Какво става в Лясковец?

От: Какво става в Лясковец?

Прави асоциации тогава с предишното име на града, е било Борисов град, дори по времето на тиквата искаха да си го връщат имаше и подписка. Аз нямам намерение да те асоциирам с бойко но и ти не ме асоциирай с партии защото аз не съм от никоя партия, казвал съм го и преди казвам го и сега мразя бойко и за това го хейтя. Защо не попита бърни, защо във всяка една негова дума все похвала към него и огромна критика за сегашните? Както и да е ти сам можеш да си отговориш няма смисъл аз да ти казвам кой е трол и кой не е, има си достатъчно много инфо в форума.
Нищо против географската локация, просто името идва от комунистически празник с манифестации и затова си правя асоциации. Иначе защитаваш и то типично тролски - доста често без аргументи, не приемаш никаква друга гледна точка, доста си активен по темите с политически оттенък, ако няма политика веднага по някакъв начин намесваш Боко и повтаряш всичко дето бълват вестниците на Гуци. Няма да се учудя ако работиш като платен трол някаде :)

А преди да започнеш да правиш предположения - не, не съм гербераст, не симпатизирам на никоя партия, не съм гласувал на парламентарни избори никога и май нямам намерение скоро да го правя.
 
От: Какво става в Лясковец?

Не познавам достатъчно добре творчеството на "бърни", просто твоите са по-натрапчиви :) Ми сори ако съм те набедил несправедливо, просто изразих мнение - нали затова са форумите. Свикнали сме да приемаме всичко като бяло или черно, а то всъщност е някакъв нюанс на сивото.
 
От: Какво става в Лясковец?

Georgi - само това, че псоменаваш БСП и ги наричаш КОМУНИСТИ показва колко ограничена култура имаш и колко следиш и политиката и кои са леви, кои десни, кои са комунисти и така натататък. И се придържайте към МВР поне в частност, стига залива темата с простотиите си георги. Uni поне се е изказал по темата, а ти спамиш, поне кажи нещо по темата.
 
От: Какво става в Лясковец?

Нама проблем, хайде да не разводняваме темата с лични истории. ;)
Не познавам достатъчно добре творчеството на "бърни", просто твоите са по-натрапчиви :) Ми сори ако съм те набедил несправедливо, просто изразих мнение - нали затова са форумите. Свикнали сме да приемаме всичко като бяло или черно, а то всъщност е някакъв нюанс на сивото.
 
От: Какво става в Лясковец?

Според мен прекалено много народа свикна да иска оставка за щяло и нещяло. Човек, колкото и сценария да пише, никога не може да знае кое къде ще се обърка. Интересно е друго обаче... както винаги всеки дърпа черджето към себе си и нагажда събитието според изгодата си. Едните били виновни, щото видиш ли не са действали по-рано с спец операцията. Другите пък опонират с - Не направихме операцията, защото преценихме, че ще стане, така както стана днес. Жалко е само, че отново една тема се превръща в поредният политически скандал и се чудя кой какво печели от всичката тази ненавист?

Аз си признавам, че симпатизирам на някой от политическите възгледи на ГЕРБ и определено съм възмутен от някой действия на БСП, но винаги съм се водил от идеята, че всеки има правото на избор, мнение и възглед.

Казвам го, защото виждам колко крайни са някой от колегите си относно политическите си възгледи и въпреки, че може да ми се разсърдят ще си позволя да им задам един прост въпрос. Идеята му е да разбера, те защо толкова много симпатизират на БСП.

ReminD, uni-web... Какво най-силно ви е впечатлило по времето на управлението на БСП, че така им симпатизирате?

Всъщност за да е по-коректно, нека първо аз да кажа защо реално аз симпатизирам на ГЕРБ.

Всички знаем, че който и да дойде на власт си е научил урока и казва на народа това, което иска да чуе, просто за да се хареса и да се задържи максимално на върха. Смятам се прост човек от провинцията и харесвам, когато някой ми говори с прости думи, така, че да разбера какво ми казва, а не да ми обяснява колко интровертно било положението и т.н. Останалата симпатия по-скоро свързвам с самият период през който ГЕРБ бяха на власт. Да това за мен бе силен период и постигнах много. Отвориха се много вратички и макар, че положението не беше розово, някак си нещата вървяха.

