Какво мислите за казармата?

От: Какво мислите за казармата?

Момент ?
коя е булята?
Касиопея е всезнайната буля. Баща и я завел да види казармата като била малка, и цяла тема ми го обяснява за казармата на мене!
 
От: Какво мислите за казармата?

Нещо смислено по темата няма ли да напишете?

zx450y250_594233.jpg


Аууу, дете бие тъпана. ИНДОКРИНАЦИЯ
 
От: Какво мислите за казармата?

Нещо смислено по темата няма ли да напишете?
И това от този, дето смислено нещо не написа? КОЙ ще става цар, написал си "царство България" в аватара, и 50 и колко страници не е ясно кого искате!
 
От: Какво мислите за казармата?

Моето мнение е, че има хора, на които определено би им се отразило добре, но естествено има и такива, при които реално би било по-скоро негатив отколкото позитив. Въпреки че аз съм от хората, които пропуснаха казармата, смятам, че би било добре все пак да има някаква неина форма, но в по-малък времеви диапазон от рода на 4-6 месеца.
 
От: Какво мислите за казармата?

но в по-малък времеви диапазон от рода на 4-6 месеца.
6 месеца ми беше казармата, от които месец и половина отпуски. 4 месеца и 15 дни бях вътре, пазя си календарчето дето съм ги броил като каторжник.
Как ти се струва, малко ли е?
 
От: Какво мислите за казармата?

Под по-малък диапазон от време не исках по никакъв начин да омаловажавам прекараното време в казарма било то и 1 месец. Наясно съм, че престоят и тн. ще е "паметен" колкото в позитивен, толкова и в негативен аспект. Имах предвид, че 4-6 месеца поне на мен ми си струва хем време, което може да се отрази ползотворно за дисциплината и характера на 1 мъж, хем време, което не би спънало чак толкова някои определени стремежи и начинания, както според мен би сторило нещо от рода на 1-2 години.
 
От: Какво мислите за казармата?

1. Имах предвид, че 4-6 месеца поне на мен ми си струва хем време, което може да се отрази ползотворно за дисциплината и характера на 1 мъж,
2. хем време, което не би спънало чак толкова някои определени стремежи и начинания, както според мен би сторило нещо от рода на 1-2 години.
1. Добре де, за каква дисциплина говорим, 10 пъти обсъдихме откритото неебаване на Устава, чак най-дървените глави се съгласиха, че няма и следа от дисциплина. Освен, че ме настроиха повече от негативно - какъв още ефект търсиш? Ако преди казармата имаше останал капка патриотисъм от школските времена - вече 5 пари не давам, и при най-малката вероятност да ме потърсят за нещо се изнасям с 850 от БГ (с толкова лети), ако ще и турско да става. Наистина не ми пука за тия паразити дето се асоциират с Родината, дето при първия спек ще се изнесат и те. Споменах вече с кого пътувах към Виена. Тоя същия, дето искаше да я прави пак 2+ години!
2. 6 месеца не са много, но преди тия месеци има жалък клошарски безработен период, и след тях - неадекватен такъв! Само заради каторжната безсмислена повинност.
 
От: Какво мислите за казармата?

И 3 месеца са много за нещо, което някой ти налага и 2 дни са много и два часа са много, ако ТИ не искаш да правиш еди какво си!

Тарикат националистите, защо не отвориха тема за задължително училище например, е няма да я отворят, защото и пет пари не дават за образование.

Искат да дестабилизират държавата, за да ни изгонят от ЕС и НАТО и да пратят децата да им пазят мързеливите гъзове кретените ...

Оня ден се загледах в това отвратително шоу Сблъсък имаше един национауист, дето скочи на бой и заля с вода 30 години по-възрастен човек от него, само защото го обори във всяка една дума

Ето това сте пичове ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ УРАААААААААА фани ме за ... #$@%^#$(@$#@%^#$^#@!!!!!(%

P.S.

Националисти имаше преди 15 години, сега са само манекени, които разбраха, че имат право на протести!
 
От: Какво мислите за казармата?

Тези мои изводи ги правя на базата на няколко приятели и познати, които се записаха във военното училище във Велико Търново и въпреки че имаше доста простотия и тн., момчетата определено се дисциплинираха и прочие в доста аспекти. Съгласен съм, че най-вероятно разликата между самата казарма и конкретното военно училище я има, но пък и Вие предполагам ще се съгласите, че познавате хора, при които и 1/10 от тази дисциплина би била доста голям плюс. Колкото до спъването, именно затова употребих "не чак толкова", спъване ще има - малко или много е неизбежно.
 
От: Какво мислите за казармата?

Историческата дисциплина се свежда до там да стенеш, да се обръснеш, да се изкъпеш и да си готов за работа. Ако това не го научи човек с или без казарма е за никъде.

Познавам 100 човека, дето не са били в казарма, но са много чисти, миришат на хубаво, работят, избръснати са и могат да счупят главата на всяко тартикатче, което си мисли, че хванало господ за шлифера.

Животът учи не скапаната казарма, пълна с хафяви елементи, пияници, селтаци и всякаква измет. Отгоре на всичко някакъв мустакт идиот издава заповеди, кой си ти бе тъпак?

Некой станал с оная работа на криво и понеже е баритон крещи, абе пич нали се сещаш, че преди да дойда в тая тъпа казарма съм тренирал 4 спорта бе, в това число карате, баскетбол, футбол, малко бокс и с кво ще ме изненадаш. Гониш ме по устав, изпълнвам ти го.

