НАГРАДИ!!! - Защо сме най-готиният Webmaster Форум

coolice

Owner
Здравейте колеги,

Спираме нашите награди ето и кои какво спечели

DeyanMarkovski гифт кард за godady с $10 за да си купи домеин/и по избор и 1 година безплатен хостинг от нас :) а ако доидеш на някое форумно мероприятие напиването е от нас както беше обещано :)
----------------------------

vitohol и IndArt.Org не сме им измислили подарък да ми пишат и ще гледаме да измислим :)
----------------------------

missy - ще получи касичка Прасе (това си избра)
----------------------------

CrAzY-MaST - ? не е наминавал наскоро но да ми пише ще получи gift card за гифт кард за godady с $2,50 като за 2 инфо домеина
----------------------------

Anabel - неискаше хостинг затова получи няколко темплеита
----------------------------

Sobieski - получи темплеит и ще получи още един но не си го е избрал...
----------------------------

$INeed$ получи темплеит
----------------------------

DEATH
georgimateev
apostol
naskobg
Caballero
ilianskim
Могат да получат по темлеит ако решът че им трябва
----------------------------

Ако някои се чуства пренебрегнат да пише в темата



Predpriemach Team


 
coolice, това звучи дяволски добре!!!

Човече... ритниме между крарата и ме наплюй в лицето ако това не е много добра оферта.... :lol: ...и всичко това само за писане на смислени статии.

Успехи на тези, които са за идеята....
-----------------------------------------------------------------
Affiliate Marketing
 
Само да вметна, че който иска безплатен хостинг може да ползва един от многото сайтове предлагащи тази услуга безплатно и безнищо :roll: Аз не виждам смисъл да предлагате и вие, че даже и срещу постове такава услуга. Има сайтове в които се регваш и си готов, като ти дават безплатен хостинг за колкото си искаш :wink:
 
Да така е ама услугата им е под всяка критика, И като дропнат сърварите единственото което ти остава е да чакаш, нали ти е безплатен - не можеш да имаш претенции. А и се записващ за "някакъв" си сайт, тук поне се знае кой ти го дава и най-важното, че си си го заслужил. Тка че аз мислия че има смисъл.
 
Има и доста стабилни фрии хостинг сайтове, които рядко имат проблеми и дори да не си с платен акаунт те ти обръщат внимание на съобщенията, които им пращат и дори ти оправят проблемите, които си описал за минути :) За сега имам малко опит със awardspace.com и съм с безплатен акаунт и винаги като съм имал проблем с хостинга нещо и те ми отговоарят и го оправят скоро след това :)
 
Алкохола не прощава, а? И аз съм за напиването, тъкмо да горна някой друг байт в мозъка ми. :lol: ама с готин алкохол, не от онзи 'дето ослепяваш от кеф. :lol: :lol: :lol:
 
Хм интересно звучи . Ама направете галерия с темплейтите да може да си харесваме ;)
 
само за първите 50 :( все пак според ТОС с които смятаме да се съобразим имаме право да разработим 50 темлеита с един акаунт.....

само за хостинга офертата е за всеки 100 поста
 
И са доста лесни за модефициране, знам го от опит. Можете да направите броталното SEO от тях. Аз лично съм виждал с един от посочените тамплейти един пич на първа страница за отслабване ключова дума. Тоя къртеше мивки с брутална линк директория и около 1000 входящи линкове. Абе има какво да се желае от тези тамплейти след даунлодването им. :lol:
 
Това е яко, като истински бизнес - все едно някой да ти дава обзаведено помещение. А ти само трябва да му докараш трафик и естествено продажби. А и доуправянето му е изцяло твоя работа. Аз лично се кефя на такива видове спонсори, които се грижат от А до Я за теб и правенето ти на пари. Затова такива програми имат бъдеще.
 
Оф аз си имам 2 супер яки темплейтчета (едно голямо tnx на coolice) ама не мога да си ги ползвам :?
 
По добре пробвай с "платеният" Dreamweaver :)

бтв. Останаха ли още темплаите, зашото аз направих бая постове. Е колко са смислени вие ще решите.
Иначе хостинга е много добра идеа може да го пробвам да видя как са вашите хостинги защото от моя вече не сам доволен.
 
Не бе мен не ми трябва безплатен хостинг :) Само ме интерува някаква смислена компания заради която да не губя пари. Нещо като трастед хостинг, най важното бърз sql сървер.

Иначе видях, че си със reseller account, Тоше. Аз също мисля да мина към тях за тест. Все пак ти дават за каквото платиш толква и Google Adwords Кредит.
:)

Иначе за темплейтите мисля да купя и за мен един акоунт. Така че ако имате aff линк пращайте ;)
 
Харесаи си темплеит и ми прати линк ще ти го сваля a иначе за бързият хостинг може да пробваш хостгатор не дават да се овърселват риселърските акаунти и овърселват сървърите разумно затова са доста бързи....
 
coolice тези темплейти които са награда за постовете те от безплатните ли са или ги купувате ?
 

Горе