НАП се опитва да заличи малкия бизнес !!!

От: НАП се опитва да заличи малкия бизнес !!!

А аз четох, че са си ги избрали тях, след тежкия избор измежду: пенсионерите, соц. слабите, майките и бизнеса. Мисля си, че избора е правилен. :) Но можеше и по-добре - да бъде микс от държавни служители и соц. слабите, които точат държавата от мързел и малоумие. Това пак доказа, че тия са на проба->грешка. Аз съм много за това. Нека да направим анализ на ситуацията, защо другите не трябва да бъдат щавени.

1. Не трябва да ощетяват майките, защото прирасът на нацията е отрицателен от много години насам, демек изчезрваме като нация. А това да дерат кожите на майките ще демотивира и домакинствата да раждат повече от едно дете, което тотално ни обрича да изчезнем.

2. Не трябва да се ощетява пенсионерите - че на къде повече. Те милите едвам оцеляват, а те по цял ден няма какво да правят и ще си протестират нон стоп. Да не говорим колко много гласове са и те.

3. Не трябва да ощетяват бизнеса и частниците, защото по този начин ще започне по ниско обявяване на данъци, съкращения и като цяло разклащане на икономиката и то стабилно.

4. Не трябва да ощетява соц. слабите - тук съм за тези, които наситина нямат възможност, но имам капацитета. Ако го направят ще станем с висока престъпност. Все пак никой няма да се даде ей така.

Аз само се чудя защо не наказаха този олигофрен, който измисли това с двойното осигуряване. Това колкото и икономика да си учил, не би могло да ти дойде толкова тръпо. Което пак защитава горе казаното, че не са взели читави в тази агенция и не мисля, че те трябва да бъдат подминати с простотията. Все пак всичко се връша, нали? :)
 
Последно редактирано:

Горе