D
Deleted member 1942
Guest
-
Последно редактирано от модератор:
Не знам дали става за нашия, но, ако е точно за този - явно инвеститорът, които му е дал инфо си няма представа от капиталов пазар(а това е лошо за нашия форум), а спрямо отговора на на г-н Михайлов, май и той не е запознат, а това вече е наистина лошо.@blackout8, май си станал известен.Някой явно е показал темата на Ивелин Михайлов и той отговори защо Исторически парк го няма на борсата.
Ха, да беше споменал форума.@blackout8, май си станал известен.Някой явно е показал темата на Ивелин Михайлов и той отговори защо Исторически парк го няма на борсата.
Поне от моя страна. Ще се радвам и да му дадем гласност тук при евентуално пускане в експлоатация.![]()
На кое гише да се наредя.Ами отиди и купи 200 акции, след като го подкрепяш на 100% - тя темата е именно за това
А и спрямо оскъдната им информация, до 5-та година може да имаш почти 500% увеличение на инвестицията ...
Нямат фонд, няма посредник - отиваш и на ръкаНа кое гише да се наредя.Кой ги представлява като фонд, посредник, нещо. Или на ръка и ми дават акциите. Виж, имаме няколко неща в БГ, които ще се развиват, ако умни хора стоят зад тях. Едното е туризма. Не виждам нещо лошо да сложиш пари на това.
![]()
Еее, така малко неуредено ми изглежда.Нямат фонд, няма посредник - отиваш и на ръкащом ги подкрепяш на 100% няма да ти е проблем да им чукнеш 20к инвестиция и да станеш акционер.