Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???

Афилейт прогами можеш да използваш и това е най-добрия начин за тези които могат да направят сайт, а пък нямат средства. Обаче трудно се намира директна връзка до такъв магазин. Който е на PayPal и предлага само банери е най-вероятно афилейт на афилейт....и чак тогава магазина. А пък как да предложиш нещо за купуване с банер. Истинските сайтове предлагат готови страници за публикуване. Но няма нужда да се рекламира непременно в България.
 
не съм се занимавал с affiliate никога, и ми стана интересно като прочетох тази статия. Понеже имам няколко сайта с автомобилна насоченост, които се посещават от стотици американци всеки ден, се зачудих дали ще има ефект. Но понеже съм новообранец в тази сфера, бихте ли ми дали някакъв списък с affiliate програми, та да си избера най-подходяща ниша (или се продават само хапове).
 
Ами на DirectROI има няколко програми в автокатегорията дават $7 - 10 за лиид демек да потенциалният клиент да си остави данните за да му звънят по късно....

Auto Loan Marketplace
NetQuote Auto Insurance
Quick Car Prices

иначе можеш да погледнеш какво предлага cj.com
 
Така здравейте изключително ми интерестно да чета вашия форум има много интерестни съвети и идеи, но като става дума за аффилиейтни програми иксам да попитам нещо. Знам че clickbank е един от най големите сайтове за афф маркетинг но проблемът е че не става за хубаватани държава. Можете ли да ми препоръчате други подходящи афф саитове или да дадете идея какво мога да направя все пак за да се регистрирам в clickbank.com
Благодаря
 
clickbank, батета не се косете за тези тъпаци. Такива като тях почнаха да излизат много, а всички знаеме че колкото са по-малки от тях, толкова повече ще се опитват с всички сили да предоставят най-доброто, за да си извоюват пазаред дял. :)

Шефа на тази програма (порнограма) има нужда да му желаеме успех. :)
 
е мерси за инфото значи трвябва да да се по разтършувам из нета щом казваш че има и по свестни хора които вършат същатата услуга ;)
 
Тази тема я прочетох много пъти и се опитвам да разбера как става цялата работа и не мога да разбера понеже съм нов...Нямам си дори на представа как да сложа банер на дадения сайт в моя сайт.Има ли някъде друга тема с по-подробно описване като за ламери :(?
 
Имаш ли сайт? Ако да, и не можеш да си сложиш банера ще ти помогнеме - като начало така се слага: <a href="твоят-реф-линк" target="_blank"><img src="адреса-на-банера"></а>

Има и тънкости, които ще ти бъдат казани, но е хубаво да питаш конкретни въпроси по темата. Ще се радваме да ти отговориме.:)
 
От: Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???

Аз моя акаунт в PayPal го потвърдих с дебитната карта от ePassporte (1.5 Euro charge) - после ти ги връщат
А къде гледаш за четирицифрения код до името на търговеца? На Online Statement не видях да има поле с името на този, който е зареждал/дърпал от сметката.
 
От: Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???

Мерси, но вече няма значение. Епаспорте картите вече са забранени за регване в пейпал (не мога да намеря темата, откак Кулайс е сложил Or при търсене).
 
От: Re: Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???

Здравейте!Преди 2 дена намерих форума и се зачетох доста сериозно.Та имам няколко въпроса-Може ли някой,който има сайт и използва афилейт да даде линк да видя какво представлява и дали може някой да предложи наколко от най-добрите продукти с най-добрите оферти, който в момента се предлагат.Мисля да провам да се занимавам на трябва и да науча и езика за правене на сайтове.Май ще има безсънни нощи. :lol::lol:
 
От: Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???

Тука има доста сайтове/темплейти разделени по категории
 
От: Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???

Здравейте

Регистрирах се в GenBucks

1. Може ли някой да ми обясни за начините на плащане:

Избрал съм --Epassporte $100 Minimum (Free)

Като ми казаха че при минимум $100 ще ми издадат карта

2. Регистрирах един сайт с моят акаунт, мога ли да регистрирам повече сайтове с един акаунт

3. Мога ли да използвам в един сайт Банери от други програми като:--EasyTrader,AdBrite и т.н...

4. Има ли начин предварително да разбера кои Банери(Линкове) по колко плащат за Клик или едва след като си видя Ъпгрейтнатия статус.

5. Как се превеждат парите и прочие.

PS:

Кажете някои подобни програми за Еротични сайтове но Сигурни и Проверени, там са най-големите пари, но и най Фалшивите програми.
:):):)
 
Последно редактирано:
От: Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???

Тва проверено ли е или говорите наизуст?
 
От: От: Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???

Тва проверено ли е или говорите наизуст?

проверено е даже препроверено :)
 
Последно редактирано:
От: Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???

awe pari mogat da se pe4elqt po mnogo na4ini noo internet e edin hubav:D:D:D
 

Горе