"който жъне вятър сее бури"... да си припомним ли кой раздаваше репутации наляво-надясно![]()
"който жъне вятър сее бури"... да си припомним ли кой раздаваше репутации наляво-надясно![]()
да де и аз това питам като може да се манипулира с него къв е смисъла,в eBay примерно бутона от който можеш да дадеш feedback се появяваше когато е регистрирана сделка май,но тука няма как да стане защото самата сделка не се извършва във форума,имам в предвид плащането примерно и съответно не може да бъде регистрирана като такава поправете ме,ако грешаМи то може, ако искаш да ти дам 8)
да де и аз това питам като може да се манипулира с него къв е смисъла,в epay примерно бутона от който можеш да дадеш feedback се появяваше когато е регистрирана сделка май,но тука няма как да стане защото самата сделка не се извършва във форума
Извода е,като правите сделка,гледайте не само процента itrader,а и кой го е давал(за предпочитане хора с положителна репутация и по-висок ранг),демек следете не само количеството,но и качеството![]()