Има ли живи от дъртите предприемачи още тук?

На мен ми провървя много повече - тук си намерих не просто работа, а най-добрите хора, с които работя и до днес. Винаги ще бъда благодарна на форума, че ми даде тази възможност, както и възможността да практикувам любимото си хоби - тролинг риболов. ;)
Еха, това ме изненада много. :) Не толкова за работата, колкото за хората, и че си благодарна. :)
Значи съм бъркал. Мислех си, че само виждаш закани и търкания в темите.
 
Аз намерих Предиприемач форума на по-късен етап, но помня друг форум Get Paid to BG с ISRalien админ, или нещо подобно (или по-скоро не помня вече щом не се сещам имената). То бе беше paid to click, paid to surf, HYIP, e-gold и какви ли още не схеми за стотинки, които често се оказваха и скамове :D Доста яки времена бяха. Помня каква радост беше като отвориха PayPal за българи и веднага регистрирах баща ми понеже аз нямах годините. Аз тогава бях на около 14, имах сайт за флаш игри с Aдсенс.
 
На мен ми провървя много повече - тук си намерих не просто работа, а най-добрите хора, с които работя и до днес. Винаги ще бъда благодарна на форума, че ми даде тази възможност, както и възможността да практикувам любимото си хоби - тролинг риболов. ;)


''Словакиня'' е Петя, а тя е най-благото и добро същество, подвизаващо се в тоя форум. Припознавам се в определението ''цербер'', затва съм длъжна да внеса нужната яснота. :)



Аз за световен мир, ама засега неуспешно.


Телец??? И аз. :)

Е не съм чак турбо-идиот, имам респект към няколко човека тук. Но за да съм честен - към теб имам най-голям :)
Мога да кажа също, че малко ти завиждам, щото официално ти е позволено да практикуваш любимата професия ахаха до като на мен ми е строго забранено да си тролвам, така на воля тц тц 😆
Позволено ми е да хелпвам, позволено ми е да правя контент, позволено ми е да бачкам без пари, но да си потролвам - абсурд ахахахаха
Така, че ти наистина си щасливка :) :p
Та, в този смисъл на теб ти вярвам за петинцето.. аз не съм имал явно достатъчно наблюдения, или са били неточни.. Но все пак, друго имах предвид - Цербер, няма значение.. ;)
Ивинявам се на Петя!

Хайде, здрави и красиви, диви и щастливи! И тролвайте наволя, щото инак контент няма от къде да дойде вече, макар на видните мераци за създаване на такъв, още повече да е "полезен" 😁
 
Мога да кажа също, че малко ти завиждам, щото официално ти е позволено да практикуваш любимата професия ахаха до като на мен ми е строго забранено да си тролвам, така на воля тц тц 😆
Позволено ми е да хелпвам, позволено ми е да правя контент, позволено ми е да бачкам без пари, но да си потролвам - абсурд ахахахаха
Така, че ти наистина си щасливка :) :p
Ако има нещо, което ме вади мощно от обувките (освен педофилия, рак и чалга), то това е несправедливостта. Прав си, не е честно да режат изключително оригиналния ти тролинг-контент, а моите просташки изцепки (с които не се гордея), да бъдат снизходително подминавани. Дет' се вика: и двамата се раздаваме, а само на единия се налага цензура.

Подозирам, че тва е щото Блинки е сексист и третира жените като дебилни деца, на които всичко трябва да се прощава. 🤣 Препоръчвам ти другия път да се регнеш с женски профил- ще те пращат до печката, ама мое си ги псуеш свободно за подобни своеволия. ;)
 
Подозирам, че тва е щото Блинки е сексист и третира жените като дебилни деца, на които всичко трябва да се прощава. 🤣 Препоръчвам ти другия път да се регнеш с женски профил- ще те пращат до печката, ама мое си ги псуеш свободно за подобни своеволия. ;)
Много грешиш. :) В нас аз чистя предимно. Щях и да готвя, но не съм толкова добър. Крал съм на джънка и всичко бързо, идва ми сложно някакви манджи, честно казано. Бягал съм с токчета на Нито още една. :) Не, че трябва да се хваля с това. :)
 
