Как да патентовам идея за ТВ Предаване - европейски патент ?

Re: Продавам тв идея !

Еми това не е много патент, там си е едно и също. Даже се чудя дали и правилата не са. Пък и говорим за нещо много изтъркано и банално. Нещо като "тук има - тук няма." Няма никаква идея, това е просто хрумване, което на практика е печеливша, ако се сложат интересни водещи, знойни мадами, привлекателни награди и малоумна публика, която да пляска при всяко светване на надписа "аплодисменти." Не виждам никъде уникалността на такива предавания. Ако махнеш всичко описано от мен горе, ще видиш, че говорим за нещо много тъпо и аматьорско. Но виж едно предаване се е запазило с годините и е топ продукция в БНТ, за което разбрах от интервю със самия Вучков (но не Юлиян), че са искали да копират идеята в Япония. Мда, говоря за "Минута е много." И ако виждате и в момента тече. Интервюто им го гледах пак по тази телевизия в предаването Полет над нощта, където реално темата беше неговия юбилей. Та не е зле за едно предаване. Не знам някое толкова години в ефира. Говоря за забавно и каращо хората да мислят. Иначе и Шоуто на Слави е от бая време, но като цяло в момента рейтинга е толкова нисък там, че направо се чудя как още го държат. Не искам да съм лош пророк, но скоро нашенското Женени с деца ще претърпи крах. :)

И като стана дума за БНТ, имаха нещо, за което ги гледах - Под прикритие и него спряха. Може ли да са такива стратези и тези, направо не знам що за политика имат. Да махат вървежните предавания и да си седят тези, който ги гледа само някой, който е прикован на канапето със силен мързел да се добере до дистанционното. А нали като включиш ТВ-то, поне на някои, се започва от канал №1, който на повечето е БНТ. :)
 
От: Продавам тв идея !

AMOUN => няма да ме засегнеш, само показваш колко си жалък. Аз не съм те обидил, за да обиждаш и ти. Но спокойно, съдбата го връща, и то тъпкано! Ще дойде ден, в който ще плачеш, но ще бъде късно! И не смятам да влизам в спор с теб, няма да ти отговарям повече, пиши си и обиждай колкото искаш, не заслужаваш, не си достоен за вниманието ми.
 
От: Re: Продавам тв идея !

Еми това не е много патент, там си е едно и също. Даже се чудя дали и правилата не са. "

По същата логика могат да пуснат променени "стани богат"/ с 2-3ма водещи/ или "биг брадър" / цяло село с камери/ и т.н

@Странникът => не си е пил хапчетата, откак го пуснаха и не се хаби заради него!!! - премести си го в другия крачол!
 
От: Re: Продавам тв идея !

И като стана дума за БНТ, имаха нещо, за което ги гледах - Под прикритие и него спряха.

До колкото знам просто свършиха епизодите на втория сезон и за това го спряха. И предстои да направят и трети сезон на сериала, който анонсираха в последната серия, която показаха от сезон 2.
Но докато покажат новите серии на сезон 3 поне можеха да повторят филма отначало и така не само да задържат, но и да спечелят още зрители.
 
От: Продавам тв идея !

:lol:
пс-В карлуково по толкова ли ги задържат вече!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ще мечтае той за Карлуково, там изпращат такива за които има все още надежда

Карго Идиота е за евтаназия, защото е заразно болен и опасен не само за себе си но и за околните
 
От: Продавам тв идея !

Хехе-Първия пичели.Предаването ще е страхотно и като идея и като визия.Това е ново, дори го няма в света изобщо! Но трябва да го пантентовам ,за да може да го купуват и чуждите тв.А доколкото знам в България този патент не важи за чужбина!А съм я откраднал от чичо ми, нереализирал се бизнесмен оти затъпял от комунизма!

Този пост ме спука от смях :lol: Дано някой ден ти ми се смееш от екрана,но уви за сега ще се смея аз :D
 
От: Продавам тв идея !

Dalasweb strikes again

derps+strike+again.+One+ffffffffucked+up+kid_83d670_3183334.jpg
 
От: Продавам тв идея !

И идеята е на чичо ми!И откъде си сигурен,че той няма да е в авторския колектив а?

:lol:
пс-В карлуково по толкова ли ги задържат вече!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

дришлю ко са прайш запетайка нали беше на съседното легло и ми мрънкаше да ти давам млякото си с ориз запетайка срещу орални удоволствия многоточие
 

Горе