Има ли живи от дъртите предприемачи още тук?

На мен ми провървя много повече - тук си намерих не просто работа, а най-добрите хора, с които работя и до днес. Винаги ще бъда благодарна на форума, че ми даде тази възможност, както и възможността да практикувам любимото си хоби - тролинг риболов. ;)
Еха, това ме изненада много. :) Не толкова за работата, колкото за хората, и че си благодарна. :)
Значи съм бъркал. Мислех си, че само виждаш закани и търкания в темите.

Аз намерих Предиприемач форума на по-късен етап, но помня друг форум Get Paid to BG с ISRalien админ, или нещо подобно (или по-скоро не помня вече щом не се сещам имената). То бе беше paid to click, paid to surf, HYIP, e-gold и какви ли още не схеми за стотинки, които често се оказваха и скамове :D Доста яки времена бяха. Помня каква радост беше като отвориха PayPal за българи и веднага регистрирах баща ми понеже аз нямах годините. Аз тогава бях на около 14, имах сайт за флаш игри с Aдсенс.

На мен ми провървя много повече - тук си намерих не просто работа, а най-добрите хора, с които работя и до днес. Винаги ще бъда благодарна на форума, че ми даде тази възможност, както и възможността да практикувам любимото си хоби - тролинг риболов. ;)

''Словакиня'' е Петя, а тя е най-благото и добро същество, подвизаващо се в тоя форум. Припознавам се в определението ''цербер'', затва съм длъжна да внеса нужната яснота. :)

Аз за световен мир, ама засега неуспешно.

Телец??? И аз. :)

Е не съм чак турбо-идиот, имам респект към няколко човека тук. Но за да съм честен - към теб имам най-голям :)
Мога да кажа също, че малко ти завиждам, щото официално ти е позволено да практикуваш любимата професия ахаха до като на мен ми е строго забранено да си тролвам, така на воля тц тц 😆
Позволено ми е да хелпвам, позволено ми е да правя контент, позволено ми е да бачкам без пари, но да си потролвам - абсурд ахахахаха
Така, че ти наистина си щасливка :) :p
Та, в този смисъл на теб ти вярвам за петинцето.. аз не съм имал явно достатъчно наблюдения, или са били неточни.. Но все пак, друго имах предвид - Цербер, няма значение.. ;)
Ивинявам се на Петя!

Хайде, здрави и красиви, диви и щастливи! И тролвайте наволя, щото инак контент няма от къде да дойде вече, макар на видните мераци за създаване на такъв, още повече да е "полезен" 😁

Мога да кажа също, че малко ти завиждам, щото официално ти е позволено да практикуваш любимата професия ахаха до като на мен ми е строго забранено да си тролвам, така на воля тц тц 😆
Позволено ми е да хелпвам, позволено ми е да правя контент, позволено ми е да бачкам без пари, но да си потролвам - абсурд ахахахаха
Така, че ти наистина си щасливка :) :p
Ако има нещо, което ме вади мощно от обувките (освен педофилия, рак и чалга), то това е несправедливостта. Прав си, не е честно да режат изключително оригиналния ти тролинг-контент, а моите просташки изцепки (с които не се гордея), да бъдат снизходително подминавани. Дет' се вика: и двамата се раздаваме, а само на единия се налага цензура.

Подозирам, че тва е щото Блинки е сексист и третира жените като дебилни деца, на които всичко трябва да се прощава. 🤣 Препоръчвам ти другия път да се регнеш с женски профил- ще те пращат до печката, ама мое си ги псуеш свободно за подобни своеволия. ;)

Подозирам, че тва е щото Блинки е сексист и третира жените като дебилни деца, на които всичко трябва да се прощава. 🤣 Препоръчвам ти другия път да се регнеш с женски профил- ще те пращат до печката, ама мое си ги псуеш свободно за подобни своеволия. ;)
Много грешиш. :) В нас аз чистя предимно. Щях и да готвя, но не съм толкова добър. Крал съм на джънка и всичко бързо, идва ми сложно някакви манджи, честно казано. Бягал съм с токчета на Нито още една. :) Не, че трябва да се хваля с това. :)