Много грешиш. :) В нас аз чистя предимно. Щях и да готвя, но не съм толкова добър. Крал съм на джънка и всичко бързо, идва ми сложно някакви манджи, честно казано. Бягал съм с токчета на Нито още една. :) Не, че трябва да се хваля с това. :)
аз не чистя вкъщи , но пък готвя невероятно вкусно - това ми е най-голямото хоби предимно по рецептурника на Балкан Турист
:) Жена ми не може да готви , но пък е маниачка на тема чистота и не ми дава да пипна нещо свързано с чистене у дома
 
Жена ми не може да готви , но пък е маниачка на тема чистота
С жена ти сме лика-прилика. Не че чак толкова не мога да готвя, понякога се получава, но не обичам да го правя. По дяволите, аз съм холерик - всяка минута до печката е загуба на време за мен. Друго си е да търчиш с парцала и прахосмукачката - виждаш мигновен резултат и няма какво да объркаш. ;)

Блинки, знаех си, че не си фен на Андрю Тейт, ама чак такова ''woke'' поведение от тебе не очаквах.
 
аз не чистя вкъщи , но пък готвя невероятно вкусно - това ми е най-голямото хоби предимно по рецептурника на Балкан Турист
:) Жена ми не може да готви , но пък е маниачка на тема чистота и не ми дава да пипна нещо свързано с чистене у дома
Ако ми кажеш, че може да направиш мусака. :) Или чакай, приготвянето на ориз с пиле на фурна - или става много водно или много сухо. Там е тънкия момент. Лазанята също ми изглежда доста сложна. Да не говорим за традиционните бг манджи - примерно шкембе чорба, телешко варено или нещо такова. Аз отговарям къщата да е винаги чиста и подредена. Побърквам се при някакви разхвърляни неща, прах и каквато и да е мръсотия. Но дойде ли момента за дрънка, аз съм винаги. :) Обявен съм в нас за "Краля на джънка" и всички се избиват. Хахахха. От известно време жената почна да прави много командировки и децата броят дните до вечерите с това меню. :)

Блинки, знаех си, че не си фен на Андрю Тейт, ама чак такова ''woke'' поведение от тебе не очаквах.
Ще се учудиш колко се различавам от представите ти. :D
А този Андрю Тейт, не знам какви са му дарбите. :) Не го знам кой е. Ще проверя де.
 
аз не чистя вкъщи , но пък готвя невероятно вкусно - това ми е най-голямото хоби предимно по рецептурника на Балкан Турист
:) Жена ми не може да готви , но пък е маниачка на тема чистота и не ми дава да пипна нещо свързано с чистене у дома
Ти май ме забрави 😉 уж щяхме да работим заедно
 
Ако ми кажеш, че може да направиш мусака. :) Или чакай, приготвянето на ориз с пиле на фурна - или става много водно или много сухо. Там е тънкия момент. Лазанята също ми изглежда доста сложна. Да не говорим за традиционните бг манджи - примерно шкембе чорба, телешко варено или нещо такова. Аз отговарям къщата да е винаги чиста и подредена. Побърквам се при някакви разхвърляни неща, прах и каквато и да е мръсотия. Но дойде ли момента за дрънка, аз съм винаги. :) Обявен съм в нас за "Краля на джънка" и всички се избиват. Хахахха. От известно време жената почна да прави много командировки и децата броят дните до вечерите с това меню. :)


Ще се учудиш колко се различавам от представите ти. :D
А този Андрю Тейт, не знам какви са му дарбите. :) Не го знам кой е. Ще проверя де.
от изброените манджи няма нищо по лесно от шкембе чорбата , но тя се прави задължително с прясно мляко - в повечето региони в България я правят с брашно и 4 лъжици кисело мляко което е мега грешно. Мусака... пиле с ориз, свинско с ориз , дроб сърма , зелеви и лозови сърми , телешко варено , пача , и още каквото се сетиш ми е супер готино да правя. Единствено не му свикнах на таратора колко време да го варя :cool:
 
Обявен съм в нас за "Краля на джънка" и всички се избиват.
У нас аз съм майстор на кашкавал пане. Джънк си е, но пък е вкусно.

А този Андрю Тейт, не знам какви са му дарбите. :) Не го знам кой е.
Мисоджинист некъв, или както викат по нашенско ''турчин, батко''.
 
