EASYSURVIVOR
Well-Known Member
Коя е най-добрата според вас добавка за PWA ? има ли някакви спецификации , настройки или се слага plugin и това е..
Така е. Съгласен съм, че трябва да се девелопва към WP.То ако ставаше с плъгин...
В крайна сметка си сложих ето товаТака е. Съгласен съм, че трябва да се девелопва към WP.
Има плъгин, но не знам дали ще свърши работата, която искаш:
![]()
Не съм го тествал, а и не ми се е налагало до сега. Ако искаш проучи го и драсни, @EASYSURVIVOR .
Успехи
знам какво е PWA обаче при моя случай не виждам много голяма разлика откъм мобилната версия на ъордпресс и тази след Plugin за PWA.. сега за онлайн магазините може и да е друго.. 1-2 че могат да се добавят към началния екран на телефоните и да се изпращат някакви нотификации, като цяло не виждам много голяма промяна може би повече оптимизира сайта за телефони и таблети..Не знаеш за какво е служи pwa и пак ще го сложиш?Да не бъркаш pwa с amp ?
![]()
Като цяло от това трябва да почнеш. Оптимизацията ти за мобайл да е наред, защото то от там зарежда всичко.знам какво е PWA обаче при моя случай не виждам много голяма разлика откъм мобилната версия на ъордпресс и тази след Plugin за PWA.. сега за онлайн магазините може и да е друго.. 1-2 че могат да се добавят към началния екран на телефоните и да се изпращат някакви нотификации, като цяло не виждам много голяма промяна може би повече оптимизира сайта за телефони и таблети..