Много грешиш. :) В нас аз чистя предимно. Щях и да готвя, но не съм толкова добър. Крал съм на джънка и всичко бързо, идва ми сложно някакви манджи, честно казано. Бягал съм с токчета на Нито още една. :) Не, че трябва да се хваля с това. :)
аз не чистя вкъщи , но пък готвя невероятно вкусно - това ми е най-голямото хоби предимно по рецептурника на Балкан Турист
:) Жена ми не може да готви , но пък е маниачка на тема чистота и не ми дава да пипна нещо свързано с чистене у дома

Жена ми не може да готви , но пък е маниачка на тема чистота
С жена ти сме лика-прилика. Не че чак толкова не мога да готвя, понякога се получава, но не обичам да го правя. По дяволите, аз съм холерик - всяка минута до печката е загуба на време за мен. Друго си е да търчиш с парцала и прахосмукачката - виждаш мигновен резултат и няма какво да объркаш. ;)

Блинки, знаех си, че не си фен на Андрю Тейт, ама чак такова ''woke'' поведение от тебе не очаквах.

аз не чистя вкъщи , но пък готвя невероятно вкусно - това ми е най-голямото хоби предимно по рецептурника на Балкан Турист
:) Жена ми не може да готви , но пък е маниачка на тема чистота и не ми дава да пипна нещо свързано с чистене у дома
Ако ми кажеш, че може да направиш мусака. :) Или чакай, приготвянето на ориз с пиле на фурна - или става много водно или много сухо. Там е тънкия момент. Лазанята също ми изглежда доста сложна. Да не говорим за традиционните бг манджи - примерно шкембе чорба, телешко варено или нещо такова. Аз отговарям къщата да е винаги чиста и подредена. Побърквам се при някакви разхвърляни неща, прах и каквато и да е мръсотия. Но дойде ли момента за дрънка, аз съм винаги. :) Обявен съм в нас за "Краля на джънка" и всички се избиват. Хахахха. От известно време жената почна да прави много командировки и децата броят дните до вечерите с това меню. :)

Блинки, знаех си, че не си фен на Андрю Тейт, ама чак такова ''woke'' поведение от тебе не очаквах.
Ще се учудиш колко се различавам от представите ти. :D
А този Андрю Тейт, не знам какви са му дарбите. :) Не го знам кой е. Ще проверя де.

Ти май ме забрави 😉 уж щяхме да работим заедно

Ако ми кажеш, че може да направиш мусака. :) Или чакай, приготвянето на ориз с пиле на фурна - или става много водно или много сухо. Там е тънкия момент. Лазанята също ми изглежда доста сложна. Да не говорим за традиционните бг манджи - примерно шкембе чорба, телешко варено или нещо такова. Аз отговарям къщата да е винаги чиста и подредена. Побърквам се при някакви разхвърляни неща, прах и каквато и да е мръсотия. Но дойде ли момента за дрънка, аз съм винаги. :) Обявен съм в нас за "Краля на джънка" и всички се избиват. Хахахха. От известно време жената почна да прави много командировки и децата броят дните до вечерите с това меню. :)

Ще се учудиш колко се различавам от представите ти. :D
А този Андрю Тейт, не знам какви са му дарбите. :) Не го знам кой е. Ще проверя де.
от изброените манджи няма нищо по лесно от шкембе чорбата , но тя се прави задължително с прясно мляко - в повечето региони в България я правят с брашно и 4 лъжици кисело мляко което е мега грешно. Мусака... пиле с ориз, свинско с ориз , дроб сърма , зелеви и лозови сърми , телешко варено , пача , и още каквото се сетиш ми е супер готино да правя. Единствено не му свикнах на таратора колко време да го варя :cool:

Обявен съм в нас за "Краля на джънка" и всички се избиват.
У нас аз съм майстор на кашкавал пане. Джънк си е, но пък е вкусно.

А този Андрю Тейт, не знам какви са му дарбите. :) Не го знам кой е.
Мисоджинист некъв, или както викат по нашенско ''турчин, батко''.

Горе