Какво стана с банка ДСК

Приятна изненада. Банкоматите на ДСК приемат все още хартиени левове от всякакъв номинал. (Слагат се с широката страна напред).
до 31 януари ще приемат само български левове , но ще пускат само евро. Същото е и с банкоматите на Пощеска банка

При Булбанк, можеш само баланса да си видиш. Нито преводи, нито местене на пари между собствени или спестовни сметки. До колкото знам имат срок до утре, всички банки и услуги да са проработили

Bulbank, все още е офлайн. Добре, че има кешовица, от едно време не вярваме на банките 🤣
То май няма проблеми да теглиш. Въпросът е, че не може да си видиш наличност и всичко свързано с онлайн и мобайл. Поне така беше при мен. Гледам влезли са си някакви неща, други по-късно, но като цяло нямаш видимост. А да, и самите мейли за движения, това с крона при тях, липсваха.

Въпросът е, че не може да си видиш наличност и всичко свързано с онлайн и мобайл.
Тук може да видиш само наличности по сметки с мобилното. Дори да имаш спестовна или друга сметка с милиони, няма как да си прехвърлиш средства в разплащателната, която използваш за ежедневието за да си купиш кафе или да изтеглиш кеш от банкомат.

За други фирмени разплащания да не говорим.

ePay не ми се струва да работи също, понеже обикновено още от 1-ви ми идват съобщения за сметки за плащане. Или няма рекуест от фирмите за постъпили задължения или ePay не бачкат, не знам :rolleyes:

Тук може да видиш само наличности по сметки с мобилното. Дори да имаш спестовна или друга сметка с милиони, няма как да си прехвърлиш средства в разплащателната, която използваш за ежедневието за да си купиш кафе или да изтеглиш кеш от банкомат.

За други фирмени разплащания да не говорим.

ePay не ми се струва да работи също, понеже още от 1-ви ми идват съобщения за сметки за плащане. Или няма рекуест от фирмите за постъпили задължения или ePay не бачкат, не знам :rolleyes:
ePay.bg работи и интерфейса и банкоматите им работят, още на 1 януари в 9 сутринта беше онлайн както и мобилното така и в сайта. Те са съвсем друг вид система. iCard имаше прекъсване за 3 часа само както и те са на друг вид технология.

ePay.bg работи и интерфейса и банкоматите им работят, още на 1 януари в 9 сутринта беше онлайн както и мобилното така и в сайта. Те са съвсем друг вид система. iCard имаше прекъсване за 3 часа само както и те са на друг вид технология.
В такъв случай явно фирмите не са изпратили рекуест за задължения към тях.

Горе