Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???

Blinky

Owner
Афилиейт Маркетинга (Affiliate marketing) е един от най-добрите бизнес модели за стартиране на собствен бизнес. Не струва мног за да се започне, и има голям потенциял за правене на пари - добри пари при това. Единственият инструмент от който ще имате нужда за добра ефективност е уеб сайт.

Ето как ще печелите пари с афилиейт програмите (Affiliate programs). Промотиратето на продуктите на спонсорите и убеждаването на посетителите да клинкнат до тяхната страница за полащане. Ако посетителят купи продукта или услугата ще получите комисиона от вашият спонсор. Това може да ви се вижда много просто и е постижимо с промотирането на сайта ви. Има няколко начина да направите това.

Дистрибуция на Статии: това е мощен начин за промотиране на сайта ви до таргетиран пазар. Може да напишете промоционни статии, и да дава интересна информация за вашият продукт и индустрия. Публицистите и уебмастърите (webmasters) ще подбират тези статии. Това означава че много хора ще ги прочетат и ще кликнат на линка в Биографията ти.

Намирането на пазарна ниша е много важно ако искате да правите добри доходи от Афилиейт програмите (Affiliate programs). Всичките ви промоции и статии трябва да таргетират вашият специален пазар. Пазарната ниша (niche market) ще тази която е много искана и салбо гъвкава.

Таргетирането на вашите промоции е ключът към успеха. Докарването на трафик до сайта ви е жизнено за увеличаването на клик рейтинга ви (CTR) и за безкрайните продажби. Както споменахме дистрибуцията на статии е една от най-лесните начини да се направи това.

Като всеки бизнес - Афилиейт Маркетинга (Affiliate marketing) е сериозенно занимание. Не можеш да учакваш да падат пари в джоба ти, без постоянно да промотираш и да докарваш таргетиран трафик до сайта си. Колкото повече работиш толкова повече ще печелиш. Ще увеличиш твоят бизнес и ще достигнеш добър доход от Афилиейт Програмите - affiliate programs.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Best Internet Affiliate Marketing Blog | Online Marketing | SEO, PPC, E-mail Marketing | Tools | Affiliating
 
Означава да рекламираш там където потенциалните ти потребители търсят......... :) Например ако занимаваш играчки за домашни любимци един форум за собственици на кучета или котки е идеалното място където да на напишеш полезна статия по дадена тема и да поставиш линк в подписа си :)
 
съгласен при PPC Advertising таргетиран трафик означава да си подбираш добре keywords... Например ако имаш саит за mp3 плеъри :) portable mp3 player макар и с по малко търсения e много по таргетиран keyword от само Mp3 player или cheap mp3 players
от mp3 player download - двете биха ви докарали почти еднакъв тафик просто втората в случая просто не ви върши работа :)
 
И аз бих се съгласил с това. Както потребител търсиш нещо, рядко попада на необходимият сайта от пръв път. Затова колкото по таргетирана е думичката, толково по точно ще е попадението. Като например с плейарите, които coolice даде:

MP3 Player e много по-търсена думичка, но Buy MP3 Player Online не е с толкова голямо търсене но конверсиата при тази дума е по-голяма. Това означава че потребителят търси да купи MP3 Player, докато при първата ключова фраза е възможно потребителя просто да търси информация за даденото устройство.

Мда Todor, това е наистина гадно да се набиеш с нетаргетиран трафик. И тук няма две мнения по въпроса. :wink: А колкото до този вид трафик, еми спамарите имат голям опит с него. Куцо им е когато пратят 1 000 000 е-мейла и само две или три продажби са резултат от техниат "Маркетинг".

Хвала на тези които си таргетират потребителите още преди да са дошли на сайта им. Евала и за статията.
 
Става ли да си направя някой хтмл сайт и с него да се пробвам да изкарвам пари от тия аф.. неща, има ли смисъл да почвам. Др освен хтмл не познавам. :П
 
Здрасти, бате и добре дошъл. Радвам се че попита и отговора е да. Има смисъл. Другото, което ми идва на ъкъла да ти кажа че малко по малко ще започнеш да получаваш трафик чрез някой от методите, а след това и този трафик да го обърнеш в продажби. Много е проста схемата. Но си трябва да се почне отнякъде - мисля си че знаеш.:) :wink: Успехи...
 
ruseneca каза:
Афилиет програмите са доста добра възможност за изкарване на някой друг лев,но за в България начините са ограничени.
Няма Paypal а повечето програми предлагат плащане чрез него.
Има PayPal в България. Следете Internet Marketing новините по-често :p
 
ruseneca каза:
Афилиет програмите са доста добра възможност за изкарване на някой друг лев,но за в България начините са ограничени.
Няма Paypal а повечето програми предлагат плащане чрез него.
само трябва да си потвърдиш регистрацията като сложиш номера на кредитната си карта...
а дебитна може ли ? че така и не разбрах... :oops:
 
Moko каза:
а дебитна може ли ? че така и не разбрах... :oops:

Аз моя акаунт в PayPal го потвърдих с дебитната карта от ePassporte (1.5 Euro charge) - после ти ги връщат
 
DEATH каза:
Moko каза:
а дебитна може ли ? че така и не разбрах... :oops:

Аз моя акаунт в PayPal го потвърдих с дебитната карта от ePassporte (1.5 Euro charge) - после ти ги връщат
мерси ;) тя и моята ще е Visa Electron ама ще си е от наша банка :)
Значи ще вкарам 5 кинта да има да дърпат ..
 
Филип каза:
Има ли значение за Visa Electron във каква валута е сметката?
По принцип не би трябвало, но все пак ... ?
еми майка ми работи в ЦКБ и аз оттам смятам и картата да взема и каза че няма значение валутата, фирмата която прави тия преводи обменя по курса за деня ... знам ли и аз ... не мисля че трябва да има .. но пък пейпал и самата банка взимат %-ти от парите, които превеждаш за това че ги обменят :evil:
 
Питам защото имам 2 такива, сметките са в BGN но плащам на 99% с тях, има места където не успявам да извърша плащане. Например GoDaddy си приема плащания но през 2CheckOut не можах да платя. В PayPal не искат да ги приемат, но пък и сега са празни :) Ще сложа някой лев да опитам и аз а дано стане.
 
Парите ми са в долара, PayPal дръпна 1.5 евро (конвентира си ги) и после ги върна. Гледай дебитната картата да е международна.
 
ВНИМАНИЕ: ПОТЕНЦИАЛНО ТЪП ВЪПРОС!

Имам потребител в moreniche.com и не съм сигурен - "linking code builder"-a генерира линкове, с които препоръчвам ли??? Гледам на проактол някакъв контест се появява като го избера и нещо се обърках.. хелп! :? :lol:
 

Горе