Какво стана с банка ДСК

От: Какво стана с банка ДСК

@xainov а колко плащаш за да си изтеглиш заплатата след като я получиш?
Предполагам че банката в която работиш спазва закона и ти ги превежда по сметката :)

Нищо, пич. Като служител на банката се ползвам с привилегии. Една от тях е без такса за карта по избор и без такса за теглене на пари (независимо дали от банкомат или на каса). До колкото знам клиентите ни също нямат никаква такса за теглене на пари от банкомати на банката. За теглене на пари на каса, зависи за каква сума става въпрос.

uphero, занимавам се. Независимо дали ще спечеля от клиент 5 лв, 50 лв, 500 лв или 5 000 лв. За мен всички са равни. И не подбирам клиентелата си да са само финансово независими хора. Разбира се, ако е по-обемна поръчка, предоставям бонуси/отстъпки. Но по отношение, ангажираност и внимание се държа с всички еднакво. И наистина - има хора, които на ден оперират с милиони и се държат като хора с главно Х, а има и разни пишлегари, които днес са взели 3 к лв и се държат, все едно са хванали Бог за шлифера. А ако някой пита за услуга, която не предлагам пък, с удоволствие го насочвам към някой компетентен.
 
От: Какво стана с банка ДСК

Само за информация стария сайт на sgeb аз съм го правил 2006 някъде. колега банкер на всяка банка може да се случи. И май много смело ги плюе аз бих те съдилища ако съм на тяхно място. Ако съм на sgeb пак бих те съдил

А тоя дето е преди 2006-та го е правил xainov ....
 
От: Какво стана с банка ДСК

А тоя дето е преди 2006-та го е правил xainov ....

Инфантил, какво да обяснявам повече.

bobbydigital, за кое точно ще ме съдиш? Заради мнението ми - давай. Да съм разкрил банкови тайни? Каква е системата ни? На кой е? Кои са клиентите ни? Или такава на ДСК? Май не съм. И разбира се, че няма. Най-малкото защото такава информация струва много скъпо и не се споделя от всеки на всеки.
 
От: Какво стана с банка ДСК

@xainov пич?
Значи банка Х са лоши 'щото имат такси обаче банка У не са, защото видиш ли техният велик служител нямал такса... е ти уби с логика.
Разбира се, че банката в която работиш има такива такса.
 
От: Какво стана с банка ДСК

Не казах това. Таксите на различните банки са указани в самата тарифа на банката. В различните банки таксите са различни. Аз мога да говоря за няколко банки, на които съм клиент. Това са Социете Женерал Експресбанк, банка ДСК и Първа Инвестиционна банка. Преди ПИБ, имах сметка в Уникредит, но и за тях нямам въобще добро мнение, както и за банка ДСК. Това да отидеш да внасяш пари на каса по сметка на някого и банката да ти иска 2-3-5 лв, за да му захрани сметката на човека с твоите пари за мен е пълна идиотщина. И специално за Уникредит Булбанк мога да кажа, че добре, че бяха Алианц, за да си помогнат взаимно, 'щото в такъв колапс бях изпаднали, че надали щяха да преживеят кризата.
 
От: Какво стана с банка ДСК

Инфантил, какво да обяснявам повече.
Ти не обясняваш. Ти СЕ обясняваш.... и всички много ти се радваме.
 
От: Какво стана с банка ДСК

Това докато не започнеш работа там...

Не, пич. Има банки и банки. Искаш доказателства. Добре.

https://plamen1967.wordpress.com/myloan/
https://www.24chasa.bg/Article/445760
http://forum.imoti.net/read.php?15,175583

Това е само от първата страница на Гугъл като напишеш "Уникредит Булбанк измама".
А когато напишеш: "Социете Женерал измама" излиза това:
http://btvnovinite.bg/article/62958-Razkriha_naygolyamata_izmama_v_istoriyata_na_bankovoto_delo.html
А в тази статия, както и за същата измама в други медии, излизащи на първа страница, потърпевш е банката.
За справка, напиши ДСК измама и ще видиш статии, от които ще ти настръхне косата.
 
От: Какво стана с банка ДСК

Някакви 4 к лв. Обадих им се по телефона предварително да ги предупредя, че ще тегля малко по-голяма сума.

След това мнение в мен напират няколко въпроса:
1. Как човек, който работи в банка (а що годе съм запознат със заплатите по банките) може да се изрази така за каквата и да била сума пари? (Може да не ми отговаряш на този въпрос)

2. От 5 години съм доволен клиент на банка ДСК. Имал съм, а и все още използвам част от предлаганите от тях услуги. След като съм сключил договор съм се съгласил с тях, но никъде до момента не са ми удържали такса за теглене от спестовна сметка или от депозит... За да докажеш, че не злоупотребяваш и не попадаш под ударите на закона от НК (да се чете Наказателен кодекс) член 252 бих желал да видя доказателства (да се разбира линк към общите им условия, за съответната такса при теглене на пари в брой от сметка със спестовен характер).

