Как да печелим с клипчета - MetaCafe

Бате сори, изтрещявам. :lol: Влизъм и гледам яко хора и ти си с малко постове и затова съм се объркал. :lol:

колко пъти ше ми казваш добре дошъл аз съм Георгиев Razz
Ако си мислиш нещо - е хубаво да е че си специален и те поздравявам отново. :) :) :)
 
Сега всички които имат видео в метакафе (за да печелят от него) могат да добавят своето видео от метакафе тук http://v-cool-videos.blogspot.com/ с цел понижаване на "Views"
просто взимате "Embed" кода и го слагате в нов пост в блога и така след като някой посети блога вие получавате VIEW това е изпитан метод и затова видеота които имат много "Views" са добавени в много блогове...
Блога е още пресен :)
 
Някой да има предложения и идеи как могат да се увеличат гледанията?
 
Това е добро предложение ... за сега пуснах линкове в няколко форума, казах на някои приятели да го гледат и т.н. .... за 1 ден ще имам около 300 гледания - за сега рейтинга е над 3 .... а дали няма други изпитани методи за увеличаване на гледаемоста? Гледам, че има разни изроди, които за 1 ден вече имат над 20 000 гледания ... други за седмица ... !!!
 
И аз мисля, че е така - а и таговете са доста важни ... но ако заглавието не отговаря особено много на съдържанието верочтно веднага ще се намери кой да срине рейтинга на клипа :(
Първите ми 2 клипа които пуснах преди 2 дни нямаха голям успех ... но сега третия ми , на който разчитам (и който изцяло е правен на pc-то) върви добре ... обаче ми се с трува, че от ден на ден доста ще почне да спадат гледанията ... чудя се как да потдържам непрекъснато някакъв интерес! :roll:
 
Ще ти пратя линк на лично, че още нямам право да пускам линкове тук.
Иначе сега забелязвам нещо странно: статистиката им май не е много наред - за последния ми клип, който е от около 17-18 часа пуснат, сега изведнъж почна да пише, че е пуснат преди час :roll:
 
Хайде някой да сподели по колко гледания успява да събере за 24 часа ... успял ли е да вземе пари и т.н. :)
 
ANONIMNIQ, здарсти бате, и добре си дошъл във форума за интернет реклама, оптимизация за търсачки и онлан бизнес. Приятен престой тук с нас и полезното инфо.

А относно това за гледаемостта и аз съм заинтересуван колко се гледа и следователно колко се печели от тези клипове. Това е нещо също много полезно като инфо за интернет средата.
 
nikoo11 каза:
Мисля че плащат с чек.
Пуснах ново клипче:

Кажете как да го опиша по-итересно.

Братле, с извинение , но много дебилни клипчета правиш!

Аз искам да попитам как се начисляват гледанията..На един клип ли само трябва да имаш 20,000 гледания или на колкото искаш?
 
moni123, здрасти и добре дошъл във форума за интернтер реклама, оптимизация за търсачки - SEO, PPC, Правене на онлайн бизнес и т.н. Надявам се да изкараш приятно времето си тук с нас. Може да пообиколиш наоколо и да разгледаш секциите коио те интересуват и ако искаш да отвориш някой тема. Успехи на теб. :wink:
 
Здравейте отново. Това което се оказа абсолютно вярно е, че от голямо значение са таговете за търсене и заглавието. Наскоро направих едно ново клипче (цялото е правено на флаш). Не е нещо особено - по-скоро е като клипче за някакв кампания. Все пак за направата му съм вложил доста труд - тези 25 секунди клип са ми отнели точно един ден работа с флаш и други програми. За сега клипчето ми се оценява достойно и това ме радва много. Ще съм благодарен ако дадете едно рамо като поне заредите клипа, за да се зачете гледане - не е нужно да го гледате. Ако все пак го изгледате и ви се стори тъп и безсмислен - надявам се, да не гласувате с ниска оценка, защото все пак тук се обръщам с молба за подкрепа, а не за саботаж :)

http://www.metacafe.com/watch/632363/please_stop_this/

Благодаря предварително на всички които ми помогнат!
 
ANONIMNIQ каза:
Здравейте отново. Това което се оказа абсолютно вярно е, че от голямо значение са таговете за търсене и заглавието. Наскоро направих едно ново клипче (цялото е правено на флаш). Не е нещо особено - по-скоро е като клипче за някакв кампания. Все пак за направата му съм вложил доста труд - тези 25 секунди клип са ми отнели точно един ден работа с флаш и други програми. За сега клипчето ми се оценява достойно и това ме радва много...
Май си сгрешил мястото за реклама... :roll:
 
Май си сгрешил мястото за реклама...
Къде видя реклама? Сподеил съм наблюдения, обяснил съм за своя опит. Ако си чел цялата тема ще видиш, че всеки който пише тук е дал и линк към клипчето си. Къде е рекламата? Реклама за кое - за клипчето ли? Или това, че съм решил да споделя с какво е правено клипчето ми?
Просто помолих който има желание да помогне - никой не съм казар да върши нещо насила, на никой не съм тикнал клипа си пред лицето - всеки може сам да си реши дали да го види или не. Мисля, че съвсем ясно съм обяснил за какво иде реч и всеки може сам да си прецени дали за него е проблем едно зареждане на въпросния линк или не!
 

Горе