Какво се случва със форума?

Какво се случва със форума?

• Всичко е наред, форума се развива.

Votes: 7 26.9%
  • Копае дъното, със всяка нова тема.

Votes: 15 57.7%
  • Нямам идея и много не ме интересува.

Votes: 2 7.7%
  • Не знам, администатора диктува.

Votes: 2 7.7%

• Общо гласове
    26
С някой друг аддон може да стане. Иначе има преглеждания (което е импресиите)

Достъпна ли е за юзер като мен? :) Може и изпускам някъде каунтъра ако вече го има де.

, не знам какво точно имаш предвид като engagements на постовете. В смисъл статистика, която да вади колко са писали в нея като бройка?

Кликове на изображения, линкове и др. към постовете. Общите коментари в темите са ясни.

Гледах уж за addon ама май няма такъв освен за рекламите.

Достъпна ли е за юзер като мен? :) Може и изпускам някъде каунтъра ако вече го има де.

Кликове на изображения, линкове и др. към постовете. Общите коментари в темите са ясни.

Гледах уж за addon ама май няма такъв освен за рекламите.
Виждат се тези импресии като отидеш на категорията:

За другото, това дори и аз не мога да го видя на това ниво. Но определено ще стане с някой аддон това, ще потърся, и на мен ми е интересно. :)

слагай бит ли линкове
Това точно не ми трябва като статистика, по-скоро мислех, че ще са интересни колко и кои потребители са писали в дадена тема. Примерно говори се за Адсенс реклама и даваш на нещо като инфо иконка и има кои потребители са писали, веднага някой ще кликне на темата, ако знае, че капацитетите по темата имат постове там. :) Това се сетих сега като ми каза @metaverse за тези публични статистики. :)

Да не отварям нова тема.

Толкова ли замря положението, че започнахте да кеширате съдържанието за анонимни потребители и да го опреснявате веднъж на високосна година? :)

Да не отварям нова тема.

Толкова ли замря положението, че започнахте да кеширате съдържанието за анонимни потребители и да го опреснявате веднъж на високосна година? :)
според статистиката Путин е виновен :-)

Да не отварям нова тема.

Ще може ли да го преведеш това? :)

Кое как се кешира и кои са анонимните тук. Не е замряло, просто повече AI ботове имаме, и пазара се пълни повече.

Ще може ли да го преведеш това? :)

Кое как се кешира и кои са анонимните тук. Не е замряло, просто повече AI ботове имаме, и пазара се пълни повече.

При публикуване на пост се вижда само за логнати потребители. Чак след някакво време се вижда за анонимни потребители.

Мързеше ме да засичам ама минаха поне 1-2 часа.

Едит: поправка, още не се вижда за мен. Подозирам, че проблема е тук:

$ curl -I https://www.predpriemach.com/
HTTP/2 103
link: </js/xf/preamble.min.js?_v=5e29f167>; as=script; rel=preload, </css.php?css=public%3Anormalize.css%2Cpublic%3Afa.css%2Cpublic%3Acore.less%2Cpublic%3Aapp.less&s=3&l=2&d=1761288204&k=8e5f0cac55aa964416e8f31b54358c46d689c061>; as=style; rel=preload, </js/xf/lightbox-compiled.js?_v=5e29f167>; as=script; fetchpriority=low; rel=preload, </js/xf/action.min.js?_v=5e29f167>; as=script; fetchpriority=low; rel=preload, </js/xf/message.min.js?_v=5e29f167>; as=script; fetchpriority=low; rel=preload, </js/vendor/vendor-compiled.js?_v=5e29f167>; as=script; fetchpriority=low; rel=preload, </js/xf/core-compiled.js?_v=5e29f167>; as=script; fetchpriority=low; rel=preload, </css.php?css=public%3Alightbox.less%2Cpublic%3Anode_list.less%2Cpublic%3Anotices.less%2Cpublic%3Ashare_controls.less%2Cpublic%3Aextra.less&s=3&l=2&d=1761288204&k=f9b01f4d4037276554ac213233195a4c856bb5be>; as=style; fetchpriority=low; rel=preload

HTTP/2 200
date: Tue, 28 Oct 2025 21:31:40 GMT
content-type: text/html; charset=utf-8
x-frame-options: SAMEORIGIN
x-content-type-options: nosniff
last-modified: Tue, 28 Oct 2025 18:53:34 GMT
expires: Wed, 29 Oct 2025 00:53:34 GMT
cache-control: max-age=0,s-maxage=21600
link: </js/xf/preamble.min.js?_v=5e29f167>;as=script;rel=preload,</css.php?css=public%3Anormalize.css%2Cpublic%3Afa.css%2Cpublic%3Acore.less%2Cpublic%3Aapp.less&s=1&l=2&d=1761288204&k=8e5f0cac55aa964416e8f31b54358c46d689c061>;as=style;rel=preload,</js/vendor/vendor-compiled.js?_v=5e29f167>;as=script;rel=preload;fetchpriority=low,</js/xf/core-compiled.js?_v=5e29f167>;as=script;rel=preload;fetchpriority=low,</css.php?css=public%3Anode_list.less%2Cpublic%3Anotices.less%2Cpublic%3Ashare_controls.less%2Cpublic%3Aextra.less&s=1&l=2&d=1761288204&k=3022009f90acc1b41eeee5d2c65bcb35e3cee31d>;as=style;rel=preload;fetchpriority=low
vary: Accept-Encoding
speculation-rules: "/cdn-cgi/speculation"
server: cloudflare
x-turbo-charged-by: LiteSpeed
cf-cache-status: HIT
strict-transport-security: max-age=31536000; includeSubDomains; preload
cf-ray: 995d8a9caef3e4ae-OTP
alt-svc: h3=":443"; ma=86400

При публикуване на пост се вижда само за логнати потребители. Чак след някакво време се вижда за анонимни потребители.

Хм, това не би следвало да е така. Дори не знам да има такава опция форума. Имам преди за кеш след такъв период от време.

На някой друг?

откакто аз съм във форума винаги пускането на пост е било само и единствено с регистрирани и логнати потребители. Ти представяш ли си да има опция да се пуска отговор или тема без регистрация? Цял свят ще дойде да спами тук...

откакто аз съм във форума винаги пускането на пост е било само и единствено с регистрирани и логнати потребители. Ти представяш ли си да има опция да се пуска отговор или тема без регистрация? Цял свят ще дойде да спами тук...

Ще се направя, че го няма този коментар.

Абе и сега го правят. Но за радост успяват малко и чистим. Виж ботове да топ. :)

Ще се направя, че го няма този коментар.
сорри ама не ти бях разбрал правилно въпроса, но и ти не го беше обяснил както трябва..... всички теми могат да се четат от нелогнати потребители, нещо при теб е бил изгорял телевизора

Виж файлът 35197

Това е през прайвет таб.

За тредове може да работи по друг начин

Кеширате до html за аномини потребители, което е ок. Просто TTL-a на места е прекалено дълъг и постовете не се виждат дълго време след това.

В ляво съм логнат. В дясно не съм.

Screenshot 2025-10-28 at 23.38.37.png

Свалих TTL. Подозирам нещо с Cloudflare.

Често минавам нелогнат, дори не съм и попадал за миг на разминаване. Дори минавам, гледам нещо, логвам се, за да го коментирам. :)

Не е в Cloudflare. Те уважават хедърите, които вие слагате. :)

Горе