Как да печелим пари от Ojooo!

Eagle_666

New Member
Представям ви сайта ojooo на немска компания която е на IT пазара от 2007 година. Сайта е абсолютен хит и може да печелите пари със извършване на прости задачи от които може да печелите и без реферали и без да влагате пари!), гледане на реклами и от наемане на реферали (може да печелите от $500 на месец от наети реферали!).
Ojooo също така предлага няколко сервиза, безплатни и платени:
- Ojooo Mail - стандартен e-mail;
- Ojooo S-Mail - splitting e-mail;
- Ojooo BeOnline - конструктор на сайтове и интернет-магазини, домейни, корпоративен e-mail;
- Ojooo Tv - видео-портал;
- Ojooo Me - социална мрежа;
- Ojooo Search - интернет търсачка;
- Ojooo AdServer - инструменти за провеждане на рекламни кампании във вид на
контекстна и банерна реклама;
- Ojooo Watching Ad - PTC (pay-to-click), плаща ви се за гледане на реклами на сайтове. При Standard членство ще печелите по 6-7 цента на ден само от ваши кликове, при останалите акаунти много повече.

Сайта доказано плаща!!!


Предимства:
- отличен дизайн;
- евтин премиум акаунт - само $39 за една година;
- минимум за теглене - $2
- Печелите и от задачи;
- български форум;
- Поддръжка 4-ри езика;
- бесплатна регистрация;
- Възможност да наемате реферали (сигурен доход до $1000 на месец!).


За повече информация и въпроси се свържете с мен на скайп: stanislav.su или [email protected]


Ще помоля да ми пишат хора които са със сериозни намерения и ще помогна на всеки със съвети и информация!


За всеки който закупи Premium+ членство изпращам веднага бонус в PayPal от $5 долара!!!



Линк за регистрация: http://wad.ojooo.com/register.php?ref=Eagle_666

Първо плащане,до няколко дни ще има и второ доказателство!

ju73bm.jpg
 
Последно редактирано:
От: Как да печелим пари от Ojooo!

Тука не се занимаваме с такива неща. Ходи у бгмама да си пробутваш реферал линка ;)
 
От: Как да печелим пари от Ojooo!

Какво разбираш под "такива неща"?Това е начин за печелене на пари от интернет като всеки друг-доказан и работещ!Темата е за хора,които ще проявят интерес,а не за хейтъри!
 
От: Как да печелим пари от Ojooo!

Пич, никой не хейтва. Тук почти всеки е минал през през "такива неща" - бизнес за жълти стотинки. Изровил си старите теми и си наясно. Сервирай ни истински метод за печелене на пари. Тези играчки не са ни по вкуса.
 
От: Как да печелим пари от Ojooo!

Ако темата е за коша то нека да отиде там,но можеше да си спестите ХЕЙТЪРСКИТЕ коментари ;) А отностно жълтите стотинки,това е доста относително понятие-за един жълти стотинки са 10 лева за друг 1000 ;) Доста хора изкарват няколко стотин долара на месец само от този сайт.Пак казвам,нека да пишат хора които ще проявят интерес да се свържат с мен и да разберат за какво става дума :) Няма да влизам в полемики с очевидно далеч по-компетентни от мен хора :)
 
От: Как да печелим пари от Ojooo!

Ок, реинвестирай си печалбата в реферали и тогава ще печелиш по 'няколко стотин долара' месечно. Като го постигнеш - пиши отново. Темата ти ще отиде в кофата - никога не се приемат подобни методи за реален бизнес. Как намираш отговор като "хахахаха..."? Нов хейт ли е?
 
Всички сме минали по този път. Някои остават на него, други се развиват. Неведоми са пътищата Божии, чадо. :)

С този сайт да изкараш няколко стотин долара за един месец клони към гущер да пръдне. :) Все още гедам, че започаш онлайн и няма страшно, всички (или много хора от тук) са минали по този път, включително и аз. То не беха кликове, то не беха реферали....па после сайтове от една страница, които продават ибуци, след това се мина на по-горни нива - оптимизации, афилиейт маркетинг и се продължава на горе. В момента си на бета стъпало, да знаеш.

