal за българи и веднага регистрирах баща ми понеже аз нямах годините. Аз тогава бях на около 14, имах сайт за флаш игри с Aдсенс.

На мен ми провървя много повече - тук си намерих не просто работа, а най-добрите хора, с които работя и до днес. Винаги ще бъда благодарна на форума, че ми даде тази възможност, както и възможността да практикувам любимото си хоби - тролинг риболов. ;)

''Словакиня'' е Петя, а тя е най-благото и добро същество, подвизаващо се в тоя форум. Припознавам се в определението ''цербер'', затва съм длъжна да внеса нужната яснота. :)

Аз за световен мир, ама засега неуспешно.

Телец??? И аз. :)

Е не съм чак турбо-идиот, имам респект към няколко човека тук. Но за да съм честен - към теб имам най-голям :)
Мога да кажа също, че малко ти завиждам, щото официално ти е позволено да практикуваш любимата професия ахаха до като на мен ми е строго забранено да си тролвам, така на воля тц тц 😆
Позволено ми е да хелпвам, позволено ми е да правя контент, позволено ми е да бачкам без пари, но да си потролвам - абсурд ахахахаха
Така, че ти наистина си щасливка :) :p
Та, в този смисъл на теб ти вярвам за петинцето.. аз не съм имал явно достатъчно наблюдения, или са били неточни.. Но все пак, друго имах предвид - Цербер, няма значение.. ;)
Ивинявам се на Петя!

Хайде, здрави и красиви, диви и щастливи! И тролвайте наволя, щото инак контент няма от къде да дойде вече, макар на видните мераци за създаване на такъв, още повече да е "полезен" 😁

Горе