Как да печелим с клипчета - MetaCafe

nikoo11

Member
Някакъв американец мисля беше. Качва серия от свой клипчета, как тренира карате и печели 25000 долара.
Ако искате да печелите от клипчета, това е точно за Вас.
Как се печели?
Просто е!
Регистрате се.
Качвате Вашето клипче и започвате да трупате парички.
Само да отбележа че клипчетата трябва да са Ваши.
Ето моето клипче .
 
Да и на мен щи ми е полезно малко повече инфо.

И без това имам доста лични клипчета, нека поне да изкарам некви пари от тях.
 
На самия сайт могат да се качват и не Ваши клипчета, но
след като не е Ваше нямате право да го пускате да печелите от него.
Клипчетата, от който се печели са обозначени с "producer rewards".
Печеленето на пари е свързано с броя видяли клипа .
 
Извинявай много но това клипче е адски тъпо. . . измисли нещо по-яко пък може и да имаш повече гледаемост :roll:
 
И как ще разберат че това клипче е твое а не на някой друг?

П.С.
Май ще трябва сам да си намирам инфо...не каза нито колко плащат нито с какво плащат, нито дали са ти платили за сега и т.н. :D
 
Metacafe плаща по 5$ на всеки 1000 посетители игледали клипа ти. Начисляването на пари започва след като клипа ти е бил видян 20.000 пъти и имаш коефициент над 3.

Сайта е посещаван от 1 милион уникални юзери дневно, който гледали над 400 милиона клипа всеки месец.

tableTop.jpg

tableBottom.jpg
 
Todor каза:
Е то ква ти е файдата по-добре не

Ако направиш уникално идиотски клип с който да разсмиваш и най задръстените интернет потребители може и да забогатееш.
 
Верно че звучи непечелившо, но веднага ми идва идеата да платя на накоя бг мадама да се поразсъблече и после да го пусна като линкове насам натам по бг форуми, в бг тракетрите като коментар и т.н

Така най малко 200 000 ще го видят за има няма 2 дена. Въпроса е че тия хора няма да изкарат и лев на сайта и най много ония да ти баннат accounta :)
 
vitohol каза:
Верно че звучи непечелившо, но веднага ми идва идеата да платя на накоя бг мадама да се поразсъблече и после да го пусна като линкове насам натам по бг форуми, в бг тракетрите като коментар и т.н

Така най малко 200 000 ще го видят за има няма 2 дена. Въпроса е че тия хора няма да изкарат и лев на сайта и най много ония да ти баннат accounta :)

Идеята ти е добра, но не се допускат клипове със еротично,порно,расиско или религиозно съдържание.
 
Гледам че има някакви по бански, иначе може и реално нищо да не се показва. Важното е да се създаде впечатление в bg усерите, че някаква мацка се е поразголила.

Както и да е, ако някой иска да се възползва от идеата само за опита нека да сподели с нас :)
 
Най-вероятно ще кача някой клип. но все още не е ясно дали аз ще присъствам на него или ще си го крадна от vbox ili youtube. Но ако реша да правя клип - твябва да измисля каква простотия да направя :p поне в това съм добър.
 
Мдам тоя сайт изглежда уникален...гледам има изроди с милиони показвания и колко пари ли са взели...маи доста(ако плащат)

Въпроса с клипчетата е лесен :)
Пускаш си някоя игра (CS,NFS и т.н.) правиш клипче и ще има мн посещения, друг вариант правиш някой номер с мрежата-някакви трикове с гугъл,хакване или нещо от сорта.Варианти много :) Само да плащат... и

П.С.
Междо другото така и невидях как плащат... ;( E-gold или нещо от сорта не видях...а ако е с писмо или нещо да ти го носят до вас аз имам проблем- не жидея на улица а квартал, блок, апартамент, етаж, вход... и незнам как да го напиша това ако някой знае нека да сподели :) (може и на ЛС)
 
Абе тва е маалко по-добре от предишното ама наистина няма да спечелиш нищо :roll: казвам ти го за да не се надяваш :wink:
Моето клипче е готово ама още се чудя дали да го пусна
 
Здравейте на всички ;)

В момента и аз качих няколко клипчета че да видим какво ще се получи
единия от моите клипове който за една седмица направи 21 хиляди "Views" ми казаха че немогат да го приемат защото имало музика за фон.
Сега пак го качих да видим и дори клипа не беше мой от свалих го от един сайт и забелязвам че има хора които от един клип си изкарват по 600-700 а може и повече а ако имате 10 клипа? :) и цаката е да го рекламирате в блогове сайтове от там се дигат Views и така печелите...
 
Клипчето беше ле паркур наистина много добро и коментарите бяха положителни с рейтинг 4.05 средно но нали казах ... казаха ми че немоа да печелят от него заради музиката сега я махнах и да видим :)
 

Горе