Как да си видите сайта по БУНАК ТВ ( БТВ )

незнам каква е ситуацията с глобите ама ако го махнат нали нямало да имат стимул да ги пишат... Нестава нищо от тази държава... ситуацията е такава защото няма никакви санкции за неправилно написани глоби просто не е минал номера и продължаваме нататък....
 
От: Как да си видите сайта по БУНАК ТВ ( БТВ )

подкрепям идеята поради една проста причина, а именно да им се подиграваме и да им се случва регулярно, за да станат за смях. на мен лично ми писна да се пише само глупости, които нямат даже и 10% от реалната ситуация. ама оня си седи с вратовръзка, строен бастун, и хората като нямат други източници си им вярват. та ако това се пуска всеки месец, хем те ще си пълнят скучните новини, хем ще си правим интернет обществото базик с тях. Дянков и той е за тоягата, ама кожената.

лесно е цялото изпълнение, само ако има издънка по схемата може да намаже някой някоя глупава глоба. защото така го пишело в законите, които работят единствено и само за мафията. та, вероятността да се случи е голяма. и само за разбирачите да кажа, че афилиейт маркетинг не е да продават продукти на твоя сайт, а да промотираш продукти на твоя сайт. нали правим разлика? споменавам го защото го видях някъде по писанията тук.

те ония педерунгели само им дай да драскат за нещо, пък те ще си го изкривят както им е убодно на тях. все пак требва да се храни интернета в бг и да се прави сензации за простия народ.
 
От: Как да си видите сайта по БУНАК ТВ ( БТВ )

Точно това каза и happyslacker - не само за продажба, а и за промотиране/предлагане също те грозят глоби :) Иначе идеята като идея е гот, ама като реализация е малко рискована :D :D Трябва добре да се обмисли :)
 
От: Как да си видите сайта по БУНАК ТВ ( БТВ )

Те се изгавриха с медиите, ама бързо се забрави. ДЖОНИ ДЕП В БЪЛгарИя :lol:
До последната "медия" - само глупости. Мина и замина. А толкова добър маркетинг трик. Всичките бяха разкрити тотално, но всичко се забрави...
 
От: Как да си видите сайта по БУНАК ТВ ( БТВ )

Да, не си правете труда. Толкова много тъпотии дават по телевизията, че утре даже няма да си спомнят хората какво са гледале предишния ден.

Джини Деп на Спирит оф Бургас....нямаше по-голяма олигофрения. Така, че достатъчно са си таковали върху имиджа, както и бг фейсбука. Имат "добри попадения" и без да им давате материал. :)
 
От: Как да си видите сайта по БУНАК ТВ ( БТВ )

Те мисля че правиха някви репортажи как подобна легална дрога се продава по павильони. Та ако си направите подобен базик, нищо чудно и по бтв репортерите да ви изтипосат с 10-15мин. булшит филм. Представям си темата "незаконна търговия на дрога по интернет, полицията е безсилна да спре наркобароните"
Проблемът е, че Кибер Кольо само това чака. Та за да отчете дейност, може и да ви навести.
Ако се напънат, трудно може да се скриете. Най-добре е да използвате някакъв фрий хостинг с предоставен суб домейн. Изглежда по-ъндърграунд, а и бтв нямат много акъл, едва ли ще им направи впечатление. И за всеки случай африканско или южно-американско прокси при регистрацията на фрий сайта.
 
От: Как да си видите сайта по БУНАК ТВ ( БТВ )

Южно американско прокси може но гледайте да не е бразилско защото партизанката Дилма ще осере пейзажа.:lol:

Най доброто е холандското IP, тези гейове не цепят басма на никой
 
От: Как да си видите сайта по БУНАК ТВ ( БТВ )

Ето един сайт, където се продават доста по-хард неща в сравнение с Кешбърнърс: everyonedoesit.com. Имат и афилиейт програма.

Не е желателно да насочвате вниманието пак към Кешбърнърс, защото и без това вече си имаха проблеми един път (наложи им се да сменят етикетите на хранителните добавки срещу свински грип заради FDA).
 
От: Как да си видите сайта по БУНАК ТВ ( БТВ )

Ето в какво са е превърнала съвременната телевизия:

tv-shit.jpg
 

Горе