НАГРАДИ!!! - Защо сме най-готиният Webmaster Форум

А може ли линк да вида темплейтите че постовите ми се покачват :D и да питам дали примерно като направя 50 мога ли да си взема темплейт и след още 50 примерно да си зема и хост или трябва 50 за темплейт и после +100 за хост?
 
Аз пук си искам касичката :( ама точно такава каквато ти показах да е иначе не се брои. :cry:
 
аз ще си я намеря,но тогава няма да е подарък от форума.все пак вие сте казали че това са награди.значи вие търсите и намирате.ама няма проблем.винаги мога да си харесам нещо друго ако не ви се търси прасенце.
 
Hehe

Е чи къв подарък па ся да си измислим с витохола.... витохола кво иска...

аз незнам...
може домейнче или напиване... :) то па аз напоследък не пия алкохол..
бе квото такова е когато тагава ....
:lol:
 
ха ха ха. :lol: незнам но и аз бих искал да раздаваме такива награди, а на теб ти е супер - Холандия ти е наблизо, там избора е голям. Ей сега ще го сметна....ами около 1500 поста бате. :) съдя по това какви са другите награди и на колко се равняват.

Ако говориме за "специалните" такива - около 300 поста. Ама те не са оферта. Иначе идеята е яко мотивираща за повечето мъжки индивиди тук. :roll: :)
 
е повече ще трябва да са ако е холандска :) Ако почнем да даваме такив а награди ще стане по изгодно да постваш тук отколкото да си слагаш банери по бг саитовете :)
 
gogo гледам си лягаш рано 09, 2007 3:13 am явно доста си бил изморен
в германия май живот си пада курви си има е ко пойче зимай ма мене там :lol:
 
Не съм длъжен да разбирам немски имам 3ки по немски и то защото ми е френд госпожата друг пат когато пишеш на немски удряй и на БГ :)
 

Горе