Купувам: Купувам adsense акаунт/и

От: Купувам adsense акаунт/и

За шамари не знам, но както казах, като нищо може да изядете някоя глоба за не декралирани данъци. За гугъл вие сте титуляра и плаща на вас, съответно подава информация за вашата печалба пред данъчните. Това кои го ползва не ги интересува, защото по принцип не може да го ползва друг, освен това всичко е валидирано с адрес и лична карта - картата на титуляра.

Така, че в общи линии да си продадеш адсенсе акаунта, е все едно да си продадеш личната карта или банковата сметка...
Може ли да ми кажеш къде пише че Google подавал информация на даничните в България ?Очаквам да ми пратиш линк или каквото и да е ;)
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Може ли да ми кажеш къде пише че Google подавал информация на даничните в България ?Очаквам да ми пратиш линк или каквото и да е ;)

гошо подава на ирландското нап. от там нататък е въпрос на желание на българското
 
Последно редактирано:
От: Купувам adsense акаунт/и

Да всъщност от както офиса за Европа го преместиха в Ирландия е малко по-така.... понеже вече са в сила законите на ЕС, а България е част от ЕС. Но е обществена тайна, че за да те проверят трябва някой да си направи труда да те "насоли". Също така, парите в Western union остават доста малко "следи", не са като трансферите по-банкови сметки. Естествено всеки е длъжен да декларира приходите си, иначе - в съда.
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Продължавам да купувам адсенс акаунти, дори и с вързан gmail към тях, което ще вдига още цената! Нека пишат само сериозни хора. Променям малко правилата. От вас искам на ЛС или тук да ми изпращате следните данни:
1. На колко време е акаунта в адсенс/гмейл акаунта (евентуално ако го продавате). Пращайте ми само верифицирани акаунти!
2. Вашето предложение за цена.
3. Вашето предложение относно начин на плащане. (имайте предвид, че първо получавам акаунта след това изпращам парите, един вече ме измами след като му пратих парите и то с 25 лв. смешна сума, явно човека доста е закъсал, както и да е няма да му правиме мръсно).
4. Кратка история за акаунта, дали е имал наказания, история на парите.

Цената на един адсенс акаунт се формира от това колко е стар, колко пари са минати през него (колкото повече толкова по-добре), дали е верифициран в България, ако има верифицирани американски или австралийски адсенс акаунти, давам луди пари за тях! Успех!
 
От: Купувам adsense акаунт/и

и аз имам няколко акаунта за продажба ако все още е валидна обявата
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Темата все още е валидна, но на колегата от предишния пост се оказа, че акаунтите му не са верифицирани. Аз бих купил още няколко акаунта на добри за вас цени! Очаквам вашите предложения!
 
От: Купувам adsense акаунт/и

не са веритифицирани само за тебе не и според гоогле :)
както и да е за 10 лв няма смисъл
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Не ми се спори с теб, всеки знае, че трябва да има минимален праг за да бъде верифициран един акаунт. Показах ти таблиците според правилата на гугъл. Имат минимален праг от 10 евро, за да ти изпратят писмо до адрес. В твоя акаунт, който ми показа нямаше никакви направени пари от самото му създаване. Ако имаш верифицирани акаунти с радост бих ги купил от теб, но няма как да ме убедиш, че акаунта, който ми показа е верифициран. Все пак за да се уверим и двамата кой е прав и кой не, ти предлагам, ако искаш да ми дадеш администратор (не главен), за да направя един рекламен елемент и след като припечели 10-20 евро, ако до 3 дни не е получил съобщение, че е изпратено писмо за потвърждение на адреса то ще купя от теб акаунта с още една нула отзад :)
 