Хейт няма, има просто лек сърказъм, но нормално. Това което сега ни представяш навява спомени...за едни, за други е повод да се избазикат или малко да те стреснат. ;) Лошото е, че няма хора тук, които да проявяват интерес. Да ти го кажа в прав текст, за да не губиш времето на хората и те твоето - сбъркал си форума и обществото. Тук правим пари наистина като изпозлваме мозъците си. :)
 
Здравей и добре дошъл. Моя съвет е да се позавъртиш тук и да видиш какво друго може да ти се стори интересно като метода за правене на пари.:)

И аз съм един от тези, минали през тези убави сайтове....беше фън, но си е загуба на време. Даже не знам как все още има хора, които ги промотират. Или правиш нещо смислено и изкарваш пари от интернет, или въобще не се занимаваш. Няма такова нещо - 1-2 часа, без усилия и стотачки на месец. Не е и тук, в нета. Това е нивото, на човек, които не би отворил такъв сайт. ;)

Успехи и до нови срещи, надявам се. :)
 
От: Как да печелим пари от Ojooo!

Сарказмът е нещо, което уважавам когато е с вкус :) А иначе никъде не съм казал, че това е някакъв интернет бизнес който ще ви издържа докато се пенсионирате :) Това си е просто един добър начин за изкарване на допълнителни пари,както казах не е особено голям проблем да са по няколко стотин долара на месец,видял съм го с очите си и скоро мисля и аз да го постигна.и не става дума да се клика по 15 часа на ден за 0,000001 долар :) Но хайде стига съм се обяснявал.А иначе се извинявам ако съм засегнал елитното интернет общество,в което точно по неведомите Божии пътища попаднах.....Сарказъм :)
 
От: Re: Как да печелим пари от Ojooo!

Здравей и добре дошъл. Моя съвет е да се позавъртиш тук и да видиш какво друго може да ти се стори интересно като метода за правене на пари.:)

Успехи и до нови срещи, надявам се. :)



Добре заварил :) Благодаря за поканата,ще се позавъртя :)
 
Re: От: Как да печелим пари от Ojooo!

А иначе се извинявам ако съм засегнал елитното интернет общество,в което точно по неведомите Божии пътища попаднах.....Сарказъм :)

Няма елитно интернет общество. Има такива дето програмират, правят стратегии, инвестират, търгуват, развиват, учат нон стоп. Всичко това, за да изкарат пари. Ако търсеха допълнителни доходи, пак това нямаше да е метода към тях. Как да ти го кажа - едно е да си уебмастър, друго да си потребител. Методът, който ни предоставяш е за юзъри. Примерно в БГ мама ще върви добре, но тук....много ме съмнява. Самата идея, че не знаеш къде си попаднал ми е странна. :)
 
От: Re: От: Как да печелим пари от Ojooo!

Няма елитно интернет общество. Има такива дето програмират, правят стратегии, инвестират, търгуват, развиват, учат нон стоп. Всичко това, за да изкарат пари. Ако търсеха допълнителни доходи, пак това нямаше да е метода към тях. Как да ти го кажа - едно е да си уебмастър, друго да си потребител. Методът, който ни предоставяш е за юзъри. Примерно в БГ мама ще върви добре, но тук....много ме съмнява. Самата идея, че не знаеш къде си попаднал ми е странна. :)



Е в този живот трябва да има и юзъри :) Та както казах извинявам се за нелепия си пост и ако съм смутил нечие уебмастърско спокойствие се извинявам отново :) За в бъдеще ще внимавам повече къде попадам...приемам забележката.Лека и спокойна нощ :)
 
Лека, и все пак ако решиш наистина да правиш пари от интернет....заповядяй, може да разчиташ на това, че колкото сме против това, толкова сме за помощ в истинската същност на правенето на пари онлайн. Даже ще съ първия, който ще се включи в темата ти, ако имаш някой конкретен въпрос. ;)
 
От: Как да печелим пари от Ojooo!