Като изключим горните две причини, ми е през.... кой ще е на върха, просто защото целта на всички е една и съща... да ни оправят... и всъщност я постигат, но както всички знаем една монета има 2 страни. В случая ези - те ни оправят и тура - ние сме оправените.

Ето защо няма смисъл да се палим толкова от политическите си убеждения и не ми пречи днес да водя приятелска дискусия с хора, които нямат същите политически възгледи, като моите.
 
От: Какво става в Лясковец?

Да ти отговоря вместо 2та трола , уни просто мрази Бойко , не симпатизира на БСП , не харесвал никоя партия. Другия до колкото разбрах сега вече симпатизирал на Бареков Дудука - новият честен политик. Ако не са съгласни да се изкажат.
 
От: От: Какво става в Лясковец?

Georgi - само това, че псоменаваш БСП и ги наричаш КОМУНИСТИ показва колко ограничена култура имаш и колко следиш и политиката

Тия с тая петолъчка под ника също си ми ясен :)

от Уикипедия:
Българската комунистическа партия (съкратено БКП) е политическа партия, която управлява България в периода от 1944 до 1990 г. На 3 април 1990 г. БКП се преименува на БСП (Българска социалистическа партия), а с новото име партията е регистрирана в Софийски градски съд на 10 април 1990 г. Председател на БСП към юни 2012 г. е Сергей Станишев (от 2001).
 
От: Какво става в Лясковец?

Столетница дето ДПС в момента и нарежда на къде да се наведе ;) Ама техния девиз , по добре в коалиция и да търпим другите отколкото лошия Бойко.
 
От: Какво става в Лясковец?

563206_369148119856108_1057286693_n.jpg


Virosss - това са пълни глупости. Говорел бил на прост език - ами ще говори, той на друг език не може и да говори - тъпа сик мутра и рекетьор, който съсипа бизнеса на много хора, ще бъде запомнен с хилядите му лъжи и каква лопата е - днес говори едно, утре друго, вдругиден трето, както и с измислените полицейски акции с гръмки имена.
 
От: Какво става в Лясковец?

Виж файлът 9407


Virosss - това са пълни глупости. Говорел бил на прост език - ами ще говори, той на друг език не може и да говори - тъпа сик мутра и рекетьор, който съсипа бизнеса на много хора, ще бъде запомнен с хилядите му лъжи и каква лопата е - днес говори едно, утре друго, вдругиден трето, както и с измислените полицейски акции с гръмки имена.

Как по-точно? Аз от както се помня бизнеса все си пропада бавно, но славно. Независимо кой е на власт. Явно не съм се интересувал толкова от политика, когато БСП е било на власт, че не съм запомнил как по тяхно време е разцъфнал бизнеса, но вече няколко месеца са на власт, а всеки ден слушаме колко трудно оцеляват фирмите и как ежедневно малки фирмички затварят вратите на офисите за последно, въпреки, че в момента тройната коалиция е на власт, като по-голямата част от тази коалиция е именно на БСП. Как би обяснил на хилядите собственици на будки за вестници и бързо оборотни стоки, които биват завземани принудително именно от фирма, собственост на човек от тази коалиция? Не, че преди това ги е нямало тези неща, но поне имаха доблестта да не го правят толкова показно.

Как един до преди няколко години водещ изведнъж намери средства и реши и той да оправя страната?

Всички си въртят далаверите, а ние сме шараните, дето им даваме риболовният билет на всеки 4 години. Тъпо е да виждаш грешките само на едната страна и да не признаваш грешките на твоята си страна, затова не намирам за уместно да се карате по форумите и да се обиждате с момчетата по-горе. Ок, не ви кефи ГЕРБ, не ви кефи и имате това право, но ми е малко крайно да се обиждаме по форумите, вместо да си напишем 2-3 полезни приказки.

