Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

тъз държава гадна не става за нищо. нали избраха онази кифла на Цветанов приятелката там, в съдебната власт, та то и от там може леко да се е прецакало нещо. но като гледам как започва кариерата си, не съм оптимист, както не бях и продължавам да не съм за правителството на ГЕРБ. но е факт - не е редно да се играе по рпавилата, защото явно те не работят за нормалния гражданин, защо пък и той да го прави. то това е двуписочно все пак. а тази пианица ствииски се налива и в Русия, както видях и четох по весниците. и педала рус пак се е качвал да кара така. дано се прибие някъде, не защото не ме кефи, но така поне ще изчезне някой, който застрашава живота на околните. ако беше нормална държава в момента щеше да е в затвора и да си взима поука, а така на свобода както му се е разминало, що за урок му дава съдебната ни власт и обществото? никога няма да се оправим.
 
От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

Още 20 години пак няма да са ни достатъчни да се оправим. Ся почнаха да се опакват, че нямало специалисти в Бг и как всички бягали зад граница. Ами толкова време се подиграваха с труда на хората, но пък и не си вземат поука. Жалко е само, че ромите стават все повече.
Гледах едно интервю преди време във връзка с това, че за да си получат помощите трябва да работят няколко дена (седмица може би) да метат улиците. И интервюираната циганка вика : Ами то ако е така, ние ще се хванем на работа.
 
От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

Мен ме потриса поредното доказателство за курумпираността на съдебната система. Не се сещам за една сфера, в която всично да е наред. Ей така за успокоение. Някой сеща ли се?
 
От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

Въздухоплаването и в частност терминалите по летищата за заминване, май те са си наред най-много.

P.S. Само оправили ли се съдебната система, всичко ще се оправи в БГ, ама .....
 
Re: От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

P.S. Само оправили ли се съдебната система, всичко ще се оправи в БГ, ама .....
Да, оправили се това, то ще повлече хиляди неща наред. Те за това и от Брюксел ни нахраниха най-вече. А сега като гледам и кой се качи там, на Цветанов приятелка, не вижда светло бъдеще в тази насока. Изглежда яко малда и зелена и предполагам е там за да поема удара на пичовете дето ще си правят врътката. Всичко толкова яко е засмърдело, че не виждам преспективи, камоли да се оправим някога. Абе едно е важно - не се давайте. И следващите ще са красавци от класа. И на тях ще им видим корония номер, но се плаша най-вече от факта, че това малко или много обезверява народа и го прави по-нещастен. Всеки път като погледна по улиците имам чувството, че все по призрачни тела се носят - никой не те ебава, живее си с проблемите, които са изцяло обвързани със сметки, оцеляване и подсигуряване на семейството, което и е № 1, а дргото все едно не съществува. Преди време си спомях мои приятели имаха проблеми с това, къде да почиват, как да се скрият от любовницата си, как да не предизвикат смях в ображението си ако направят това и това, а сега - всеки с парични проблеми и притиснат от гнусните правила на държавата. Грозно е и ако не се промени ще стане яко зле. Ама като те управляват само алчни хора, то какво да се очаква?
 
От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

Във връзка с това, дето каза Блинки - Пирамидата на Маслоу.

maslow-pyramid_bg.jpg


Няма как да е друго, като 90% са на първите две нива на пирамидата....
 
От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

А ти на кое ниво си тео, да не би да си на ниво абсолютно съвършенство, че се изказваш така ласкаво за нашата изстрадала държава и сънародници. Вместо да мразите всички и всичко, вземете направете нещо, за да оправите малко нещата. То само с песимизъм и омраза не стават нещата. Мразя това, мразя онова, тоя човек на еди кой си, оня - на някой друг. Само че, когато излезете навън, виждате, че нещата не са много по-различни. Бачкане му е майката и те това е.
Рядко си губя времето да пиша коментари по политически теми, ама не издържах този път.
 
