Наемаме виртуални асистенти

От: Наемаме виртуални асистенти

@ne-mi-se-spi

Ти май не ме разбра като ти казах, че ти точно е абсурд да бъдеш нает, дори пари да ни даваш.

Това че си намерил някой да ти пусне 2 долара напред не те прави нито запознат в сферата, нито авторитет по каквото и да било.

Моят личен съвет е да си вземеш селския задник и да се изнесеш от темата скоропостижно, защото аз също мога да бъда вулгарен, и то много по-добре от теб.
 
От: Наемаме виртуални асистенти

А трудов договор ще подпишеш ли със служителите си? Ще им плащаш ли осигуровки? Аре не се занимавай с мене да не се разправяме. Да не се разправяме.
 
От: Наемаме виртуални асистенти

И не ми пращай гадните си съобщения, не ги чета!!!
Доста добре го разпердошинихме тоя. И ще обижда на всичкото отгоре... Браво на всички, които не му се дават на тоя да ги заробва и да ги прецаква накрая!
 
Последно редактирано:
От: Наемаме виртуални асистенти

ne-mi-se-spi реши, че може да пише неща за мои роднини на лично съобщение.

В резултат на това му върнах жеста. + отива в игнор листата.

Очаквам администраторите да поемат съответните действия към него за дързостта която има. Бих го нарекъл ''леке'', но предполагам само ще му направя удоволствие.

Поздрави!
 
От: Наемаме виртуални асистенти

Няма да намериш хора, не мисля че ще работи някой повече от месец, всъщност повече от седмица и то от вкъщи с тези условия. Единственото ти такова решение е да работят хора при теб в офис - отиват си на работа, плащаш им заплати месечни, договори и така нататък. От вкъщи не мисля, че ще намериш, казаха ти го доста хора. И такива хора от офис трябва да са малограмотни в ИТ сферата.

Тя темата така или иначе отиде в друга посока:

[video=youtube;eqzhKAtzI0E]http://www.youtube.com/watch?v=eqzhKAtzI0E[/video]
 
От: Наемаме виртуални асистенти

Ти чуваш ли се бе? Ти почна да обиждаш първи!!! Кво си ми писал? Дори не ти чета съобщенията вече... Я не се занимавай с мене, ясно ли ти е!!!
 
От: Наемаме виртуални асистенти

Кучетата си лаят, кервана си върви. :)

Спирам да се занимавам с нападки.

Който има да напише нещо смислено по темата, няма да остане игнориран. Но пък за тези с безмислените мнения минаваме на принципа "глас в пустиня", щом не разбират от дума.

Поздрави!
 
От: Наемаме виртуални асистенти

Кучетата си лаят, кервана си върви. :)

Спирам да се занимавам с нападки.

Който има да напише нещо смислено по темата, няма да остане игнориран. Но пък за тези с безмислените мнения минаваме на принципа "глас в пустиня", щом не разбират от дума.

Поздрави!

Точно това,че нямаш желание да се защитиш показва:
- Не желание за диалог с това " няма да отговарям на глас в пустиня "
- Ние можем, ама няма да ви дадем пари малко на загуба през всяка седмица от 1вия месец * само ще ти кажа,че ако се беше съгласил щях да се запиша и да бачкам за теб *
- Не вдъхваш доверие
- Кучетата си лаят, кервана си върви. Така не се прави бизнес, нито се наемат работници.

ПС: Предлагам консултации, ако ти трябват на тема как да убедя някой да работи за мен или как да изглеждам по-добре в очите на хората като работодател. За теб цената ще е само скромните 5лв :)
 
Последно редактирано:
От: Наемаме виртуални асистенти

Не мога да разбера какво му спамите на човека темата с някакви глупости. За ниско квалифициран труд се взимат малко пари. То това даже не е и датаентри ами си е копи пейст задача. Заплащането е на месец за да намя бързо текучество. То е ясно че работата не е супер интересна, но като човек няма образование или друга възможност ще работи каквото има. Работата от вкъщи също е плюс. Много ми е интересно какво се учудвате че нямало почивен ден, еми така се работи, не може леж па яж, бачкаш колкото може и толкова. Това се казва капитализъм.
Разбира се има и малко е рисков фактор, никъде не е споменато име на фирма и трудов договор, но пък в нашата мила държава това пак не е гаранция че ще си получите парите.
Поздрави и стига сте спамили, защото сте смешнички.

п.с.
ПС: Предлагам консултации, ако ти трябват на тема как да убедя някой да работи за мен или как да изглеждам по-добре в Oчите на хората като работодател. За теб цената ще е само скромните 5лв

преди да даваш съвети за по 5 лева, не е лошо да се научиш да пишеш :)
 
От: Наемаме виртуални асистенти

Пс. видях го малко преди ти да пуснеш това и явно не си видял че съм бо едитнал * извинете за правописната грешка *
Аз поне спамя защото се интересувам от това предложение но не мога да си изясня въпросите който имам.
Как така без почивен ден,че те китайците даже имат по 1 ден почивка
" Лек рисков фактор " ако беше лек нямаше да има 4 страници тема сещаш се ;)
А това за спама е нужно за да може на всички да им стане ясно.
Поразгледай на други хора темите да видиш как не са Успамени и им се получава с поръчки или наемане на хора :)

ПС 2 : понякога се правят нарочно правописни грешки при такъв лек приятелски диалог с цел да се провери вниманието и намерението на другия. Ако се заяде за тях ... е дребнав и нещо на къде е тръгнал диалога не му харесва, а ако ги утбегне * при минимална бройка грешки * значи е с добро намерение. Сега разбираш какво имам ф предвид нали ?
 