И ти и uni-web имате не лош опит и знания с които сте помагали и вместо да завързвате приятелства и да извличате дивиденти от това сте седнали да псувате и хулите като хамали. :)
 
От: Какво става в Лясковец?

Virosss не се опитвай дори. С доводи не можеш да ги убедиш в нищо. Аз и преди съм го казвал на двамата - кажете ми какво направиха останалите управленски партии през годините ? Защо Бойко е най-лошия след като управлява 3 години и половина и то по времето на най-голямата икономическа криза ? В тази криза страни като Испания и Германия усетиха тази криза и вдигнаха безработица и отчетоха спад. В България се усети много по-малко тази криза именно благодарение на Герб. Виж обаче коя партия е имала най-много години да управлява България след 89 - това е БСП. Е главно благодарение на нея сме на последно място по доходи и на 1во по намаление на населението. Статистиката дори е още по страшна тъй като се крие фактът , че дори малкото бебета , които се раждат всяка година в страната , по голямата част на цигани. БСП умишлено използва кредитите , които взеха за да хвърлят прах в очите на 2те големи групи , които гласуват за тях - пенсионерите и циганите. Ето сега ще им дадат по 20-30 лева преди изборите и ще вдигнат пак детските. Това се прави за да могат отново да оберат техните гласове и да продължат да си крадат. На едни евентуални парламентарни избори биха направили отново същото.Тъй като не могат да вземат повече проценти от Герб ще трябва да се коалират я с ДПС я с новата ДПС2 (Бареков) но все пак ще са на власт. Очаквам преди изборите отново да има флашки , разкрития и обвинения само и само да заблудят стадото избиратели. Опорните точки за всеки проблем задължително включват - Бойко и Герб са лошите, ние няма да позволим те да се върнат.
 
От: Какво става в Лясковец?

Как по-точно? Аз от както се помня бизнеса все си пропада бавно, но славно. Независимо кой е на власт. Явно не съм се интересувал толкова от политика, когато БСП е било на власт, че не съм запомнил как по тяхно време е разцъфнал бизнеса, но вече няколко месеца са на власт, а всеки ден слушаме колко трудно оцеляват фирмите и как ежедневно малки фирмички затварят вратите на офисите за последно, въпреки, че в момента тройната коалиция е на власт, като по-голямата част от тази коалиция е именно на БСП. Как би обяснил на хилядите собственици на будки за вестници и бързо оборотни стоки, които биват завземани принудително именно от фирма, собственост на човек от тази коалиция? Не, че преди това ги е нямало тези неща, но поне имаха доблестта да не го правят толкова показно.

Как един до преди няколко години водещ изведнъж намери средства и реши и той да оправя страната?

Всички си въртят далаверите, а ние сме шараните, дето им даваме риболовният билет на всеки 4 години. Тъпо е да виждаш грешките само на едната страна и да не признаваш грешките на твоята си страна, затова не намирам за уместно да се карате по форумите и да се обиждате с момчетата по-горе. Ок, не ви кефи ГЕРБ, не ви кефи и имате това право, но ми е малко крайно да се обиждаме по форумите, вместо да си напишем 2-3 полезни приказки.

И ти и uni-web имате не лош опит и знания с които сте помагали и вместо да завързвате приятелства и да извличате дивиденти от това сте седнали да псувате и хулите като хамали. :)

Значи като не се интересуваш толкова от политика и не знаеш какви рестрикции и мерки е правил твоя идол вожд боко тиквата, не си компетентен. БСП ме излъгаха за тютюнопушенето и ги намразих, но е факт, че не натискат така бизнеса и имат кадри управленски, докато боко тиквата, събра всякаква измет от всички партии и си направи герб - например физкултурника цветанов и въобще пълно с капути в тая партия събрани от трън и глог и по магистралите ги намираше, имаше една луда здравна министърка дето вика само ще се усмихвам, тая я беше намерил на магистралата така каза. Въобще такъв простак досега не ни е управлявал да не говорим, че 2009 обяснява колко важен е белене, 2012 обяснява как белене не бил важен и въобще днес казва едно утре друго, а за българоубиеца дянков да не говорим или за президентката роска плевнелиева.