От: Купувам adsense акаунт/и

акаунта е веритифициран
когато е регистиран ги нямаше тези правила :)
иначе успех може да излъжиш някой пубер
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Искам да изкажа благодарности отностно коректността на г-н roskobe.
Първо ми даде правата, а аз след това му заплатих. Който реши да се раздели със своя ненужен адсенс акаунт, нека пише в темата или налично! Предлагайте своите цени и аз просто купувам ;)
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Много интересна тема ! А някой да е чувал за КРАДЕНИ АКАУНТИ ? Питам , защото преди 3-4 месеца ми задигнаха акаунт с над 1500 лева в него , как смениха всичко пароли , телефони и т.н не ми стана ясно , но явно е било много лесно ....
Като гледам явно могат да се сменят и Имената и начина на плащане също и получателя , което ме навява на мисълта ,че тези пари повече няма да ги чуя и видя , но все пак някой да знае , кой краде подобни профили ? бих искал да го съдя докато остане на улицата по долни гащи ..... Мисля , че темата е подходяща , тъй като може някой да е получил предложение да закупи и моя профил или самия крадец да прочете темата... Ако някой може да ми даде валиден емайл за връзка с гугъл ще съм много благодарен !!! Писах вече на 2-3 , които ми дадоха познати и т.н , но от месец още не съм получил отговор 100% има как да стигнат до извода , че профила е бил мой и е откраднат по най често ползвани IP адреси и много други методи , но не мога да се свържа с тях по никакъв начин , тъй като телефона е сменен , достъпа до имейла ми е заличен буквално нямам никакви данни от средата на юни/юли месец.... Ако някой успее да ми помогне съм готов да му дам и възнаграждение дори да не успея да върна парите поне да го намеря , кой е искам да му подаря още 1 профил :) Благодаря предварително , и ако поста ми е неподходящ много се извинявам първо съм нов , второ не намерих по подходяща тема от тази. Извинявам се и на собственника , ако прецени това за спам. Поздрави
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Здравей, до сега аз съм купувал акаунти с най-много до 50 евро в тях, които не са теглени поради наличието на минималния праг от 70 евро... Но имаше един пич, който ми каза, че има 5-6 и в тях има по повечко парички. Ако не ме лъже паметта 550 евро в единия и го продаваше заедно с тези пари. Същия този човек ми предлагаше и да ми даде код, аз да му правя пари на неговия акаунт и после той да ми ги дава(?!)... но мисля, че същият този човек (не желая да споменавам името му) прави това което правя и аз с адсенс акаунтите и в последствие каза, че не иска да ги продава...

Доколкото разбирам от коментара ти е заминал целият гмейл профил, сменен гсм номер + парола това практически е невъзможно, защото преди да смениш гсм номера с друг то ти на стария си номер трябва да получиш 5 цифрен код да потвърдиш. И накрая излиза, че въпросния хакер е хакнал и телефона ти и такива усилия за 1500 лв.?!
Доста странен хакер хаха... Ще потърся подходящия имейл адрес да пишеш на гугъл и след като го намеря ще ти го пиша на ЛС. Успех.
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Благодаря за отговора , ако успееш да помогнеш евала ще почерпя ! Относно смс-а не получих такъв просто смениха всичко и дотам а да хакнат телефона ми е невъзможно просто не си го представям , как ще се случи и не съм чувал подобно нещо , но факт ! ... Поздрави
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Това, че си си добавил телефона в Gmail/Google НЕ значи нищо предвид, че ръчно е трябвало да бъде активирана опцията за двойното потвърждение, както и при съмнителни опити - да праща и e-mail, и SMS. Тук e трябвало да има 4 тика + 2 зелена тика. Тук e трябвало да пише в зелено „ВКЛЮЧЕНО“ (ако е била активирана 2-ната защита). Друго май няма.

Но да, гарантирано дори и горните неща да са били направени така, както трябва и обясних, то ПАК може да ти бъде хакнат акаунта. Как?

• Stealer: Теглил си KеyGеns/Crаcks/Pаtchеs от p2p / wаrеz;
• Remote hijacker: Имал е достъп до харда ти ИЛИ е можел да управлява/бута из компютъра ти. Просто е да се изкопира цялата Chrome/Firefox папка, да пуснеш Gmail-а и да смениш данните за тел. и други, след като се ползват твоите trusted cookies. Или чрез remote начин е пуснал браузъра ти и сменил пак нещата, пак през твоя Desktop, с твое незнание, но от твое име (и PC/машина/устройство);
• Хакнат/боклук App за smartphone, който си дръпнал и ти е „leak“-нал cookies и специфични измишльотини, благодарение на които пак да бъдат сменени данните.

Щом не си получил SMS, то определено е бил Pro. Или определено не си бил включил двойната защита и другите тикове.

Общо взето на 6 месеца поне е добре тотално да се сменя паролата (30 букви малки и големи, 15 цифри, 10 символа). И 2-ри backup телефонен номер добавен (майка, татко, др. роднина, etc. 2-ра SIM).
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Над 5 годишен акаунт, мога да се разделя с него да кажем с четири цифрена сума... 5000лв.

Плащане и предаване на пароли само на лично(на уговорено място), на ръка.
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Купил съм два 5 годишни акаунта на цена от 150 лв. като и в единия имаше 15 евро. Какво може да ме накара да взема твоя акаунт? Щом ти е толкова скъп ползвай си го... :)
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Купил съм два 5 годишни акаунта на цена от 150 лв. като и в единия имаше 15 евро. Какво може да ме накара да взема твоя акаунт? Щом ти е толкова скъп ползвай си го... :)

Естествено че ще си го ползвам, кой ще ти продаде 5 годишен акаунт за 150 лева!

Единственият начин е да се откаже да се занимава с сайтове и тем-подобни.

Между другото, в момента гугъл адсенс не удобрява сайтове както едно време.
 
От: Купувам adsense акаунт/и

Един пич 2-3 поста над твоя продава един за скромна сума от 5000 лв.
Пиши му, със сигурност ще се раздели за такава цена ;)
 

Горе