Лека и спокойна! Мога да ти пожелая успешен престой във форума, както и да откриеш и друг метод за печелене на допълнителни доходи (извън кликането), който би ти доставял удоволствие и желание за работа. Ако разполагаш с достатъчно свободно време, можеш да почетеш тук: http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=58. Ако имаш познания в определени сфери и смяташ, че можеш да използваш уменията си - тук: http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=30.

$INeed$ прояви спокойствие, намирайки точните думи за пояснение ;)
 
От: Как да печелим пари от Ojooo!

Ами то всъщност изобщо не става дума за кликане :) Хората, които както казах с очите си съм видял как печелят по няколко стотин долара на месец, не отделят време за кликане, а точно за развиване на стратегия.Това изобщо не са лесно и бързо изкарани пари и се иска инвестиране на труд,креативност и финанси разбира се :) 95% от хората кликат като овце по цял ден и се чудят защо накрая на месеца са заработили $5 :) В PTC сайтовете успяват хора които "ПРАВЯТ СТРАТЕГИИ, ИНВЕСТИРАТ, ТЪРГУВАТ, РАЗВИВАТ, УЧАТ НОН СТОП"(думи на $INeed$) :) Очевидно сте минали по грешния път със тези сайтове и като болшинството хора си мислите че се изкарват центове :) За щастие доста умни и прозорливи хора са постигнали успех и на мен ми остава само да се възползвам от техния опит :) Ако някой преди няколко месеца ми беше говорил за PTC сайтове директно щях да му бия шута,защото и аз знам че там се клика като ненормален за 5 цента на ден :) Но си има стратегии за успех във всяко нещо. Интернет е един,просто начините за печелене са различни и ако някой е успял в един начин не означава че ще успее в друг.Обратното също е валидно :) Смея да твърдя че съм човек със що годе някакъв интелект и добра преценка и съм се поинтересувал и информирал сериозно за какво става дума :) Най-лошо е да заклеймиш нещо без да имаш достатъчно информация за него :) А иначе сърдечно благодаря за напътствията,това което правите тук със сигурност е полезно за много хора и задължително ще се разровя и тук в темите както съм се ровил и за това зло, което предложих аз :) :)
Успех!
 
От: Как да печелим пари от Ojooo!

И за колко време ги направи тия $13?

Аз никога не съм се занимавал с тия работи, но много хора покрай мен са. Пълна загуба на време.
 
От: Как да печелим пари от Ojooo!

13-те долара са изкарани само за да видя изобщо за какво става дума в този сайт :) Покрай 13-те долара видях хора, които изкарват много повече както казах не с кликане а с ясна и конкретна стратегия за действие :) Нелепо е аз да обяснявам на вас за какво става дума,но както казах това не е средство, на което да разчиташ да си издържаш семейството,а начин за изкарване на не лоши допълнителни средства.Колко ще са тези средства зависи колко усилия ще положиш,а въпросните усилия ако отидат за кликане си обречен на провал :) Точно защото на PTC сайтовете им се носи слава на пирамиди, много хора не се захващат сериозно и като се окаже, че след като са кликали цял месец са взели $5 си казват: "Ай сиктир бе, това са скамърски истории" :) Това са 95% от хората,останалите 5% не се борят за центовете от собствените си кликове, а инвестират време и усилия в развиване на проект :) За тази цел естествено се иска стабилен сайт,а такива има 10-15 може би,другите скамчета са за 15 годишните кликърчета :) Затова бях оставил и скайп и поща защото има много неща за обясняване,все пак има и голяма доза риск,но такъв има при всяка инвестиция :) Никой не дава стотици долари,за да си бъркаш в носа цял ден и да чакаш на петте си клика :)
 
От: Как да печелим пари от Ojooo!

Не разбрах, за колко време ги изкара?
 

Горе