Ама начело с дянков и цецу тъпото мога да сложа един мръсен долен травестит - кристалина георгиева - слуга чиновник роднина на дянков и еврокомисар, която една стотинка не е дала и допринесла, помня язовира като се разкъса в едно село забравих му името, тая мръсна долна мазна гадна к**** нищо не направи от ЕС да дадат пари, не било нужно, ама иначе отидоха с бтр и там роската и бойко и цецу тъпото да си правят ПР акция а още има хора, които живеят във фургони там, да не говорим какъв рекет на бизнеса е ставал по бойково време и какъв натиск за гласуване и въобще такива универсални боклуци не сме имали. Защо ми е толкова противен този мазен травестит кристалин георгиева не знам, тя всъщност името и е СТАЛИНКА, но си е сменила името :lol:



За цветанов и МВР понеже това е темата - ГРОБ са царе на провалите на МВР акции - цветанов ходеше и раздаваше присъди и обясняваше кой какъв престъпник бил, да не говорим с какви гръмки имена кръщаваше акциите. Цветанов трябва да погледна сега Йовчев и да види как трябва да се държи един министър на вътрешните работи - умерен човек, работил в системата цял живот, не раздава присъди, говори обмислено и така нататък. Абе пълни са с гафове тея кретени, защо никой не говори за това, че МВР е изпълнявала поръчки на частни охранителни фирми и така се е източвал МВР, това беше прекратено, въобще вижда се, че в сферата на МВР се върши работа вмомента, такава каквато не се е вършила досега, ама гробарите трябва да хранят пак и да завиждат, че не държат кокала те. А пък мен специално в ГДбоп ме викаха заради 31 секунден клип да ми обясняват какво сериозно престъпление съм извършил, че съм качил клип, на който нямам права да го качват, сега такива акции няма да видиш, да не говорим че в прав текст ми казаха- имаш късмет, че си чак в бургас, иначе ако беше в софия да сме ти пратили екипа за арест и да са ти взели компютри/ лаптопи и да сме те държали 24 часа и после още 48 в ареста, та се разкарах до софия в гдбоп да давам обяснения за глупости, типични милиционерски акции на гроб.

69684_511113882265816_1298136375_n.jpg



да споменавам ли за глупостта с касовите апарати свързани към нап, вместо да увеличи това приходите, само ги намали, да не говорим и че сложиха касови апарати към нап и на КАФЕМАШИНИТЕ!!!!!!!!!!!!! Е това се нарича тояга за бизнеса, колко криза повтарят герберите ималко, толкова и гроб натискаха бизнеса с всякакви рестрикции, вместо като гледат, че уж криза имало да помогнат - те гледаха само да слагат нови и нови наредби и рестрикции, за пушенето да не говорим и тоя педера* станишев вика "ГЛАСУВАЙТЕ ПО СЪВЕСТ" ае мам* ти да иб* как по съвест да гласуват депутатите, обясняваше предизборно как щяха да махнат тая простотия, после по съвест, ама иначе ако е нещо друго - под строй гласуват бсп-то, щом е било предизборно - да го бяха махнали тая простотия с тютюнопушенето, айде стига толкова, че се ядосах.



и бънХ - управлявали били в най-голямата икономическа криза - ами като е световна криза - те какви мерки направиха за бизнеса да го подпомогнат а????? НИКАКВИ, само стягаха въжето на шията на бизнеса, вместо да помагат, като е криза.
 
Последно редактирано:
От: Какво става в Лясковец?

И другото, което не допусна сегашното МВР. Номера дето го пробутаха в Украйна и други държави тука не мина. Полицаите когато трябваше въртяха палките правилно и наложиха подобаващо точно когото трябва, не да седят и гледат как ги мерят с павета. Каквото и да си говорим това си беше опит за държавен преврат. Ако аз бях на мястото на министъра, не знам дали толкова безболезнено щяха да минат превратаджиите, щеше да има бити и е***и по цялата верига.

