Конкурс за дизайн на Лого

От: Конкурс за дизайн на Лого

С прикачване на файл не се получава. Качи ги тук например http://prikachi.com/

Всъщност се получава. Писано е 100 пъти за този бъг във вбюлетина - просто си презапишете мнението.

attach.jpg
 
От: Конкурс за дизайн на Лого

Конкурса не е по правилата, автора на темата трябваше или да го премахне или да се съгласи стях за да се включат повече участници, но...?
 
От: Конкурс за дизайн на Лого

8632982X.jpg


8632985M.jpg


Да се пробвам и аз :)
 
От: Конкурс за дизайн на Лого

Колеги, май ще спра темата защото ме е страх, че ще има 2/3 предложения за Лого. Моля ако има заинтересовани да пишат тук. Не искам да излиза, че не съм коректен пък за да избера лого ми трябват 10ина участника кажи речи. Пишете ако мислите, че не съм прав :)
Благодаря!

Идея и от мен, за да се престрашиш да удължиш конкурса според правилата и да събереш достатъчно предложения от колегите дизайнери. ;)

8633470f.png
 

Прикачени файлове

  • 8633470f.png
    8633470f.png
    63.3 KB · Преглеждания: 5
От: От: Конкурс за дизайн на Лого

Той човека още първия ден се отказа ,според мен има хора ,които са му предложили по ниска оферта и всичко утихна много бързо ,но за тва е пазара всеки се опитва да оцелее както може .
 
От: Конкурс за дизайн на Лого

Не, в този случай човека просто не е сигурен, че ще получи достатъчно предложения и го е страх, че ще се наложи да избира между няколко които не му харесват и в случая просто е оставил нещата така да види какво ще стане.
Просо не му харесват правилата и след, като никой не следи за тези правила, защо ли пък не, чакай да видим какво ще се получи...
 

Горе