Имаше един нещо ми подивкваше само прищраках с рамата на АК и тоя се насра, а беше офицер. Е това сте шапкарите страхливци и тъпаци с връзки. Айде стига сте ме дразнили вече с тия кретенизми, некви тука хлапетии на мене за казарма, ще ми говорят колко било мъжко и полезно пфффффффф....
 
От: Какво мислите за казармата?

но пък и Вие предполагам ще се съгласите, че познавате хора, при които и 1/10 от тази дисциплина би била доста голям плюс.
Изцяло е в посока минус, не плюс. Казармата подготвя хора без достойнство, роби за наказателна колония. Не знам колко дисциплиниращо ви се струва да те юркат мангали, те там са като царе. Простотията изкласява.
 
От: Какво мислите за казармата?

Rabin не бе братле, то идеята е да ти къса нервите, не че утре като иде в лайняното поделение и ДАНО попадне на мангалите да му късат нервите и ше видиш после как ще смени плочата. Но така вместо да ставаме хора ние се чудим как е така да ни гадно и тъпо. Нема значение дреме ми аз ще живея за да се конфронтирам с такива типажи, защото ги познавам, знам им манталитета просто.

Ако го обърна на политика погледни само: Атака, Валери Симеонов (НФСБ), Симеон Костадинов, Николай Бареков и още куп знайни и незнайни смелчаги връщат казармата. Що не вдигнете заплатите бе, що не увеличите пенсиите, що не спрете трафика на наркотици в кварталите, а тръгнахте казарма да връщате. Защото искате да се набутате в политиката и да крадете, както го направиха комунистите, Доган, Костов, Симеон, Бойко и всички тъпаци е тва е.
 
От: Какво мислите за казармата?

защото ги познавам, знам им манталитета просто.
И аз го знам, нарадвах им се. Кефят се на казармата точно тия, дето няма с какво друго да се похвалят. Субекти, дето не са посмели да си покажат мишите муцунки от село, или от панелката на тати. Жените им се радват, че "мъжо" го направили мъж, някак по-лесно се преглъща минималната до средна заплата за БГ, и двете деца, дето са сътворили.
Клакьорите на зандана да пробват да поживеят поне 2 месеца с минимална заплата, да видят психиката как се обръща!
Просто това им е най-якото преживяване на "направените мъже", да ги юрка най-долната паплач, събрана насила!
Имаше един лаф у каторгата "Да те ебе - тоз дет' неще!" - баш това е реалността вътре.
 
От: Какво мислите за казармата?

Аз не споря за сантименталния момент от казармата, но това е единственото нещо, което може да помниш от там. Другото е миризма на непрани чорапи, вечно сърдити чичаци и мургави отворковци, които те предизвикват да направиш най-лошото. Но да допуснем, че ти си образован човек и не ти е в кръвта да създаваш интриги си пътник. Примерно мога да ти дам стотици, та даже хиляди.
 
От: Какво мислите за казармата?

Аз се чудя има и майки, млади хубави момичета дето се подвеждат по тия простащини и те повтарят, като папагали: ама дайте да върнеме казармата, мъже, дисциплина, чест и слава.

Абе моми я се стегнете бе, утре ще оревете орталъка да си върнете синчето от смрадливото поделение, дето го газят идиотите. Само като идете на свиждане и му видите погледа и теглото ще се спукате от нерви и рев.

P.S.

Спрете да гледате гнусните турски сериали моля ви и то не защото са турски. Имам приятели турци, които харесвам много, защото са млади и интелигентни мъже и жени, но тия тъпотии дето са окупирали телевизиите са отвратителни и позорни, те нямат място у нас.
 
От: Какво мислите за казармата?

А ако не е задължителна, пак ли против гласувате? Който иска да следва, да става философ или учен, за него не е задължително, но за шлосери стругари шафьори да е задължително, и за полицаи и за доктори, пък и за учители, че да въведат малко ред в училищата
 
От: Какво мислите за казармата?

Какво им е на шлосерите, стругарите и шофьорите не разбрах?

Абе blaster ти сигурно си добро момче, що се занимаваш с глупости?

Дай тука да бистриме онлайн бизнеса, мани ги тия казарми не ти трябват бе мен.

P.S.

Тази ирония за изброените от теб професии не ми харесва честно...

Повярвай ми, че това са хора достойни за уважение, без които такива, като нас дето не стават от бюрото не могат.

КОЙ? да въвежда ред в училищата, наборниците ли? недейте ще умра бе хора :) :) :)
 
От: Какво мислите за казармата?

Не знам, но си мисля че за някои хора може да се отразят добре няколко месеца военна дисциплина, сигурно не на всякъде казармата е била за пример, ама едно време, а сега времената са други, а пък и нищо не може да се върне абсолютно същото... Бъдете оптимисти, стига сте писали за еновреме

За онлайн бизнеса по добре да не говоря, а да чета и да слушам като новобранец :wink:
 
От: Какво мислите за казармата?

blaster не мога да ти дам репутация в тая тема. Мога просто от сърце да ти пожеля да бъдеш позитивен човек, това не значи, че трябва да си сменяш позициите по дадена тема, но си мисля, че майките и бащите ни са живели за промяна, за демокрация, свобода и неща, които не са свързани с оръжие, снаряди, армии и т.н. пак казвам това е само мое мнение и не ангажирам никого с него. Бъди жив и здрав пич!

P.S.

Що се касае до онлайн бизнеса той има много разновидности, хващаш за ушите една и я почваш. Яко четене, практика и успехи до айде да кажем 1 година :)
 

Горе