Като се замисля това са важните неща, които ми направи най-силно впечатление.


Поправката е след мнението на xainiov:
Пари без такса от спестовната ми сметка (само онлайн е) съм теглил чрез превод към дебитната ми карта. Така такса не съм заплащал.
Честно казано не видях такса за теглене от спестовна сметка, но да предположим, че е тази за теглене от ПОС на гише от ДСК 1 лв + 3% от сумата според тарифата на банката към този момент.
 
Последно редактирано:
От: Какво стана с банка ДСК

Мога да се изразявам както си искам. Ако смяташ, че ти си човека, който ще ми дава акъл за това как да говоря, си в грешка, приятелю.

По второто: https://dskbank.bg/repository/documents/dsk bank tariff individuals.pdf
Това е сегашната им тарифа, само дето тук не видях да са написали, че имат един минимум от сума, която задължително плащаш, макар да е процент от теглената сума.
 
От: Какво стана с банка ДСК

Отново остър както винаги... ОСТРИЕТО на форума :clap:

по темата... то като е процент от теглената сума този процент не е ли такса...или във вашата банка не работите с такси само с проценти :lol:
 
От: Какво стана с банка ДСК

Някъде да съм написал, че не е такса, грездей?! Покажи къде. Цитирай. Хайде. Ей тъп си, мойто момче, тъп женчо и тъп женчо ще си останеш.
 
От: Какво стана с банка ДСК

xainov бе тая твойта банка не може ли един изгоден кредит да ти даде, че да не се налага да раздаваш флаери и да се чудиш каква "услуга" да предложиш. Поне някакъв нормален актив за пасивни доходи да можеш да си позволиш...били те и минимални :shock:
 
От: Какво стана с банка ДСК

хаха "грездей" трябваше да го search-на, че да разбера какво значи :D
Много богат речник имаш, жалко, че е с грешна насоченост :clap:

За други, които не са наясно със значението на думата:

грездеят, грездея, мн. грездеи, (два) грездея, м.
1. Дървена запушалка на бъчва, каца и под.
2. Разг. Грубо. Мъжки полов член.
 
От: Какво стана с банка ДСК

Изключително богат речник имам, особено с такива думи, понеже все от някъде ще изкочи един такъв като теб. Интересното е, че все по разни форуми се срещат. И винаги са големи мъже. Поне докато не опрат нещата до среща. Тогава става малки, глухи и слепи мишки. Във всяка една моя тема взе да спамиш. Я си провери твойте. Аз в една твоя дали съм писал? Това за какво ти говори тънкохуй гноемъд? На мене ми говори за една голяма разлика в годините, умствения капацитет и най-вече в мъжкарството. Защото аз не съм малко момиченце, което като не му изнася, гледа само как да дразни хората. Като един жалък алерген, какъвто си ти. Знаеш ли как си те представям? Някъде около 165 см, около 60 кг, брадясал (защото е модерно), с подпухнали от плач очи ('щото никой не те харесва), самотен (защото нямаш приятели или гадже, поради инфантилното си поведение), пъпчасал пубер. Хайде сега - беж да плачеш на възглавницата като всяка друга вечер.
 
От: Какво стана с банка ДСК

Титлата "МЪЖ на форума 2016та" получава.....

И винаги са големи мъже. Поне докато не опрат нещата до среща. Тогава става малки, глухи и слепи мишки.

Пък ако някой е голям мераклия да си ги премерим, ще му кажа къде съм и да дойде. И без това тука сте като събрани от кол и въже и кой от друг е по-безсмъртен. Научете се - нито вие сте безсмъртни, нито аз съм търпелив. И който се опита да ме смачка, ще го мачкам като валяк топъл асфалт.

s1yf0x, предложих ти, клавиатурен герой. 'Щото си мноооооого голям скрит като Джери в мишата си дупка.

без да познаваш човека отсреща, да подходиш грешно и да ти стане "мътно и кърваво". Защото, драги, форумните герои като теб винаги си получават заслуженото - рано или късно.

Специално да поканите клавиатурния герой (uphero), че имам да му казвам нещо ... ;)


:clap:
 
От: Какво стана с банка ДСК

Мда 140 съм висок, 25 кила с напикани гащи, след като ми се изпречиш, че нали си голям МЪЖ и ме хваща шубето :D

Интересно в банката (нали банкер беше нещо, то по-добре хората да си теглят парите от тая банка, че с такива служители не е на добре работата), ако някой ти каже, че не си прав, дали почваш да го псуваш? Може би няма такива случаи да не си прав, извинявай, щото си голям МЪЖ!

Пък както казва началникът "Много като тебе вече плакаха" :D
 
От: Какво стана с банка ДСК

Абе вие ще се избиете тук, кафявите ви тропат на вратата, вие вместо да се обедините сте се хванали гуша за гуша:D
 

Горе