Мнения, съвети и критики

Мерси, ще го имам предвид. Слайда нарочно е направен статичен, за да не показва всички новини, а само някой определени, които предизвикват повече интерес. Горното меню ще се допълни, но след време, че сега просто няма смисъл. За рекламите няма проблеми от Гошо, но пък винаги може да му скимне да ме накаже :) за уиджетите ще си помисля, преди имаше за времето ама май няма много смисъл от подобни глезотии.

Да де, ама то и не ги върти. За това се чудех дали да го нарека така. :) Това с уиджитите е пример, че е нужно нещо да подаваш, за да може да има и да се задържат за нещо, освен за новините. Така де, за всеки по нещо. :) Аз примерно влизам с inews заради програмата. Добре е структурирана и поднесена. :)
 
От: От: Мнения, съвети и критики

Осигури ми бюджета на днес.бг и трафика, пък новините мога да ги пиша 3 пъти по-добри от техните. В момента най-четени са клюките и на това се набляга. Каквото търсенето - такова и предлагането
Демек сайта е от тияпа който споменах?
Тогава няма какво да обсъждаме, просто го пълни с "шокиращи" и "апетитни" постове
 
От: От: От: Мнения, съвети и критики

Демек сайта е от тияпа който споменах?
Тогава няма какво да обсъждаме, просто го пълни с "шокиращи" и "апетитни" постове

Щом новините се споделят и коментират ще си го пълня :)
 
От: Мнения, съвети и критики

Всичко казано до тук добре, но само на мен ли ми прави впечатление, че има страшно много поставени рекламни полета, на сравнително малка площ. Вярно, че искаш да го монетизираш с платена реклама, но текстовете в статиите се губят някак си, заради всичките рекламни карета.

- Хубаво ще е и да добавиш и Г+ коментари, доста хора коментират или предпрочитат да коментират през Г+.

- На индекса нямаш мета описание, а на вътрешните страници виждам, че има само opengraph описание, хубаво ще е за в бъдеще да ги добавиш тези неща.

- Гледам, че и сайтмап липсва, инсталирай си Google XML Sitemaps и си добави сайтмап-а в google webmaster tools.

- Може да помислиш и за кеширащ плъгин, защото и скоростта на зареждане не е много добра.

Поздрави, ако има нещо питай :)
 
От: Мнения, съвети и критики

Добре си е само сложи повече теми да се показват на една страница, че така 5 са малко.
 
От: Мнения, съвети и критики

Аз съм сложил ADBlock и реклами няма, но като го забраних за сайта наистина рекламите са сложени зле. Например под навигацията е отвратителен банера. Имаш много голямо пространство отзад. Може да пробваш с някоя background реклама, ще изглежда по-добре сайта и няма да е толкова грозна рекламата. А пък относно темплейта - ако сам не си го барнеш - никога няма да получиш желаното.
 
От: Мнения, съвети и критики

Благодаря на всички, ще отсея мненията, които са ми направили добро впечатление и ще се опитам да подобря сайта :)
 
От: Мнения, съвети и критики

Да се вкюча и аз :) Намали малко броя на рекламните полета, както те посъветваха колегите по-горе, защото наистина се губи текста. Оправи си и рекламното каре на EasyAds горе по менюто, защото поне при мен излиза извън рамките на хедъра и стои не много добре. Както ти казах и преди, преведи темата изцяло и добави притурки в сайд бара, за да не стои така бял и празен. Последно гледам снимка от HotArena, но не си посочил, че си я взел от тях. Виж как стоят нещата ако за в бъдеще ще публикуваш такива снимки или текстове от други сайтове, винаги цитирай и посочвай първоизточника, за да си нямаш проблеми за съдържанието. Когато сайта ти е нов заради такива неща някой недоброжелател като нищо ще го докладва и иди се оправяй след това. Успех!
 
От: Мнения, съвети и критики

Цитирал съм ги и съм пуснал линк към тях :) в това отношение съм коректен за разлика от други :)
 

Горе