Над 50% от посетителте на този форум ползват Firefox :)

На всички браузери могат да се гледат клипове филми видео материали :)
 
Re: Над 50% от посетителте на този форум Firefox :)

18.03.2007 @ coolice каза:
Firefox - 54.8 %

MS Internet Explorer - 39.4 %

Opera - 5.3 %

хаха ИЕ възвръща своите позиций :p
 
DeyanMarkovski каза:
И може да разместваш табовете с Лисицата, докато с IE не може.

И с IE можеш.

@coolice - гледах в една програма за събмит в директорий (триал вер.) Live PR. така, че скоро време се очаква тулбар за IE :)
 
AmebaBot каза:
Обичам IE и ако не ми правеше толкова проблеми - може би само него щях да използвам :/

Мен не ми прави абсолютно никакви проблеми IE-то и си ползвам само него... другите съм си ги сложил просто за да мога да тествам как изглеждат нещатата и на тях.
А и личното ми мнение е че IE е доста по-сигурен от FireFox, но не мисля да споря с никой защото просто няма смисъл.
 
missy каза:
евалата sobieski това си е точната истина.просто ИЕ е много смотан.Аз не мога да пиша на кирилица с ИЕ , но с МОЗИЛАТА си пиша перфектно.познай само кое предпочитам.И като като качество сайтовете ми се отварят по-бързо с МОЗИЛАТА.

Ей компетентни мнения :lol: :lol: - под IE не можеш да пишеш защото си си инсталирала flash get или bitcomet... някакъв подобен шит - и те ти прецакват "кирилицата" - просто трябва да ги забраниш - с което няма да нарушиш работата на гореупоменатите програми. ;) Кирилицата ти ще е ок.

DeyanMarkovski каза:
Аз ползвам Лисицата, защото Opera и IE са скапани и с тях не може да гледаш клипове. Даже си свалих последната версия на Firefox и вече не ми трие отметките.
А пък IE почти не съм го ползвал, щото много късно сложиха табове, що така не знам...

Както при IE, така и при Опера и Файърфокс - трябва да си изтеглиш и инсталираш едно плъг-ин-че от сайта на Аdobe наречено flash player ;) За да си гледаш клипчетата.

Някой спомена че Файърфокс бил безплатен а ИЕ - не - ами и ФФ, ИЕ и Опера са си безплатни. От Майкрософт да сте видяли някъде цени за ИЕ?!?

Съвсем открито си казвам - ФФ не го зачитам за браузър - мразя точни плагиати - а те са точно такива. Всяка една "уникална" функционалност в браузъра им е взета от Опера. Нищо чудно и в някои от новите им версии да се появи "нечуваната революционна функция" - бързо набиране :) Плагиати - мразя ги! Особено за това, че се окачествяват с титлата новатори.
Опера и Сафари са браузърите за мен :) (от мен са тези 0.и нещо %-та за Сафари да знаете)
 
Аз предпочитам FireFox пред експлолера само че нямам време да го инстална хахах
 
Само FireFox използвам, IE 7 щото съм с виста - ама само си пускам филмите с него зарад една услуга на провайдъра дето иска ИЕ, и операта - само за тестове на цсс-сите и джаваскриптовете
Огнената лисица е супер, само дето забива доста често и яде рам като за световно! Ако си оправят бъговете, няма да си мисля лоши неща за FireFox, обещавам
 
jkminkov - това прозорче, къде изкача при сваляне на файлове -> има го същото в Сафари от доста време насам, дори ако не се лъжа и от преди ФФ да се роди от Мозилската мама.
 

Горе