Как се прави собствена интернет страница (сайт)

От: Как се прави собствена интернет страница (сайт)

Трябва бая да почетеш.И аз в момента се уча да правя сайтове,но ако имаш по конкретни затруднения и въпроси може да ми пишеш бих се радвал,ако мога да помогна.Желая ти успех:)

Фащай Web Page Maker от webpage-maker.com и като го направиш го качвай в hit.bg
Ako искаш мога аз да ти направя сайта, ме ги слушай тия, аз съм голям талант, пиши ми на ЛС : ]

Можеш ли да ми помогнеш да си направя сайт защото ми е много нужен

От: От: Как се прави собствена интернет страница (сайт)

Искам да задам един въпрос. Взех си домейн,регистрирах го, всичко е ОК.Свързах се с крокминт да ми дадат хостинг.Те ми пратиха FTP настройките,истеглих си Web SEO , истеглих си и темплейт за продукта,който ще продавам и го качих с Web SEO на фтп сървъра, но нищо не се получава...може ли някой да ми помогне.

Само да уточня,че домейна ми е от GANDI.
Едва сега разбрах,че трябвало да въведа DNS,които моят хост са ми дали. В момента ги промених да видим какво ще излезе. Благодаря все пак.

От: От: Как се прави собствена интернет страница (сайт)

Изчетох цялата тема+целия спам:)
Аз също не разбирам много и се уча, но от тука се убедих че най-добрия,бърз и лесен начин и за да имаш най-скорощни успехи е най-добре да си платиш, само не знам колко трябва да отделя и кого да избера, защото не винаги цена-качество отговаря.

здр намерих една програма наречена уеб пеидж мениджър и си направих индекс и другите страници но не знам как да ги качаа в хит.бг малко помощ прадварително благодаря xD

:evil:мойта е готова но не мога да я публикувам??помогнете моля ви. Блягодаря предварително!!!

Деян намери ме на Skype: "niki_98211"

Изработката на сайт не е никак лесна работа. Ние се занимаваме с това от години. Принципно с инвестицията на много време и пари всеки може да се научи как да направи сайт. Но това ли ви трябва? Тепърва да откривате топлата вода? По- добре преди да се захванете сами с работата проучете нещата. Има професионалисти, които могат да направят сайта, от който бизнесът ви се нуждае на разумна цена. Ние от WebXploit ще направим интернет да работи за вас. Cпециализираме в областта на уеб и мобилните технологии. Целта ни е да предоставим бързи, качествени и иновативни решения, съобразени с нуждите на вашия бизнес.
Не е нужно да правите всичко сами!

webxploit-bg.com

Изработката на сайт не е никак лесна работа. Ние се занимаваме с това от години. Принципно с инвестицията на много време и пари всеки може да се научи как да направи сайт. Но това ли ви трябва? Тепърва да откривате топлата вода? По- добре преди да се захванете сами с работата проучете нещата. Има професионалисти, които могат да направят сайта, от който бизнесът ви се нуждае на разумна цена. Ние от WebXploit ще направим интернет да работи за вас. Cпециализираме в областта на уеб и мобилните технологии. Целта ни е да предоставим бързи, качествени и иновативни решения, съобразени с нуждите на вашия бизнес.

webxploit-bg.com

На мени ми мязаш на спамер. Тема от 2007 година дигаш с опит за лик. :D

Имам нужда от някой, дето да отглежда морковите, вместо мен. Каква оферта ще предложите?

На мени ми мязаш на спамер. Тема от 2007 година дигаш с опит за лик. :D

Че е спамер - спамер е .. Но все пак хората четат дадената статия и някой може да намери коментара му полезен :mrgreen:
Лично аз търсих доста и се спрях на един сайт в който всичко е описано. За минимални разходи може да си направите сайт (плащате само за хостинг - домейна е безплатен). Прави се адски лесно (щом аз успях :-o:-o ) . А ето и линка :))
www.kakdasinapravimsait.com

Горе