Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

От: Re: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Току що ти дадох отрицателна, написах и причината, но все пак тя не е само една:
1. Дразниш с поведението си - не спираш да обсъждаш темите в пазара
2. Ръсиш простотии на ляво и дясно
3. Обиждаш без да ти пука
4. Държиш се нагло
5. С нищо не си показал, че заслужаваш плюс
6. Ако беше прочел мнението ми в другата тема, може би щеше да се замислиш, че цялата ти тази тема е безсмислена
7. Ако се стараеше малко повече щеше да е различен ефекта - ама на, държиш се като ощипана девойка, само защото някой ти е направил забележка.

Айде наблъскайте ми сега червените, имам си достатъчно зелени да компенсират :)
Да донаякъде си прав , може би и напълно , обижданиците и наглото поведение не са безпричинни. Знам, че няма смисъл. А бе как да е , всичко е ок , стига с тия разправии , ама ощипана девойка ? Въпроса на темата беше " Кои са тези идиоти ( да наистина са идиоти) които дават репутации от типа на ( дал съм примери в първия пост ) и откъде това самочуствие на всички " . Както и да е ............................
 
От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Абе някой знае ли кой акаунт държи рекорда по най-много отрицателни репутации:)То акто гледам май Катцаров ве избие рибата по този показател
 
От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Той фенчето си ги трупаше по друга логика. Искаше да е първи независимо дали отпред - назад или отзад - напред.
 
А въъй аз съм бил най-горе.
Katsarov, не само, че съм прав, но и съм сигурен в това. Порови се за това как почнах аз в този форум. Малко са хората като Caprice да речем с блестящ старт. Всеки допуска грешки, но пък и това ми харесва тук, че вместо веднага да бъде прокуден и обявен за нещастник, му се дава шанс за нещо повече. Ей ти го примера с мен. Бях като светофар на булевард - светещ в червено отвред. Поучих се от грешките си, та е ме на сега къде съм, което малко ме учудва де :Д
Включвай се в теми в които мислиш, че ще можеш да помогнеш, т.е. теми само в които си компетентен. Избягвай пререкания с потребители, а още повече със "стари кучета". Промени си тона, на мааалко по-мек.
Количеството тук няма значение, а качеството. Мненията са важни, но тяхното качество е по-важно.
Ще ти кажа аз какво правя, а ти ако желаеш си вземи поука:
1. Избягвам каквито и да е било пререкания, освен в случаите в които съм 99%+ сигурен, че съм прав.
2. Избягвам каквито и да е било коментари по дадени оферти, освен ако тази оферта не ми се стори явна измама/не съдържа в себе си *
3. Говоря само по теми в които съм компетентен - Wordpress/VPS/Dedicated hosting
4. Старая се да помагам на хората с проблемите им, защото мнението, което би ми отнело 2 минути да го напиша не е нещо, което да ме лиши от кутия цигари да речем
Това е основата, остатъка - е той просто си идва.

Впрочем, като пишеш и слагаш препинателни знаци - залепвай препинателния знак до последната буква от предходната дума, че оставяш неприятно впечатление с неграмотност. Сбъркана дума е по .. хъм, как да е, ама с тези точки, запетайки и т.н. се набива на очи и дразни дори :)

Нямам нищо против теб, просто колегиална критика на която и аз бях подложен в началото, че дори и доста по-груба :) Свикваш или не - твое е решението. Това може да е форум, но е форум за бизнес, а в бизнеса дебнат както акули, така и щуки.

Добавка: Предложи някой път услугата си безвъзмездно. Аз съм го правил не веднъж и два пъти. Не защото съм богат и нямам нужда от финансови постъпления, а просто защото нещо което ще успея да свърша за 2 минути, може да изгради контакти от които може да изкараш стотици (и да случи ми се благодарение на форума). Всичко е въпрос на такт, възпитание и правилен подход.
 
