Колорадския бръмбар пак демонстрира мускули-Спипаха собственика на торент-тракер

Re: От: Колорадския бръмбар пак демонстрира мускули-Спипаха собственика на торент-тра

1. Тази държава не е БЪЛГАРСКА и това го вижда и знае всеки ИСТИНСКИ Българин, това че ти си сляп говори че не си БЪЛГАРИН а Славяно Мангал.

2. В епохата на интернет и глобалните комуникации авторите на филми, песни и въобще продукти подлежащи на защита трябва да намерят начини за избиване на разходите и реализиране на нормална печалба без да ограничават правото на свободен обмен на информация. Ако не могат значи са бездарни като филмите си и трябва да духат супата. Няма да спечелят битката с Интернет, вярвай ми най-много да си го вкарат още по навътре.............

3. Гледам само качествени филми и музика, а това се тези реализирани през 80-те и най-вече 90-те години, почти всичко правено след 2000-та година е пълен ташак и не си заслужава загубата на време, пък да не говорим за пари... за справка виж коментарите в Замунда или Арена под филмите правени преди 2000-та година и след нея.

4. Това че не усещаш как вече 68 години те клатят комунисти и милиционери се дължи най-вероятно на разработения ти свинктер като типичен Славяно Мангал неспособен да прозре ИСТИНАТА за жалкото си битие.

Псувай, няма страшно знам че истината боли дано ти олекне, ти не си виновен....мама, татко(ако имаш такива) и първите седем години

PS

Аз червени ряпи не давам, пък в случая с теб не е необходимо ти сам си е даде като ми я изпрати с което доказа собственото си бездарие и неумение да водиш спор пред очите на всички
1. Ти създаде нова националност - Славяно Мангали. Де ги видя тея? За да се появи някаква националност трябва достатъчно голяма група хора да се самоопределят като такива. В момента ти си единствения който говори за тази националност. Може и още последователи да посъбереш.
2. В каквато и да и епоха да сме в човек природно е заложено желанието да твори и да оставя следи след себе си. Докато има хора ще има и изкуство. Никой харесващ дадено изкуство не би решил целенасочено да доведе до глад автора на любимите си произведения. Ако се гътне, кой ще продължи да пише/рисува/твори това дето досега ни е кефело? Човек може да прецени когато сам си реже клона, на който седи. Интернет ерата няма да затрие нито авторите, нито културата. Ще затрие само досегашните пиявици, които се хранят с кръвта на авторите и крайните ползватели.
3. Да твърдим, че само старото е хубаво е неуважение към опитващите се да пробият в съвременната по-капризна среда с по-лоши условия за творчество. Гледал съм и стари и нови неща. Има като хубави, така и тъпи стари/нови книги/филми/т.н.
4. Явно много си се вживял в книгата на Ивайло Петров "Преди да се родя и след смъртта ми". Ще те върна в реалността за да ти кажа, че няма как който и да е да ме е клатил мен лично 68 години, тъй като аз не съм изкарал все още толкова години живот (същото важи и за този, който нападаш с това неадекватно обвинение). Не е важно кой си мисли, че владее положението. Важен е този дето се смее последен.
 
От: Re: От: Колорадския бръмбар пак демонстрира мускули-Спипаха собственика на торент

За да се появи някаква националност трябва достатъчно голяма група хора да се самоопределят като такива. В момента ти си единствения който говори за тази националност.

Бе то и аз в анкетата към преброяването се определих като Zerg и на религия написах: Волята на Overmind-а (това го видях в 9gag при някво тяхно преброяване в Америка и реших и аз така да се пиша).
 

Горе