У нас аз съм майстор на кашкавал пане. Джънк си е, но пък е вкусно.
Това също ми изглежда малко сложно, особено като знам, че не трябва да разтопиш кашкавала, докато го панираш. :)
Това също ми влиза в графата "трудно за изпълнение". :)
 
Това също ми изглежда малко сложно, особено като знам, че не трябва да разтопиш кашкавала, докато го панираш. :)
Това също ми влиза в графата "трудно за изпълнение". :)
елементарно е , кашкавала се нарязва на парчета за кашкавал пане и се слага за 1 час в камерата на хладилника да стегне достатъчно за да не се стопи в тигана като се овъртоли в яйца и корнфлекс минат през блендера :-)
 
Кат сте почнали рецептите.. нещо за болки в коленете и слаба струя?
Трябва да ядеш охлюви 🤓
 
за кашкавал пане и се слага за 1 час в камерата на хладилника да стегне достатъчно за да не се стопи в тигана

Ако е хубав кашкавала, няма нужда. Ако не е хубав, пак ще се разтече. Номера е силно нагрята мазнина. Цопваш в олиото, колкото да се зачерви панировката, обръщаш, изпържаваш и другата страна и вадиш. Кашкавала вътре е разтопен леко, но не се разтича. Аз ползвам галета или брашно. Баба ти само корнфлейкс на блендер е ползвала. :p И балкантурист - и те.

Трябва да ядеш охлюви
Сега остава да му кажеш и как да ги яде, така че слузта на охлювите да отиде точно в колянната става, и то болната. Важно е.
 
Ако е хубав кашкавала, няма нужда. Ако не е хубав, пак ще се разтече. Номера е силно нагрята мазнина. Цопваш в олиото, колкото да се зачерви панировката, обръщаш, изпържаваш и другата страна и вадиш. Кашкавала вътре е разтопен леко, но не се разтича. Аз ползвам галета или брашно. Баба ти само корнфлейкс на блендер е ползвала. :p И балкантурист - и те.


Сега остава да му кажеш и как да ги яде, така че слузта на охлювите да отиде точно в колянната става, и то болната. Важно е.
Трябва да ги дъвче поне 46 пъти и да стои на ляв крак. От черупките може да си прави мехлем за мазане 😁
 
Ако е хубав кашкавала, няма нужда. Ако не е хубав, пак ще се разтече. Номера е силно нагрята мазнина. Цопваш в олиото, колкото да се зачерви панировката, обръщаш, изпържаваш и другата страна и вадиш. Кашкавала вътре е разтопен леко, но не се разтича. Аз ползвам галета или брашно. Баба ти само корнфлейкс на блендер е ползвала. :p И балкантурист - и те.


Сега остава да му кажеш и как да ги яде, така че слузта на охлювите да отиде точно в колянната става, и то болната. Важно е.
е аз и свинските шницели ги правя с корнфлекс :-) ама преди това ги режа на тънко на по 1 см дебелина след което с чука ги начуквам и по същата процедура потапям ги в разбити яйца от свободно отглеждани кокошки хранени само с Български жито от житницата на България в района на Добрич и специално при Бай Геле фермера, че неговото живо е специален сорт само за свободно отглеждани кокошки от района на Плевен макар в момента да са жадни поради липса на вода в Плевенския регион, но те доколкото разбрах им носели минерална вода с водоноски от Девин и Горна баня. Тези кокошки снасят задължително яйца с по два жълтъка! Така шницелите като ги потопя в предварително разбитите яйца задължително с миксер на Миеле ставай ужасно вкусни . След потапянето в яйцата ги въргалям в предварително смления корнфлекс с блендер от марка Филипс ( това е по тайната рецепта на пра-баба ми) и ги слагам в тиган с карбоново покритие на 128 градуса загрято олио , но само марка Калиакра двойна цедка! Пържат се и от едната и от другата страна по около 2 до 4 минути до хващане на златисто оранжев загар. На тази рецепта пра- баба ми живя до 101 години
:)
 
Тези кокошки снасят задължително яйца с по два жълтъка!

И тука те надцаквам. Тва е от моите свободни и изключително глупави кокошки. Сериозно!
 

Прикачени файлове

  • 508289034_10232940915442751_3453845005977398119_n.jpg
    508289034_10232940915442751_3453845005977398119_n.jpg
    175.9 KB · Преглеждания: 2

Горе