От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Абе я щракни един скрийншот на репутацията да видим малко сеир :lol:
 
От: От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Абе я щракни един скрийншот на репутацията да видим малко сеир :lol:

:) Давал съм цитати в темата , има и нови като " марш от форума " , "уууу аре вонка " и такива , ама ...
Защо не мога да разбера кой е дал репутацията ? :D
 
От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Дай скрийншот ве ;)



едит: не може всички, само последните, аре снимай да видим ;)
 
От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Хах, мерси :D ... Защо показва само последните репутации ? Може ли всичките например ( за да дам скрийн и да се посмеем задружно ) ? :)

--------------
Latest Reputation Received (-33 point(s) total)
16-04-2011 00:17
Тема: Google SERP Rank vs....
уууууууу аре вонка
15-04-2011 23:51
Тема: Къв е тоя форум, кви са...
ktomov: Започна наистина да прекаляваш с изказванията си
15-04-2011 23:34
Тема: Къв е тоя форум, кви са...
ALANFORT - ARE ZELENEI
15-04-2011 23:31
Тема: Къв е тоя форум, кви са...
ti go naprai da e veselo tva
15-04-2011 23:15
Тема: Къв е тоя форум, кви са...
------------------------------------
 
От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Ае дай скрийншот да е реално всичко ;)
 
Йаху, аз присъствам :)
Katsarov, ако послушаш съветите ми, аз ще съм сред първите които ще ти плеснат зелена точка.
 
От: Re: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Йаху, аз присъствам :)
Katsarov, ако послушаш съветите ми, аз ще съм сред първите които ще ти плеснат зелена точка.

Обещавам. :) :D
 
  • Like
Реакции: naix
От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

8)Показвате само отбрани репутации.Ебахти корупцията се вихри тука.Дайте IBAN и аз да се включа към престъпната група
 
Показват се последните 5 - оплакванията към vBulletion solutions ;)
А да и предвид последното мнение, някой със сравнително голяма репутация, би ли цъкнал едно зеленко на katsarov за стимул, че аз съм възпрепятстван в момента от системата?
 
От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Язе нема да цъкам, че един ден(дай Боже) като светне гьотере у зелено, няма да можем да го запрем...
@katsarov, като един от тези, който по принцип гледа(ше) да влиза в конфронтации с новите "гении" във форума и да им пъха ръцете в усмирителна риза, бих ти препоръчал да забавиш темпото. Наблюдавал съм доста потребители, които в началото идват с гръм и трясък, а после или изчезват во веки, или намалят броя на мненията и пишат там, където са компетентни(както по-горе ти казаха).

Резултатите са гарантирани!
 
От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

От няколко месеца чета форума, но преди седмица или по-малко се регистрирах. Не знам другите по каква причина се регистрират, но за мен мненията, разсъжденията на някои потребител/и ме кара да го направя тук или в друга такава общност. Хубаво, че потребители като Кацаров са малка част от този форум. Бяха ли мнозинство това щеше да стане българският вариант на DP.

към katsarov: нищо лично, но не може във всяка втора тема да пускаш мнение. Нито имаш опита, нито знанията за това. Не си ли вземеш поука, още доста време ще светиш в червено и хората тук няма да те вземат на сериозно. Сещам се за още един такъв случай като теб, който ми направи неприятно впечатление: v3sk0z.
 
От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Няма как да не се отбия във форума преди сън:) честно казано посмях се с тази тема:) Katsarov- pls, не оставяй празни места като пишеш, както ти падне, спазвай пунктуацията малко. Може да се сдобия с червена точка, ама отдавна ме дразни като видя такъв коментар, пък темата ме провокира да отправя тази молба към теб. Много дразни и не е четимо:( С тази тема не знам дали ще се появят много зелени точки мхм.. Интересни мнения има обаче, има хора със супер съдържателни мнения, от които може да научиш много и честно казано и да искам едвам успявам да им дам зелени репички, защото системата ме спира.
Успех!
 
От: Къв е тоя форум, кви са тия хора ?

Единственият ти проблем е бил това, че си се опитал да станеш център на внимание :) Това могат да си го позволят само тези които са си прежалили цвета на квадратчетата. Ти определено не можеш да си го позволиш (най-малкото защото пускаш подобна тема - т.е. - пука ти), за това е необходимо да вървиш по релсите редом с другите :) Има малки изключения, но те задължително изискват много, много ипит, познания и прочие подробности, които явно си подминал в еуфорията :)
 

Горе