От: От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

А ти на кое ниво си тео, да не би да си на ниво абсолютно съвършенство, че се изказваш така критично за нашата държава и сънародници. Вместо да мразите всички и всичко, вземете направете нещо, за да оправите малко нещата. То само с песимизъм и омраза не стават нещата. Мразя това, мразя онова, тоя човек на еди кой си, оня - на някой друг. Само че, когато излезете навън, виждате, че нещата не са много по-различни. Бачкане му е майката и те това е.
Рядко си губя времето да пиша коментари по политически теми, ама не издържах този път.
Едвам се крепя на третото ниво да ти кажа. Оптимистично обичам всички, а от бачкане ми е излязла вече и гърбица. Само дето само с бачкане не става, требе и акъл. Акъл да видиш, че темата хич не е политическа. Или за теб съд и политика са със знак равен?
 
От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

Само ще кажа: каквито хората, такава и държавата. Че Ставински не е цвете, не е ! Ама и оня - да, оня... така наречен баща, е много за уважение...

Освен това, вижте цифрата, която са получили от дарения и дали пък тези пари не могат да си ги приспаднат. Това е чист бизнес... Хората са материалисти.

Не, държавата - в нас е проблемът, само че никой не го осъзнава, щото разсъждава по шаблон.
 
То хубаво ние сме криви. Аз съм повече от съгласен тук. Но нали и там са се качили такива майнуни да ни клатят. И те като хора с власт трябва повече да набиват етика и морал. А сега като тази пианица е на свобода и си прави каквото иска си представям какъв пример съдебната система дава на престъпния свят и в частност на тия които имат гениалната идея да се качат пили. Хпрата са станали алчни и материални същества, които мачкат всичко свято и човечно, за да се продадат за някои друг лев/евро/долар или там каквото е на мода. За нищо не стават, и това е факт. Вече не може да имаш доверие на всеки, който се опитва уж да бъде добър с теб и това за жалост е вече нарастваща тенденция, която ще продължи. Проблемът е не само в хората, проблемът е предизвикан и от средата, в която те се намира, тази която им е ежедневие и нон стоп ги премачква. И процеса седи все така затворен. докато самите те не супеят да се отърват от това, което реално ги вкарва в това и прави всичко останало такова. Та както е долу в народа, така е и горе във властта, само че там се оперира на по-големи порции. Всеки знае, че и те са били долу и там ценостната им система най-силно се сдухва, все пак са около изкушения. Някои ще кажат, че е нормално, други ще искат да са на тяхно място, трети ще се продаде 100 пъти за да е там, но никой няма да застане с истински и човечни ценности, за да бъде максимално полезен на себе си и на тези, които са му гласували доверие. Факт. И това е най-депресиращото в случая.

В конкретния случай искам само да кажа, че не само наблюдавам пълна олигофрения, но и се чудя как е възможно тя да тече в посоката, в която се предполага да напълно погрешна. Това и да искам не мога да си го обясня. Ако сега бяха го тикнали тъпата пиана свиня, в момента нямаше нито да се говори за това, нито да има конфликти и нередности по този случай. Но не, по лесно е той си плати, няколко костюмирани евнуси да се застъпят за него и той да офейка на майка си в п....провинцията, за да се потули случая и народа да се кротне. Но никой не забравя такива гадости, особедно като знае, че следващите на пътя, застанали пред джипа на някоя пианка, може да се техните деца. Тогава пак им кипва и всяка новина за него е още масло в огъня.

Пирамидата на Тео (на друг е, но той я постна, значи за мен, графиката е негова тук във форумаю :) ) е едно доказателство как истинския индивид трябва да бъде устроен. И така трябва да бъде всеки един от нас, за да може да се движи с по-бързи темпове. Аз лично гледам да се придържам към нея, знаейки, че плътно следвайки ще съм по-близо до постигане на целите си, токолкото ако започвам да разсъждавам от долните нива на горе. Пирамидата на Маслоу я виждам за н-ти път. За това и започнах така темата. Малко ценностно и духовно, но силно се надявам това да не е заличено в повечето хора, защото те реално материалната заблуда, която е даже нивото под жизненоважните вода, храна, подлсон е взело връх в тяхната пирамида. Което е жално и тъжно. А единствения начин да се променят е да да се обърне на 180 градуса - отгоре на долу, да се сменят върха с дъното й. Сами преценето колко това е възможно. ;)
 
От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

Максим Стависки не иска парите на Мануела

Световните шампиони по фигурно пързаляне са потресени от съдебното решение
Максим Стависки и Албена Денкова нямат никакви претенции към Мануела Горсова за парите, постановени от съда за разходи.

