Какво ви е мнението за Румен Виста?

Ква Варна, нали беше от некво Димитровградско село?!
Уж си му най-големия фен пък ключово инфо не си запомнил...

ПП: бахти махленската дискусия се заформи.
E нали варналийски заврян зет станал, не може да съдиш хората по произхода. Пуснах му 2 хранитби, не може да свари да трие народа, получих няколко лайка докато изчезнат.

Бакъпвам му видеото, цели 300 мегабайта, да си го имам за спомен...
 
Румен е от Димитровград.
Дошъл във Варна преди 11-12 години да учи в техникума по туриЗъм, запознал се там с варненка и станал варненец като всеки втори добричлия.
има няколко скептични хипотези за произхода на малкото пари, които има, но все пак...
Жена му е хубава, той е фен на бат Арни Шварценегер, до преди няколко години е бил пълна хърба, ама добавките от 2-3 години му влият добре. Обожава да ходи в Аквахауз, но няма нищо общо с Тим, защото колкото и невероятно да ви звучи, там такива парчета не траят.
 
...
Жена му е хубава, той е фен на бат Арни Шварценегер, до преди няколко години е бил пълна хърба, ама добавките от 2-3 години му влият добре. Обожава да ходи в Аквахауз, но няма нищо общо с Тим, защото колкото и невероятно да ви звучи, там такива парчета не траят.
Не я намирам за хубава. Да не конкретизирам и да му падам на нивото, обаче я показа на Малдивите и си имаме идея. Всеки с вкуса си, единственото евала дето правя на Румен е дето се е навил да гледа 2 деца и сам си прави ремонтите. Останалото са груби селски прояви (ГСП).

Гледам продължават да му сипват, само докато отида да се изкъпя набра нови 200 дислайка, преди това бяха "само" хиляда.

Днес ще кара нощна смяна да трие, а уж 5 минути нямал да отдели на "хейтъри"...



Гледам вече и по други форуми му отворили тема. Баш като липовона ще се прочуе.

п.с. да не съм голословен, една снимка е повече от 1000 думи!
 
Последно редактирано:
Той пише тук бре, да си четка рейтинга. Ама гледай кво намирам:

Съдружник: Румен Иванов Симеонов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)

....

Циганинът Румен се представял за полицай и филмов продуцент​

Обвинението срещу Румен Симеонов бе за това, че за периода от 24 октомври до 2 ноември 2017 г. поддържал у жена заблуда, че е лекар хирург...


И на кому е нужно да чете за Румен Симеонов от Нови Искър или по дифолт следиш всички с инициали РС? Ти си му най-големият фен, признавам. :D
Ъпдейтвай по часове и минути нощеска дислайковете, утре сутрин с нетърпение ще вляза да прочета. :D
 
Последно редактирано:
И на кому е нужно да чете за Румен Симеонов от Нови Искър или по дифолт следиш всички с инициали РС? Ти си му най-големият фен, признавам. :D
Ъпдейтвай по часове и минути нощеска дислайковете, утре сутрин с нетърпение ще вляза да прочета. :D
Тая гавра дори му я пратих и я изтри, че и още един след мене му даде линка, и стои. Не сварва да трие. Абе цирк, не сме достойни за мурафетите му, кво да правя като забавлява. Само мис Тигрова като обяснява за лаптопи успява да събере повече дислайк.
Баш всеки ден не се случва да изгрее такава мега простотия с джипове и нацепени батки.
 
Абе в крайна сметка не виждам какво чак толкоз лошо е направил.
То на българина ако му поискаш 2 лева, рискуваш да ти стане смъртен враг.
Оставете го да се отегли с достойнство.

По-добре кажете за Светльо че там има повече неизвестни.
 
Аз бях скептичен, че дори фишинг сайта е негов, но човека си показа хисторито на продажбата. Значиииии как може да излъже, че го е продал за 90к, а всъщност са 87600 :) Ужас.
Отговора му дори е много културен на база нападките, които има по негов адрес.
Четейки масово коментарите под видеото започвам да се чудя... аз ли съм тъп, че за мен се защитити доста добре?
Единствено не разбрах къде са му мултимилионните онлайн бизнеси ама да не издребнявам на база другите обвинения.

И предварително да се защитя от Иван Киров, че съм бил Румен... Единственото ми общо с него е, че и моята жена е от Варна (много хубави тия варненки).

Много харесвам канала на Любо, но го харесвам заради липовона и до там. След този случай с липовона човека просто търси сензация, а аудиторията му масово е непълнолетна и иска сеир.
 
