Качествени преводи от словашки, чешки и руски език.

Статус
Not open for further replies.

petya77

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
29   0   0
Ръчен превод на текстове с високо качество и достъпни цени.

Преводите се предоставят от мой съдружник, с когото работя. Придържат се към оригинала и се изглаждат, където е необходимо за естественото им възприемане на български език. Проверяват се ръчно от мен.

Цена: 0,01 лв на дума.

Отстъпка:
1. 10% - за поръчка над 50 лв.
2. 15% - за поръчка над 100 лв.
3. 25% - за поръчка над 200 лв.

Плащане: PayPal
1. Предварително - за нови потребители.
2. 50% капаро - за редовни (печени) потребители.

Примери:
От словашки - оригинален текст
Превод:
Вижте най-добрите реклами със Super Bowl 2013

В нощта на неделя срещу понеделник отново протичаше малък американски празник. Става въпрос за финалната среща по американски футбол. Поради тази причина, пред телевизорите сядат над 150 милиона човека, което за рекламодателите е огромно предизвикателство. Super Bowl рекламите са изключителни с това, че повечето се излъчват специално за срещата, които фирмите използват иронично на Youtube каналите с #hashtag (хаш таг, използван и от SocialTV), дори прибягват до crowdsourcing - събиране на информация от масите. Що се отнася до рекламите, приятно ме изненадаха автомобилите и много ме разочароваха бирите, от които очаквах повече.

Срещата беше доста напрегната до края, след като първото полувреме беше дирижирано от Ravens. Крайният резултат бе 31:34 в полза на Ravens.

А кои са моите любими реклами? Погледнете надолу.

От чешки - оригинален текст
Превод:
Разговор: Юри Нови (AllianzDirect.cz)

Юри Нови е маркетингов специалист за онлайн дейности в застрахователно дружество Алианц. Отговаря за SEO, PPC, афилиейт маркетинг, анализ, имейлинг, социалните мрежи и други. Преди това е заемал подобна длъжност в компанията pelicantravel.com, която работи по проекти за продажба на самолетни билети в 5 държави в Европа.

Здравей Юрко, първо искам да ти благодаря, че се съгласи да проведем този разговор. Най-напред искам да хвърлим едно око на миналото ти. Можеш ли накратко да опишеш своята работа във фирма pelicantravel.com, която провеждаше успешна партньорска програма за продажба на самолетни билети? Какво включваше твоята работа като маркетингов специалист? Доколко успешна беше партньорската програма и каква е ситуацията сега?

Здравей! Благодаря ти за въможността да разкажа за миналото ми и над какво работя сега. Също така се радвам, че мога да отговоря на тези, които се интересуват от партньорската програма в Pelikan.cz. Преди това се извинявам за дългият отговор, но мисля, че по темата за афилиейт програмата може да се говори доста.

От руски - оригинален текст
Превод:
Джек Траут ще посети Москва

На 24 септември в рамките на своето световно турне, в Москва ще ни посети един от основателите на съвременната школа по маркетинг - Джек Траут. Не е нужно да напомняме, че Траут е световно признат гуру в областта на маркетинга, създател на бизнес стратегиите „Позициониране“ и „Диференциране“, автор на бестселърите „Маркетингови войни“ и „Позициониране. Битката за признаване“.

В речта си Джек Траут ще сподели с московското биснес общество своя професионален опит и съвременни решения в ефективното управление на бизнеса. Неговата нова презентация „Позициониране: Презареждане“ ще бъде посветена на това, как бизнесът може да бъде успешен в епохата на постоянни изменения и криза.

За контакт: на ЛС или изпратете запитване на имейл mis.mladenova(at)gmail(dot)com
 
Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.

Горе