"Въпреки че аз не ги представлявам в този процес, Албена ми се обади по телефона и от нея научих, че такива пари те нито ще претендират, нито пък ще си позволят да получат от Мануела. Това е изричното намерение на Максим и Албена. Неприятното в случая е, че заради правна некомпетентност се стигна да искат пари от Мануела", заяви защитникът, според когото тази абсурдна ситуация се дължи на неправилно заведен иск.

Адвокатът поясни, че претенцията е за направени разходи, за които има документи, че са изплатени със средства от дарения. И това вече поставя под въпрос дали трябва да бъдат възстановени, след като има изпълнена воля на дарителите. Те са предоставени за конкретна нужда и на нея е отговорено. Т.е. в този случай няма как втори път да бъдат платени пари за едно и също нещо.

Софийски градски съд отхвърли вчера иска на Мануела Горсова срещу застрахователната компания на Максим Стависки "Дженерали застраховане" за имуществени вреди в размер на 189 254 лв. като неоснователен и недоказан.

Освен това тежко пострадалата Мануела в инцидента край Ропотамо, трябва да плати близо 21 000 лева съдебни разноски, постанови още съдебният състав.

Исканата от адвокатите на момичето сума е стойността на парите, дадени за лечението й в Израел. Според съдийския състав обаче прие, че при това лечение за Мануела не са настъпили имуществени вреди, тъй като престоят и манипулациите в Израел са заплатени с пари, постъпили по дарителските й сметки в рамките на националната кампания, организирана за подпомагане на тежко пострадалото момиче и събрала сумата от 390 747 лв.

Според семейството на Мануела до сега лечението и рехабилитацията й струват над 1 млн. лева, като в момента месечните разходи са в порядъка на 5 хиляди лева.
Мануела получава необходимите й медицински грижи благодарение изцяло финансовата помощ на близки и приятели на семейството./БЛИЦ

http://novini.dir.bg/news.php?id=8851270
 
От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

Аз мисля да внеса един контейнер ВАЗЕЛИН от китай... да има да си мажем дупетата и да ни е по приятно като ни онодва дъжавата...че есента идва и ония ще натопочат бубите... Си купя и два кочана царевица от плажа да тренирам :)
 
Съдебната ни власт от едно време е все така скапана и корумпирана. Щом даже и самия Стависки се е очудил от решението им, представете си - виновния да не намира логика в съдебните решения, когато са в негова полза. Евалата за самоосъзнаития и кофти за системата, която се дъни вече не знам колко десетки години.

Ето и нещо, което открих в FB по върпоса:

facebook.com/event.php?eid=173234022736484
- евент за протест. На хората им писна от глупости, и то такива които граничат с малоумието.

Дано всичко се оправи, че всеки ден излиза все по нещо такова, което те кара да псуваш.
 
От: Re: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

Ето и нещо, което открих в FB по върпоса:

- евент за протест. На хората им писна от глупости, и то такива които граничат с малоумието.

Дано всичко се оправи, че всеки ден излиза все по нещо такова, което те кара да псуваш.

Сигурно... Нагласените новини край нямат.
Добре че има млади момчета и момичета да се вълнуват, само да не е да си уплътняват времето във фейса.

Дано, аз вече не вярвам.
И неудачно ми се струва да се пуска подобен евент в официално обявен ден на национален траур.
 
Последно редактирано:
От: Мразя я тая държава вече, направо ми се драйфа

ТЕО

Нормално е като всеки истински Българин да мразиш тази "държава" защото тя не е Българска и не е създадена от Българи

Тази долнопробна задунаевска колония я създадоха Руски Хазарски Копелета преди 133 години с цел ликвидирне на Българите нещо което тяхните османски събратя не успяха 5 века да направят......... и тези няма да успеят.

Максим е долнопробно руско юдеиско говедо и е нормално да се чувства като бей сред гои и правосъдието да не го лови в този руски кенеф необяснимо защо наречен българска държава.

Адвокат му е Явор Нотев комунистическа пачавра от руската партия Атака

Чифута Максим Ставийски убива Българи!



Дерзай Тео много малко остана, денят за разплата наближава а тя ще е толкова сладка за нас Българите и мъчителна за Юдеите
 

Горе