Ето за това го мразя толкова Тиквоций. Докара хора като мен до там, че да защитавам министър на БСП. Но като знам, че има и по-страшно, какво да направя... Оня идиот дето каза, че нямало турско робство, а имало османско присъствие някакво незначително... него ли да подкрепям? Същия тоя сега е борец срещу дпс и комунистите... уруди!
 
От: Какво става в Лясковец?

@ReminD аз нямам претенции да съм компетентен, а просто казах защо му симпатизирах, но чак да ми е идол... :) Идол би ми бил този, който ми пълни джоба с пари и ми решава проблемите :)

Както и да вие сте промити мозъци :) :) :) Щом желаете да си тровите нервите и да си създавате излишно напрежение и конфликти, нямам нищо против. Просто реших да направя поредният опит да ви убедя, че да се правят кавги за грешките на другите е пълна простотия.

Това е горе-долу като музиката. Все едно да те мразя за това, че слушаш чалга, след като аз не я харесвам. Явно няма да разберете гледната ми точка и ще продължите да повтаряте все едни и същи опорни фрази и наименувания :)
 
От: Какво става в Лясковец?

А защо се дигнаха хората на протести ? Кой сложи Пеевски за шеф на Данс? Кой вкара бат Сали в парламента ? Защо правителството е с одобрение под 20 % в обществото ? Защо това са най-продължителните протести в историята на България ? Отговора на всичко това е - защото не стават , защото крадат и не правят нищо.

Виждам пишеш фермани с грешките на управлението на Борисов. Искам да видя един абзац за това което сегашното правителство построи / направи / създаде добро за обществото ? За детските на циганите и 5те лева за пенсионерите не го включвай моля те. Също така обясни както Волен (твоя лидер) наричаше ДПС малко преди да подкрепи правителстовото и да стане коалиция със тези , които ужким мразеше и наричаше еничари и противоконституционни.

А ето как Станишев ще напусне потъващият кораб България : http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/stanishev-shte-vodi-listata-na-bsp-za-evroizborite-6007530
Евроизбори = влиза в Европарламента и оставя други да му сърбат попарата! Хвала на социалистите... ще ви използват и изплюят....

И понеже се изтъкна как Бойко си сменял постоянно мнението , ето какво каза Съсела 2 месеца по рано : http://btvnews.bg/article/bulgaria/...-na-sotsialistite-na-evropeiskata-stsena.html
Сергей Станишев няма да се кандидатира за евродепутат – с това категорично решение лидерът на БСП опроверга твърденията, че ще си търси удобно място, за да спаси кариерата си, ако алтернативната лява листа на АБВ спечели повече гласоподаватели на евровота.

„Нямам намерение да бягам, и земята ще изровя за победа”, увери лидерът на БСП
 
Последно редактирано:
От: Какво става в Лясковец?

Какви хора са се дигнали на протести бе. Няколко хиляди човека и то само в София. Защо нямаше протести в другите градове, както беше при протестите, които свалиха тиквеника от власт? За масираната медийна кампания да не говорим... С такава финансова подкрепа могат да се поддържат протести години наред, но на тиквоций господарите видяха, че няма да мине и се отказаха. За финансирането на протестите има десетки документи, които доказват налетите милиони в различни организации. Защо тази зима няма протести, а миналата имаше?

Сидеров държи правителството за да не се върне приятеля на неосманисти, комунист, лъжец и национален предател на власт. Това колко пъти да ти го обяснявам. По-лош от Местан е само Борисов! Защото защитава интересите на друга държава, загърбвайки националните, а се пише българин. Ако имаше друга възможност, Сидеров да не допусне гроб на власт, нямаше да стане така. Но за съжаление към момента няма други варианти. Всичко различно от това връща Тиквоций на власт, което е лошо за България. По-лошо от ДПС и БСП взети аедно, представи си...

Пък Станишев за какво иска в евро парламента не ме интересува изобщо.