Румен трябваше се покрие за минимум месец, месец и нещо. Чак после много нежно да почне да се връща с много позитивизъм и възвишеност. Как е над нещата и тн. Той скочи с рогата - колко съм силен, колко съм успешен, колко ми е арна жената., колко ми е мощна колата. Тея дето дето ме хейтят са завистливи мишки и тн. Така кризисен ПР не се прави, наби си го сам.... В това видео толкова храна даде на хиените, че не е истина.
 
Мрете бе, малолитражки! Само ланеца анцуг и чалга липсваха!
Гледах го. Първите 12 минути само перчене. Тоя човек избива комплекси яко - вижте ми колата, вижте ми къщата, вижте ми дрешките, вижте ми фитнеса ... И му написах коментар - да вземе да се съблече, да си покаже и пишката. И да вземат да си ги премерят с бат Любо и това е. Моето мнение, че може и да е продал един сайт за 77 000$, ама до там. Да продадеш един сайт и да организираш курсове за това е меко казано тъпо. То тогава тук поне 10-15 човека трябва да предлагат курсове, бахти. Освен това да предположим, че сайта му е правил по 1 млн. годишен оборот. При минималните 10% комисионна, това са си 100 000$ на година. Аз ли съм тъпанар, той ли лъже, к'во ли... Ако имам бизнес, който прави такива годишни приходи, няма да го продам за по-малко от 200к.
Относно бат Любо - сериите за Майкъл Джексън и Липовона ме радваха, разкри някои наистина фрапантни неща. И немалко зомбита на Джако го охейтиха. Ричардчо няма фенове. И подочух, че са го поступали малко. И той си го заслужава. След това Любака направи това негово шоу. Готина идея, ужасна реализация. Мислех да рекламирам при него, обаче се отказах като видях в каква пародия се превърна шоуто. Сега това за Румен сякаш го адмирирам. Наистина много гуро-та в тоя Youtube. Тоя Чоко, Румен Виста, някакви девойки - знайни и незнайни. България е много малка за толкова много надъхваци. Особено ако нямаш портфолиото за това. А сякаш немалка част от тия инфлуенсъри го нямат. Иначе всичко е чудесно - взимаш клип от тубата, разменяш кадрите, превеждаш субтитрито и си ти. И почваш да трупаш аудитория. За мен ако усъвършенстват алгоритъма, 90% от видеата в тубата ще отпаднат, защото са до голяма степен плагиатствани. Та в общи линии ммм, скептичен съм за бъдещото на Румбата в тубата. :D
 
Пхахаха много фън, абе като цяло Румбата добре се защити, доколкото може в тая ситуация, отговори чат-пат на някои въпроси. Много хейт се излива, ама честно казано, чак пък толкова много не заслужава според мен. Що не подхванат Юли Тонкин и други подобни гурута дето са много по-напред и щавят хората от години и то да им кажат - давай ти си, можеш?

Истината е, че Румбата, ако го беше направил същия тоя канал със същата стратегия примерно в чужбина (EN пазар) щеше да пръсне кинтата, тука в БГ сме си много бедни и ни е малка тая ниша. Голяма част от хор19ата са идиоти, не само тези дето са си взели неговия курс, но и много други, които чуват лесни пари, бърза печалба, без да си мръднеш пръста, всеки го може и айдеее юрууш. Просто не мислят, не знам защо, тоя ДШ вече навсякъде го рекламират и все по еднакъв начин. Лесна работа, с два клика имаш сайт и парите потичат. Не мога да разбера, не се ли замислят поне мъничко, откъде ще дойдат после посетители в сайта, що пък ще купуват от тях, колко време и усилия ще трябва да вкарат... Ми не, щото са си шарани верно, дали той ще им вземе парите или друг, все тая. Тъпото е наистина, че има хора, които са в лошо положение и един вид подобни курсове са им последна надежда.

И разбира се в БГ е пълно с разбирачи, всички караме яките коли, не бачкаме за под 10К на месец, носим скъпи часовници и разбираме от всичко, но не е баш тъй действително. За сметка на тва обичаме да коментираме - много, защото е по-лесно от да се хванеш на работа. Пари се изкарват от всичко, а 90% от тези платили си неговите или на друг курсовете няма да ги изкарат и не, не е в курсовете проблема...

Интересно ще е сега да видим другите кво ще направят и докога ще продължи тая патардия хаха. Друго си е да имаш БГ ютубъри и да гледаш сеир хаха.
 
