НОТА ТВ - ШИБАНИ СЕЛЯНИ !

Защото футболът се е развил предостатъчно ли? Може да погледнеш колко читави стадиона има Варна в момента. Ще ти помогна - нула.
Има ли смисъл от още едно бреме и защо точно реши, че американският футбол е най-подходящият спорт, който трябва да се интегрира в България?

Има много неща които трябва да се интергрират в България и все от някъде трябва да се почне. Дали ще е АФ или друго нещо не е от значение.
 
Има много неща които трябва да се интергрират в България и все от някъде трябва да се почне. Дали ще е АФ или друго нещо не е от значение.
Още е рано за американски футбол в България, тъй като дебилизацията на населението не е достигнала дъното, както е в САЩ. Вероятно след десетина годинки, криво ляво, ще го избутаме дотам.
 
Достатъчно неща са интегрирани от Америка в България, стига вече... Точно заради ТВ, ни пробутват културно техният начин на живот и глупости и то вече от край време. Нали го виждам резултата при малките - обличане, държане, хранене...Толкова сме облъчени от филмите и сериалите им, че вече имам чувството, че съм бил в САЩ, знам кое къде се намира само от филмите им...То и тва е целта де...само американски футбол ни липсва или електронни спортове :D

П.П. Гледам ТВ около 2 часа вечер, само БТВ Comedy за разтоварване или Travel Channel.
 
Само Нешенъл HD и то когато дават Ancient Aliens... без майтап, от както съществува дискавъри по кабелната и нешенъл всичко съм го гледал по 30698309485039845093809 пъти и вече не намирам нищо друг интересно :Х О да д скоро гледах и имаше не помня по кои програми бяха две автомобилни шоа тип американски тунинг или реставрации, но и те ми доскучаха.
 
Специално дискавъри са много на периоди.

Преди 7-8 години бяха станали много популярни разни автомобилни предавания. Във всяко купуваха коли, мотори, поправяха ги и ги продаваха.

После се върнаха към класическите научнопопулярни и такива които са интересни - митбъстърс, брейнияк, имаше едно с един пич, който ходеше да чисти тоалетни и всякакви такива мръсни работи пробваше. Имаме едно които снимаха по заводите, как се правят разни неща. как се прави и т.н. Най-хубавите предавания можеби бяха от този тип.

После станаха популярни едни предавания за всякакви оцеляващи - по сами, по двоки по тройки, оръшкаха де що има джунгла и пустиня.

После почнаха някакви за купуване на корабни контейнери, складове, куфари по летищата, антики и т.н.

Сага на мода са шофьори, златотърсачи, рибари, железничари, в аляска, в пустинята, не знам си къде т.н, абе все такива ненаселени места.

Общо взето не се опитват да дават по едно предаване от всеки тип, че да има за всекиго по нещо, ами дават някакви неща, които са на мода в момента. Ако не ти е интересна тая мода - общо взето гориш, защото примерно 50 процента от програмата не ти е интересна.
 
Само аз ли съм забелязал, че всичките продукции на NOVA имат един дълбоко селско-провинциален политически привкус, като започнем от новините/сутрешните емисии до шоу програмите им.

Милен Цветков
Виктор Николаев
Всички идиоти от Господари на ефира
Две капки вода
Гала
Миролюба Бенатова !!!
Лора Крумова !!!
Прочети „Прозорецът на Овертон“, потърси в търсачката Нота телевиция цру и ще забележиш още повече неща ;)
 
Последно редактирано:
ти си човека възродител на стари теми във форума :)
Хахаха, тази тема винаги ще е актуална като гледам заглавието й. :D
Ами, актуално си е. 😂 Разликата е само, че Гала предлага червеи за закуска, а Лора е заприличала на хипопотам, но темичката си държи. Особено заглавието ;)
 
Ами, актуално си е. 😂 Разликата е само, че Гала предлага червеи за закуска, а Лора е заприличала на хипопотам, но темичката си държи. Особено заглавието ;)
Аз съм фен на Патрашкова. :D
 
Аз съм фен на Патрашкова. :D
"На кафе" е предаване, което буди повече въпроси, отколкото дава отговори... 😂
В кадъра някак не са попаднали скакалците - за мезе... 🤣

335089063_6350730321625206_1841631103686692149_n.jpg
 
Това се нарича ирландско кафе. ;)
Ама без кафява захар и бита сметана... Демек си е чист алкохолизъм, ако питаш мен. Може да е с уиски, но по нищо не се различава от онези елементи, заседнали от сутринта на бира пред кварталните кръчмета ;)
 

Горе