Искате ли да поканя представител на адсенс да влиза тук

Искате ли да поканя Адсесб БГ да влиза при нас

  • Не

    Votes: 0 0.0%
  • Все ми е тая

    Votes: 0 0.0%

  • Общо гласове
    180
coolice каза:
Надявам сме успели да убедим всички че не трудно да се правят кинти без шмекеруване и че ако не правите мизерии ще можете да си експлоатирате саитовете с години :)

какво се има в предвид по шмекерии? И къде може да се прочете нещо по въпроса за неправилния СЕО
 
Може да ползваш WebCeo пускаш един оптимизеишън рипорт и каквото има нередно ще ти го изкара като съвет ( П.С. Не е нжно саита ти да е направен на 100% според съветите на софтуера но се съобразяваи какво ти показва)
 
coolice каза:
Може да ползваш WebCeo пускаш един оптимизеишън рипорт и каквото има нередно ще ти го изкара като съвет ( П.С. Не е нжно саита ти да е направен на 100% според съветите на софтуера но се съобразяваи какво ти показва)

да , с уебСЕо имам опит , но имах в предвид друго , не какго е грешно , а какво е забранено ... не кое пречи на сайта , а кое може да го вкара директно в бан листата?

Благодарско за отговора coolice!
 
Скрит текст и скрити линкове със сигурност. Но ако имаш акаунт в Г уебмастър туулс първо ще получиш предупреждение и ще ти дадът шанс да оправиш всичко. Виж какво е споделил клокси по темата http://www.predpriemach.com/viewtopic.php?t=112&start=12#7785

П.С. Осткоро има месидж център в уебмстър тоолса трябва да получиш предупрежедние там ако нещо не е ок по саита ти.
 
Ехо, изкривяваме темата тука :p
Хубаво би било ако Василена се присъедини към нас.

Относно шмекеруването -> инаги се досещам за поговорката за рибата, глада и човека :)
Спазвайте правилата, ако сте си подсигурили стабилна основа, няма място за тревога а за повече и повече работа, както повече и повече реализирани приходи ;)
 
И аз съм за щее много по удобно :) и както казахте мисля че този форум ше и допадне много :)
 
Няма жена, която да се е оплаквала от прекалено многото мъжко внимяние. Поне не съм чувал за такава:) Пък и тук ще е изцяло делово, а и каквото и да си говориме тук наистина обстановката е много приятелска и отворена, като голямо семейство сме си. :)
 
Ad Sense | Google Ads | Advertising

Еми, няма да и се молиме, ако иска. Иначе да си влиза при програмистите там и да си комуникира с тях. Ей, и никой да не се разревава по този повод. :) Поне един и-мейл да беше ни пратила, че няма работа тук с нас. :roll:
 
аве ей педро кав си ти че да казваш смърт за SOBIESKI ? а ве виж са е 20 годишем пръч не съм виждал да говори като 6 годишен като искат да влязат да гледат колкото искат мога даже да им разкажа всичко ти какъв си на адсенсе че да им даваш съвети какво да правят?
 
Едно време докато играех Lineage2, всеки сървър имаше във форума си "Flame Zone".

coolice - ти си на ход. форума ще излезне на 1ва позиция за всякакъв род псувни/обиди.

Все пак форума е достатъчно интересен, като ресурс. трафика няма да е таргетиран, но в последствие (%) ще се конвентира в такъв.
 

Горе