НОТА ТВ - ШИБАНИ СЕЛЯНИ !

Zdravko.Kapanov

Active Member
Само аз ли съм забелязал, че всичките продукции на NOVA имат един дълбоко селско-провинциален политически привкус, като започнем от новините/сутрешните емисии до шоу програмите им.

Милен Цветков
Виктор Николаев
Всички идиоти от Господари на ефира
Две капки вода
Гала
Миролюба Бенатова !!!
Лора Крумова !!!
 
Просто са сравнително добри в маркетинга.
Гледай и си записвай.

Такава е аудитория в България. Предлагат каквото се търси.
 
Смятам че гледането на телевизия в днешно време е абсолютна загуба на време.
Има толкова книги, които мога да бъдат прочетени или пък предавания / клипове в ютуб и другите платформи.
Аз например съм си набавил няколко колекции от udemy и все не ми остава време да ги изгледам. Сега гледам са започнали и интересен курс за маркетинг в soft uni ..
 
То всички телевизии бълват л**на, какво ти е направила Нова Телевизия точно та те изнерви толкова?
Като че ли Бтвито прави прекрасни продукции, даже бих казал, че тея двете телевизии са в луда селска надпревара, кой по-селско предаване ще направи, едната пуска "Загори тигана с мен" другата "ИзгорЕха ми бушоните в кухнята" и колкото повече екшън и помия толкова по-добре, предлагането в според търсенето както казват колегите.
 
Последно редактирано:
Бегай се скрий некъде

Що па той да се крие?
Това е възможно най-лигавото и лицемерно предаване - евър. Защо лицемерно? Когато репортерите ти се изявяват като ''Орли на правосъдието", а в същото време рекламират лихварите/бързите кредити, трябва да ти светне, че и тука, бате става дума за едни пари. ;)
За бога братя, не гледайте бг-тв!
 
Последно редактирано:
Що па той да се крие?
Това е възможно най-лигавото и лицемерно предаване - евър. Защо лицемерно? Когато репортерите ти се изявяват като ''Орли на правосъдието", а в същото време рекламират лихварите/бързите кредити, трябва да ти светне, че и тука бате става дума за едни пари. ;)
За бога братя, не гледайте бг-тв!
Всичко е за пари. Перфектно няма никъде, лошото е само, че има претенция за нещо повече от халтура
 
Въпросът не е в сюжета на предаванията, а че постоянно на една тънка струна се опитват да иронизират подигравателно България, миналото и настояще, защото не е била част от "високо цивилизованата" и безгрешна Европа. Че трябва да се срамуваме от миналото си. Държават се сякаш вчера са излезли от обора, посетили са Берлин, Париж и Лондон, придобили са няколко маниери, след това са се върнали да обясняват на съселяните си колко са прости и примитивни. Постояно се правят някакви смешни сравнения, как е в чужбина, и колко сме "глупави", едва ли не всичко чуждо трябва да ни бъде константа. Изключителното грубо и дивашко отношение спрямо Русия.
Не ме разбирайте погрешно, не искам да звуча еврофобски или русофилси, или националистически. Един истински европеец (да кажем западен) никога не би се държал така, най-малкото защото е просташко и тъпо. Истинско цивилизованият човек е широко скроен спрямо култура, бит и настояще, защото търси исторически причини.

Като че ли Бтвито прави прекрасни продукции

И BTV има такава линия.
 
Последно редактирано:
Учудвам се, че има такива, които гледат все още телевизия, еле пък БГ такава. Просветлените си ползват телевизорите за плейстейшъна и филмчета от външни носители. Филми с индийци, турци и всякакви такива, като залегнат от 14 следобяд, до късни нощи. Не, мерси.
 
Като цяло телевизията в световен мащаб изпростява - не е само у нас. Целта е да се принизи до нивото на масовия зрител, така че да му грабне интереса и да си пробута рекламите. Продуцентите на тв предавания познават добре своята аудитория. Кой виси пред тв-то и рупа ли рупа? Бабите, кифльоците, дечурлигата и слабо образовани хора, като цяло.
В щатите същите тъпанари зяпат Кардашияните и The real housewifes of... У нас гледат биг брадър, фермата, съдебен спор и готварските хорър-програми, а да - и певчески конкурси. :)
Умният човек не чака на телевизията да го ограмоти и образова. Той си намира източниците, а такива за щастие има.
Телевизията е brain polish, с изключение на каналите за документалистика и качествени сериали като HBO и Netflix.
 
За турските сериали какво ще кажете, доста са нашумели в последно време, засичам ги в прайм таймовете, доста хубави момичета, разголени, абе не можеш да кажеш, че е турски сериал, а някоя американска продукция. Пропагандата пак си върви то е ясно, но всичко, което се дава по телевизията е защото се гледа. Ако няма кой да го гледа няма да го дават, така че народа си го е избрал, това се търси, това се предлага.
 
Нова тв се отнася към телевизията, така както блиц към новинарските сайтове.
Нямат кой знае каква репутация, но пък са гледани/четени
 
Могат лесно да се създадат читави телевизии, но големия брат, отвъд океана удря през ръцете:)
 
Няма медия без някаква политическа пристрастност. Колкото по бързо се разбере това, толкова по леко ще им е на хората. :) Аз тв не гледам, а от изброените предавания съм гледал за последната година господарите и Милен Цветков общо по 2-3 пъти, дори не мога да коментирам, защото нямам базата за това. Но със сигурност мога да кажа, че ако някой иска да се облъчва политически - медиите са идеалната опция за случая.
 
Хората искат зрелище… това ги храни. Колкото по-зависимо,живеят, толкова са по-щастливи.
 

Горе