Конкурс за лого на български

С какво мога да съм полезен? Не разбрах.

Потребителят Aldim се затруднява с личните съобщения в системата на форума (доколкото подразбирам). Затова моли да му пишат админите на имейла, който е посочил по-горе. Очаква удължение на конкурса, ако разрешите. Действително в този сектор конкурсът е "невидим" за дизайнерите. Добре ще е да го преместите при конкурсите. Предполагам, че потребителят няма достатъчно права, за да публикува конкурс и затова го е постнал в неподходящ подфорум. Ясно се вижда, че е запознат с правилата. :)
 
Здравейте, въпреки молбите ми не получих отговор от администраторите на мейла ми [email protected]. Имах нужда да обсъдя с тях, как да постъпим при положение, че от една страна от моя гледна точка конкурса не бе успешен, както като активност, така и като предложения. От друга, като инициатори сме обявили условия и награда. Какво се прави когато ничия разработка не бива избрана?
 
Блинки супер неадекватен :D
Човек, не следя всички 200 теми. Като не му допада нещо, си казва. Иначе може да ми пише налично да разискваме, вече сме си писали там. Какво има толкова да си адекватен? А ти влизаш както винаги супер адекватно. :)
 
@Aldim според правилата с които си запознат до сега трябваше да си избрал лого и да си се разплатил със победителя, независимо колко души са участвали и независимо с какъв бюджет е конкурсът. Вие когато пускате конкурс се съгласявате със всичко това!
Понеже срокът е изтекъл и все още не сте определили какво следва. По добре побързайте защото влияе лошо на репутацията ви във форума.
Съветът ми е, незабавно да предприемете мерки казусът да бъде разрешен - също така, ако решите да удалжавате срока на конкурса е редно да увеличите и бюджета, за да е честно спрямо вече участвалите със свои предложения съфорумци.
В крайна сметка не съм някакъв фактор във форума и може да не приемето насериозно мнението ми, това е ваш избор. Просто не искам да има нови подлъгани дизайнери които си хабят труда на вятъра и всеки който организира конкурс трябва да е на 100% наясно че тези пари може и да ги хвърли навятъра. Никой конкурс не може да гарантира на на сто процента много и добри предложения, разберете го!
 
Вариантите са:
Да се избере победител и да му се изплати договореното възнаграждение, независимо дали варианта ще се използва защото сте цитирали, че сте запознат с правилата. Или да се удължи срока на конкурса - дизайнерите щом са участвали с предложения вероятно са съгласни с условията в които е упоменато, че срокът може да се удължи по-приценка на възложителя. Ако се избере вторият вариант е добре темата да се примести от модераторите в подходящият раздел на форума с етикет конкурс за.
Другият вариант е да се изпълнят правилата.

ПС.: Според мен за да се улеснят бъдещите конкурси, трябва да се въведе правилото, авторът на конкурса да има право по-негова приценка да удължи крайният срок само 1 път за не повече от 7 календарни дни, ако не му допадат предложенията или това да става само със съгласието на по-голямата част от участниците.
 
Последно редактирано:
Здравейте,
господин администраторе. Независимо колко теми следите, трябваше да ми пишете на мейла както нееднократно Ви помолих. Едносричният и разкъсан маниер на общуване в този форум е напълно неуместен за обсъждане на някакъв въпрос, още повече когато Ви написах от ясно по-ясно, че имам нужда от съвет. Преди да продължа, държа да подчертая, че парите за конкурса ще бъдат изплатени във всички случаи и не това е проблемът. Проблемът е, че Вие или друг в системата ви проявихте несериозно и безотговорно отношение, което доведе до; -1- Резултатът е напълно незадоволителен; -2- Поставихте и мен и участниците в неприятно положение. Може ли да отговорите защо след като конкура беше публикуван в секция Freelance Jobs & Projects, бе преместен от там? Защо не ми отговорихте на въпросите по време на конкурса? И най-сетне как да дам наградата и на кого ?
 
Моля администраторите да съобщят адрес на електронната си поща, на която ще изпратя фирмени данни за издаване на фактура от тях. След получаване на сумата, администраторите могат да предоставят парите на когото преценят.
 
Последно редактирано:
Тъпчо, Администратора не играе роля в конкурса ти, освен че ти предоставя място във форумната си система. Дали ще ти пише, или не си е негова работа. Не си първият олигофрен, дето не може да си завърши конкурса, че да трябва да ти се обръща специално внимание.
 
След като не ви харесват предложенията имате право да удължите срока на конкурса, след като сте го упоменали в условията.
Това може да стане и като пуснете нова тема, и да направите препратка от тази с линк към другата примерно или просто да напишете новите срокове в тази тема.
Победителя го избирате вие, следователно можете да се свържете с победителя с лично съобщение във форума или както пожелаете и да се разберете за документите, файловете, изпращането на възнаграждението и други. (За големи проекти могат да се използват услуги за гарантиране на сделки като ескроу срещу съответната комисионна.)
Администраторите се сезират само ако са нарушени правилата в конкурсите.
 
Моля администраторите да съобщят адрес на електронната си поща, на която ще изпратя фирмени данни за издаване на фактура от тях. След получаване на сумата, администраторите могат да предоставят парите на когото преценят.
Здравейте,

Администраторите нямат нищо общо с конкурсите, освен със следенето те да бъдат спазвани правилата им и протичането. По правилата, написани тук, наградата е гарантирана, което означава, че се поема риска при пускане на конкурс, да се избере някой от участниците, ако е нужно да се удължи срока, или да се премести темата на по видно място, с това мога да съдействам. Ако човек не иска да поеме риска винаги може да пусне обява за направа на проекта му, като си избере и съответно дизайнер или друг изпълнител към който да представи заданието си. Така няма риск, имаш повече концепции (които се получават при конкурс, но с вече споменатия риск).

Ако нещо мога да съдействам, пишете ми на лично. Там мога да разменя мейл или други данни.

Поздрави и успехи.
 
Здравейте, пиша до участниците в конкурса за ново лого на метромедия. Тъй като не бихме могли да определим 1 победител, решението ни е да разделим наградния фонд между участниците. За съжаление не мога да се ориентирам в сайта къде мога да видя всички предложения/ участници. Бихте ли ми посочили това? Моля всеки от участниците да пише на мейла [email protected] за допълнителни уточнения.
 

Горе