А защо се дигнаха хората на протести ? Кой сложи Пеевски за шеф на Данс? Кой вкара бат Сали в парламента ? Защо правителството е с одобрение под 20 % в обществото ? Защо това са най-продължителните протести в историята на България ? Отговора на всичко това е - защото не стават , защото крадат и не правят нищо.

Виждам пишеш фермани с грешките на управлението на Борисов. Искам да видя един абзац за това което сегашното правителство построи / направи / създаде добро за обществото ? За детските на циганите и 5те лева за пенсионерите не го включвай моля те. Също така обясни както Волен (твоя лидер) наричаше ДПС малко преди да подкрепи правителстовото и да стане коалиция със тези , които ужким мразеше и наричаше еничари и противоконституционни.

А ето как Станишев ще напусне потъващият кораб България : http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/stanishev-shte-vodi-listata-na-bsp-za-evroizborite-6007530
Евроизбори = влиза в Европарламента и оставя други да му сърбат попарата! Хвала на социалистите... ще ви използват и изплюят....

И понеже се изтъкна как Бойко си сменял постоянно мнението , ето какво каза Съсела 2 месеца по рано : http://btvnews.bg/article/bulgaria/...-na-sotsialistite-na-evropeiskata-stsena.html
 
От: Какво става в Лясковец?

протестите, които свалиха тиквеника от власт?

БСП дойдоха на влас за да свалят цената на тока
още не съм сигурен дали е направено, но знам, че по всяка вероятност, тази година ще бъде увеличена :mad:

какво се получава - заради половин година по-евтин ток - издигнахме лъжци да управляват 4 години
както има една приказка - всеки народ заслужава съдбата си и колкото да си мислим, че решението на проблемите е просто - това не е така и хода на историята НЕ може да бъде забързан/забавен

Колкото причини има да мразиш едните, толкова има и за другите.

Всички партии са ЕДНАКВИ - единствената която се различава е АТАКА. За съжаление само на думи :(
 
От: От: Какво става в Лясковец?

Всички партии са ЕДНАКВИ - единствената която се различава е АТАКА. За съжаление само на думи :(

Атака спряха закона за третия пол, нека да са само думи...
 
От: От: Какво става в Лясковец?

Атака спряха закона за третия пол, нека да са само думи...

Признавам, че имат две-три попадения.
Но трябваха да използват това, че от тях зависи кабинета в първите няколко месеца и да променят законите в които се изисква само редактиране (дори не става въпрос за нужда от пари)! Вече е много късно и от тях не зависи нищо.
Дори шанса да влязат в парламента не е голям.
 
От: Какво става в Лясковец?

Атака само на думи са опоненти на ДПС. По действия - коалиционен партньор. Затова и отиват към историята.
Протестите по времето на Борисов не бяха срещу него. Бяха срещу скъпия ток. Сегашните протести са директно срещу правителството. Иска се оставка.
Токът е еднакво скъп и преди и сега , просто сегашната зима беше по лека от предната.
В момента фонд Земеделие е батак.. уволнения наред и назначаване на ДПС кадри. Кой знае дали пак няма да спрат еврофондовете (нещо което вече е ставало по времето на БСП) А Станишев като стане евродепутат за 5 години ще маха на привържениците си , които умират от глад.
По времето на Борисов , заплатите на депутати бяха замразявани всяка година. Това правителсто дойде и си ги увеличи веднага с 500 лева ... народа гладува те взимат 2500 лева чиста заплата ?! Браво Орешарски, браво Станишев , браво МЕстане и ашкулсум Волен Ефенди! Какво бъдеще има за България като се стимулират циганите ? Те ли ще внасят данъци и осигуровки ? А младите в чужбина се увеличават с всяка година. Съвсем скоро ще има недостиг както на лекари така и на учители , какво правим тогава ? Пълен демографски срив и вместо да се насърчават младите хора , се раздават бонуси на пенсионерите и пари на циганските катуни ? Това правителство е най-големия провал за България.... взимат заеми и си купуват гласове , а всичко останало потъва.
 

Горе