От: Наемаме виртуални асистенти

Това с единият почивен ден наистина искаме да го въведем, остава само да измислим как точно да стане.

Относно седмичното плащане - не ни притесняват толкова разходите за преводи и т.н. дали ще дадеш 2лв. повече на месец за преводи - това са дребни неща. Идеята е, че за да плащаме седмично, трябва от някъде да има пари. Договора ни специално с този клиент е за седмични плащания, но първите 1-2 седмични плащания ще отидат за доразвиване на системата - както съм казал по-рано - не е безплатно. Второ - не искам да се връзваме на въдицата със седмичните плащания главно защото на всеки може да му се случи да закъснее с плащането. Седмица-две, повече. И ако клиента закъснее с плащането толкова време( случва ни се постоянно за другите услуги, които предлагаме) ще трябва да правим фокуси, за да вземем от приходите от една или няколко от другите услуги, да ги пренасочим към тази, за да платим седмично и да не си помислят виртуалните асистенти, че има нещо нередно. Тази попара вече сме я яли и втори път не ни се яде. За това е месечното плащаме.

Относно разпределянето на работата на хората. Не е лошо да си направите мрежови график, например на MS Project. Срокът на валидност на обявите е определен и се знае, така че няма да е трудно да видите точно кога и кой ще работи и ще почива.

Това звучи удебеленото звучи несериозно. При всички случаи трябва да имате железен вариант за пари, с които да си покриете първоначалните инвестиции и то да не са от вече изработените пари на служителите. Първоначално мислех, че заради осчетоводяването сте решили да е месечно плащането. Но не ми стана ясно граждански договор ли ще пуснете на наетите или договор за възлагане за извършване на определена работа- външна услуга? Въобще вашата фирма има ли си счетоводител, специалист ТРЗ...? По кои сметки ще водите плащанията? Хората повдигат въпроси, мен също ще ме линчуват само поради факта, че съм пуснала обявата, ако нещо излезе ненаред. Помислете много добре. И за по-малко от 5 пъти по 600 лева месечно е имало излъгани, така че е ясно защо има съмнения.
 
От: Наемаме виртуални асистенти

Здравей!

Обяснил съм по-рано на какъв принцип ще успеем да осигурим по един почивен ден седмично на всички.

След това - ние сме си инвестирали колкото сме преценили за нужно. Дали ще ползваме плащанията през първите 29 дни за реинвестиция мисля, че си е наша работа, стига на 30-тия ден хората да си получат парите.

Освен това ясно съм казал, че имаме от къде да покрием неща като забавени плащания и т.н. Просто не искаме да ни се налага да го правим.

Аз наистина не знам какво да ви кажа повече, в смисъл колкото повече отговарям, толкова повече стават въпросите и съмненията, както ми е писал един колега на PM.

Разберете едно. Ние не сме виновни, че в интернет има излъгани хора. Нито пък сме лъгали някой. Така че ние няма нужда да си защитава репутацията. Още по-малко условията на работа. Предложението в първият пост е съвсем ясно. Взехме си бележка и дори подобрихме най-тегавото условие - за работа без почивка.

Имаме вече достатъчно кандидати за работа, даже предостатъчно. Дори някои от тях да се откажат от желанието си да работят за нас, заради това че ни направихте темата 4 страници дълга с безмислени постове - пак ще останат хора, които ще имат желание да опитат. Дори и те да се откажат - в jobs.bg хора колкото искаш. Както и в страни като Индия.

Не са ни притрябвали специално хора от тук, нито пък от някъде другаде. Работата не е сложна и ако държим, можем да си обучим и недотам компетентни хора.

Както каза колегата горе - 600лв. на месец няма кой да ви даде само за лежане и спане. Може да звучи грозно, но е така. Познавам хора, които се трепят на нощни смени по 12 часа за много по-малко пари. Познавам хора, които дават по 150лв. пътни на месец и губят по 3-4 часа на ден да пътуват до работата си и обратно, само за да изкарат 300-400лв. на месец. НА КОЙТО НЕ ГО УСТРОЙВА ДА ПОЛУЧАВА 600ЛВ. ЗА РАБОТА ОТ ВКЪЩИ, ДА НЕ ГУБИ ВРЕМЕ ДА СЕ ОПРАВЯ ЗА РАБОТА, ДА НЕ ГУБИ ВРЕМЕ ДА ПЪТУВА ДО РАБОТАТА СИ, ДА НЕ ГУБИ И ОТ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО СИ ЗА ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ, БЪРЗА ХРАНА И Т.Н. ДА КАНДИДАТСТВА, ПРИ ПОЛОЖЕНИЯ, ЧЕ НАШИТЕ УСЛОВИЯ ГО УСТРОЙВАТ!

