Колко дена още?

От: Колко дена още?

В конституцията пише " Основното образование е задължително и безплатно. " Следователно, който няма основно образование е нарушил конституцията. Какво право има този гражданин да гласува?

Е да ама правото на глас, кога е обвързано с взето основно. Иначе добре би било промяната в кодекса е задължително средно!
 
От: Колко дена още?

Време е 'експерта' Олигарски да разваля седянката, и да си ходи
[video=youtube;90kbcZrBrpQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=90kbcZrBrpQ[/video]
 
От: От: Колко дена още?

Е да ама правото на глас, кога е обвързано с взето основно. Иначе добре би било промяната в кодекса е задължително средно!

преди да се промени това
трябва да се изработи изцяло нова образователна система
 
От: Колко дена още?

Само на мен ли ми прави впечатление, че към призивите за протест този път се включват и много известни личности, собственици на фирми (публично заявяват, че са ходили на протеста/коментират последните новини), дори едно голямо радио говорят много често за това
въртят и тази песен редовно

:mrgreen:

[video=youtube;qa4z7YNQXzg]http://www.youtube.com/watch?v=qa4z7YNQXzg[/video]
 
От: Колко дена още?

Румънски сценарии


http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/06/26/2090324_stanishev_ako_ataka_ne_se_vurne_v_parlamenta_otivame/


Ако се чудите към кой точно сценарий вървим - ама точно следваме стъпките на Румъния или почти.

Точно преди една година подобни лайна и там. Социалистическата партия прави референдум за свалянето на десния президент. Референдумът е бойкотиран от десните избиратели - гласуват 46% от всички избиратели, като 88% са за отстраняването му. По техните закони референдумът е невалиден, защото трябва да гласуват над 50%.


Долните новини са точно преди 1 година


http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2012/08/21/1891922_busesku_otnovo_e_prezident_na_rumuniia/

http://offnews.bg/index.php/77424/rumaniya-svalya-prezidenta-basesku-s-referendum


Интересно що историята се повтаря по тоя шибан начин. :cry: :cry: :cry: :cry:


Но тука на БСП няма да им стиска, по-скоро ще се ходи на избори в най-скоро време.
 
От: Колко дена още?

Изборите са единствената възможност за упражняване на реална и законна власт от народа в демократичните държави. Откажеш ли се от изборите, отказваш се от всичките си права и после няма какво да мрънкаш. При нас да се ходи на повторни избори би било най-тъпото нещо на света, защото няма нови партии на хоризонта, а старите се явиха на избори само преди месец. Евентуално можеше да има нови преди да бъде назначено правителството, ако никой не надделее в парламента, но вече свърши. Балансът беше наклонен на едната страна и Орешарски събра достатъчно гласове на депутати, за да състави правителство. Ако идеята е да гласуваме сто пъти докато герберастите намерят начин пак да дойдат на власт и да вършат същите свинщини като преди - не мерси. Не искам. Дoкато не се появи нов политически субект с шанс да управлява Орешарски трябва да остане. Предпочитам него пред Б. Б., Цв. Цв., Фидосова и останалата пасмина. Вече има някои добри мерки, които пряко ми наливат пари в джоба. Откакто негово преосвещенство защитникът на олигарсите Бойко не е на власт токът падна с 15%, а ако беше останал сигурно щеше да скочи нагоре пак с толкова. Орешарски също е зависим, но неговите зависимости ми бъркат в джоба по-малко, от бойковите.
 
От: От: Колко дена още?

Да, това днес го четох. Доста интересно ми се стори. BNews и сайтовете, които имат общо с него. Чета и не вярвам на очите си - приставка, която се инсталира на браузъра и блоква тези сайтове. Това направо е велико откритие. По-добро е от някоя ддос атака, която ще отшуми във времето. Направо креативноста няма спирка. Какво следва? Апликация за блокване или редикеркт към техни сайтове (на създателя) или нещо от рода на съобщение, че сайта е заразен. Направо не знам вече до къде ще я докарат. Но явно война се води и то явна за всеки. Рекламодателите ще започнат и те да пищят за това. ;)
 
От: Колко дена още?