Руснаците имат цяла банда такива гурута.
Характерното за всички е, че се перчат с големите си къщи, скъпите коли в повечето случай всичко е под наем разбира се и целта им уж е да ви научат кака да изкарвате лесни пари от интернет:), а истинката им цел е да ви вземат парите докато ви учат, защото видиш ли ти те са преуспели и сега е време да ви предадат свойте знания хаха.
Мисля, че Вистата е малко по-лайт вариант обаче, в смисъл не е толкова нагъл.
Много ми харесва тяхната дума за подобен тип гурута, наричат ги "инфоцыгане" :)

 
Последно редактирано:
Истината е, че Румбата, ако го беше направил същия тоя канал със същата стратегия примерно в чужбина (EN пазар) щеше да пръсне кинтата, тука в БГ сме си много бедни и ни е малка тая ниша...
Абсурд, там е пълно с такива. А и примерно с 14-годишен Туарег няма как - стандартите са Бентли, Ламборджини, или поне некой Кадилак. Или пък замък в Шотландия като Дан Пеня.

Румен е гледал от тях и аудиторията му е тукашната неанглоразбираща младеж.
В което няма лошо, освен че дава поизтъркано и не особено актуално инфо.
Ама все пак е НЯКАКВО инфо.

Може да му се посмее човек за стила на презентация, ама чак пък тоя хейт дето виждам в коментарите под видеата е малко прекалено.
 
Аз бях скептичен, че дори фишинг сайта е негов, но човека си показа хисторито на продажбата. Значиииии как може да излъже, че го е продал за 90к, а всъщност са 87600 :) Ужас.
...

И предварително да се защитя от Иван Киров, че съм бил Румен... Единственото ми общо с него е, че и моята жена е от Варна (много хубави тия варненки).
...
Ако не се сещаш как да манипулираш всякаква такава статистика и репорт - да ти продам курс за 4 стотака? Мога да изкарам на кьор Хасан фурната на 5 милиона печалба месечно. Или 50, както го поръчаш.
Направи ми впечатление, че крие URL на сайтовете, които уж цитира.

2,1 хил. дислайк и брутален хейт, за няма и половин денонощие. Гугъла предлага като напишеш Румен Виста и допълва "измамник". Гледам в един форум му отворили ник "глиста". Темите за него поникват като февруарските кокичета в момента.

Как да не платиш на такъв 4 стотака да те научи как се прави репутация в YouTube?

Tвойта жена не я знам каква е, ама точно на Румен категорично не мога да кажа, че е хубава. На негово място не бих я показвал. Въпрос на вкус.

Без да искам познах снощи. Цяла нощ е бичил нощна смяна да си четка насрания авторитет, и да трие неудобни. Види се по таймстамповете на тубата. Тях няма как да манипулира.
 
Последно редактирано:
Ако не се сещаш как да манипулираш всякаква такава статистика и репорт - да ти продам курс за 4 стотака? Мога да изкарам на кьор Хасан фурната на 5 милиона печалба месечно. Или 50, както го поръчаш.
Направи ми впечатление, че крие URL на сайтовете, които уж цитира.
Абе пич за какво са тия ГФО, за какво са тези счетоводители? Естествено, че има вратички, но съм "скептичен", че точно пък ти можеш да докажеш 5, 10 ли колко там милиона с реални документи, а не преправени снимки.
За по наблюдателните фенове на СветМ, моля кажете ми как толкова бързо се рефрешва страницата където си показва пенитата? Това възможно ли е? Интернета ми е доста добър, но такъв рефреш не съм и сънувал просто.
Не ми продавай курс, а ми покажи как да си направя фирмата с 5 милиона печалба месечно както сам каза, че после да я продам и направо ти давам всички пари от тази продажба.
 
Абе пич за какво са тия ГФО, за какво са тези счетоводители? Естествено, че има вратички, но съм "скептичен", че точно пък ти можеш да докажеш 5, 10 ли колко там милиона с реални документи, а не преправени снимки.
За по наблюдателните фенове на СветМ, моля кажете ми как толкова бързо се рефрешва страницата където си показва пенитата? Това възможно ли е? Интернета ми е доста добър, но такъв рефреш не съм и сънувал просто.
Не ми продавай курс, а ми покажи как да си направя фирмата с 5 милиона печалба месечно както сам каза, че после да я продам и направо ти давам всички пари от тази продажба.
Елементарно е, просто не искам да уча останалите ИнфоЦиганье на простотии. Оказва се, че са по-неграмотни от всеки програмист. Плуват във води, които не познават.
 
Елементарно е, просто не искам да уча останалите ИнфоЦиганье на простотии. Оказва се, че са по-неграмотни от всеки програмист. Плуват във води, които не познават.
Добре дай да ти дам 4 стотака или вече офертата не важи?
Айде моля те, че не ми се блъска да копам картофи цял живот. Искам и аз лесни милиони.
 
Добре дай да ти дам 4 стотака или вече офертата не важи?
Айде моля те, че не ми се блъска да копам картофи цял живот. Искам и аз лесни милиони.
Т.е. искаш технология да мамиш репорти, че да захлебиш от бедни шарани? Той Руменчо го знае, оди го питай него.
 

Горе