НА КОЙТО НЕ ГО УСТРОЙВАТ УСЛОВИЯТА ДА НЕ КАНДИДАТСТВА И НАЙ-ДОБРЕ ДА НЕ ПИШЕ И В ТЕМАТА. НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ИМАТЕ ДА КАЖЕТЕ ПО ВЪПРОСА, ТОВА НЯМА ДА ПРОМЕНИ ОФЕРТАТА. ТОЧКА.

АКО НЯКОЙ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ - НИЕ СМЕ РАБОТОДАТЕЛ, КОЙТО ИМА РАБОТНИ ПОЗИЦИИ, ЗА КОИТО НАЕМА ХОРА. НЕ СМЕ КЛИЕНТ С КОЙТО СЕ ПАЗАРИТЕ ЗА КАКВО, КОГА И КАК ДА ВИ ПЛАЩА. ДОТУК С ПАЗАРЛЪЦИТЕ.

Поздрави!

Относно разпределянето на работата на хората. Не е лошо да си направите мрежови график, например на MS Project. Срокът на валидност на обявите е определен и се знае, така че няма да е трудно да видите точно кога и кой ще работи и ще почива.

Това звучи удебеленото звучи несериозно. При всички случаи трябва да имате железен вариант за пари, с които да си покриете първоначалните инвестиции и то да не са от вече изработените пари на служителите. Първоначално мислех, че заради осчетоводяването сте решили да е месечно плащането. Но не ми стана ясно граждански договор ли ще пуснете на наетите или договор за възлагане за извършване на определена работа- външна услуга? Въобще вашата фирма има ли си счетоводител, специалист ТРЗ...? По кои сметки ще водите плащанията? Хората повдигат въпроси, мен също ще ме линчуват само поради факта, че съм пуснала обявата, ако нещо излезе ненаред. Помислете много добре. И за по-малко от 5 пъти по 600 лева месечно е имало излъгани, така че е ясно защо има съмнения.
 
От: Наемаме виртуални асистенти

Успех тогава! Ще следя как вървят нещата. Дано и двете страни в "сделката" останат доволни :)
 
От: Наемаме виртуални асистенти

Пс. видях го малко преди ти да пуснеш това и явно не си видял че съм бо едитнал * извинете за правописната грешка *
Аз поне спамя защото се интересувам от това предложение но не мога да си изясня въпросите който имам.
Как така без почивен ден,че те китайците даже имат по 1 ден почивка
" Лек рисков фактор " ако беше лек нямаше да има 4 страници тема сещаш се
А това за спама е нужно за да може на всички да им стане ясно.
Поразгледай на други хора темите да видиш как не са Успамени и им се получава с поръчки или наемане на хора

ПС 2 : понякога се правят нарочно правописни грешки при такъв лек приятелски диалог с цел да се провери вниманието и намерението на другия. Ако се заяде за тях ... е дребнав и нещо на къде е тръгнал диалога не му харесва, а ако ги утбегне * при минимална бройка грешки * значи е с добро намерение. Сега разбираш какво имам ф предвид нали ?

смешен си.
 
Последно редактирано:
От: Наемаме виртуални асистенти

...............
 
От: Наемаме виртуални асистенти

Сега пуснах обява без акаунт и без да ми иска мобил верифайд. Подтвърдих в мейла обявата има и линк кем нея, но не я виждам в подкатегорията CL >auburn >all housing >real estate - by owner. Има ли някакво технолочигно време, преди да се появи или някакви други особености.
 
Re: От: Наемаме виртуални асистенти

Такааа,

сега имах малко комуникация с човека. Скрипта работи супер с верифицирани мейли от гмейл. Или поне работи когат гмейл ме пуснат в мейла.
Обаче не можахме да се разберем за другите неща и няма да работим.

Важно:
- Ако пуснете ръчно/с бот обява и тя е активна на КЛ за малко а после е флагната (т.е. изтрита щото е репортната) тази обява няма да ви се плати. Т.е различен процент обяви просто няма да бъдат платени. Флагването става доста бързо (от опит) от конкуренцията или специално написан бот за тия обяви ....

- Имайте впредвид, че с верифицираните мейли гмайл може и ще ви направи проблеми при логането от различни ИПта. На случаен принцип. Тогава трябва да правите допълнителни стъпки ако изобщо знаете отговорите за гмейл.

Имаче човека е любезен, ако се срещнем на живо - добре ще си изкараме :evil:
 
Re: От: Re: Наемаме виртуални асистенти

и тук

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=36895&p=558114&viewfull=1#post558114

още повече да внимавате.
Освен това - тази обява за работа не я намирам другаде в нета. Освен ако не 100% пренаписана, което не ми се верва. Може и да не съм търсил добре.
 

Горе