аз пък си я сложих тая приставка, предпочитам да чета нетенденциозни новинари, а не свинари.
 
От: Колко дена още?

Оставка до 1 седмица е моята прогноза.
 
От: Колко дена още?

Да виждате протести?!

pechat.jpg
 
От: Колко дена още?

Виж телевизията или радиото. Не са спирали.
 
От: Колко дена още?

Некадърни опити за манипулация. Тия хора им е трудно да разберат, че живеем във времето на информационните технологии. Ако преди 10 този номер вършеше работа, то сега не върши.
 
От: От: Колко дена още?

Да виждате протести?!

pechat.jpg

Кви протести. Двеста души целят депутат с яйца. :) Телевизията няма какво друго да дава, пък и рейтинг гонят милите.

Всички гледат интернет. Кви телевизии, какви вестници? :)
 
От: Колко дена още?

Блинки сигурно са и по-малко от двеста той Гея от куртоазия ги хиперболизира, те протестите я 50 човека я не :)

А иначе това си е чист факт, колко сме свободни - като собственика ти каже, ще пишеш за каквото ти каже - как искате да вървим нагоре в класациите на свободна журналистика :)

Добре, че още не са спрели ФБ и туитъра ей това е истинска свободна медия - медия излиза от медиум или посредник между две страни. Е социалните мрежи са перфектните в посредничеството на тези, които са там и онези които не са и които още мислят, че няма никви протести в БГ.
 
От: Колко дена още?

Блеки, случайно сутринта не бяха хиляди, освен ако монтажиста не е диджействал по пулта. :)

Нашите медии никога не са ставали за нищо. Даже се чудя защо хората още ги четат, особено жълтите. Ти тях чети и пълней. Същото е и с телевизиите. Държавата гние, бизнеса оцелява, ония тъпунгери ленти режат. Баси и новините. :)

И сега, цял ден това дават по БНТ 200 души се бутат пред народното събрание. Страшна работа. Що не ни пуснат нещо като Бразди, повторението. : D
 
От: Колко дена още?

И колко бяха щом са малко значи си сметнал, а иначе и всеки дневните протести и те ли са шепа хора?

Хайде не ми се спори - днес да не Коледа или НГ - та имаше обръщение към нацията от страна на Миков и най-важното е:

Демократичен изход от днешната криза е невъзможен.

Та мечтай си ти за демокрация, като шефа на парламента каза да го духате това с демокрация няма се оправи!!! Царете на манипулацията и пропагандата са признавам ги! А ако не е това, то сериозно не ги слуша главата или са на нещо силно!
 
От: Колко дена още?

Тия, вечерта, са големи. Но сутринта не бяха 1000 както казаха. Имам работа човек, не мога да седя и да броя кой е отишъл на сутрешно кафе пред народното събрание. :) Изход дано има, но няма да е безбилезнен. ;)
 
От: Колко дена още?

Тия, вечерта, са големи. Но сутринта не бяха 1000 както казаха. Имам работа човек, не мога да седя и да броя кой е отишъл на сутрешно кафе пред народното събрание. :) Изход дано има, но няма да е безбилезнен. ;)

Е добре значи са повече от 200 просто да сверим - нали си обективна извадка :)

Изход има разбира се, просто тези на власт още не искат да си я дават. Аз се чудя като са толкова ербап променят светкванично изборният кодекс и нови избори на есен щом са убедени в правотата си какво им прече? Тогава вече масата ще е спокойна и ще им се гарантира и спокойното налагане на мерките, уж за по добро.
 
От: Колко дена още?

Аа, не съм. Просто се видя в някоя друга телевизия. Жалкото е, че не са ги снимали всички на едно от птичи поглед. Странното е, че някой се е сетил и за яйце, нали кафе отидоха да пият. :)

Ще го променят и кво? Всеки мисли, че ще реши проблема. Дано е прав, ама не съм много сигурен, че е. ;)
 

Горе